nicoc89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 τι είναι πωνατζ? αυτό που μοιράζουν στο σινεμά
funbreaker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 αυτό που μοιράζουν στο σινεμά τι μοιράζουν στο σινεμά? έχω και καιρό να πάω.
YiN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Προτείνω να μετονομαστεί το θρεντ σε "Τιτανομαχίες".
nicoc89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 τι μοιράζουν στο σινεμά? έχω και καιρό να πάω. καλύτερα μην πας , θα σοκαριστείς , πλέον δείχνουν τις γυναίκες γυμνόστηθες !! :shock:
black_widow Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Συζητήστε το να γίνεται fuck buddies ή πιο εξευγενισμένα friends with benefits χωρίς υποχρεώσεις και πρέπει Έλεος , είναι 17 χρονών ... Και λίγος ρομαντισμός δε βλάπτει ( omg δεν το πιστεύω ότι το είπα αυτό )
evabb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Έλεος , είναι 17 χρονών ... Και λίγος ρομαντισμός δε βλάπτει ( omg δεν το πιστεύω ότι το είπα αυτό ) δεν ξέρω αν πρόκειται για ρομαντισμό πάντως η ιδέα του fuck buddy στα 17 με βρίσκει αρνητική επίσης.
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 αυτό που μοιράζουν στο σινεμά ...στα γήπεδα ρε χαλβά, στα γήπεδα
Μπερδεμένος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω να μην πει πως δεν θέλει να την αποσυντονίσει απ το διάβασμα. Το λέω. Νομίζω μου είπε κάτι ξεκάθαρο. «Δε θέλω τίποτα». Είμαι υποχρεωμένος να το τηρήσω, το "πρόβλημα" εξάλλου είναι δικό μου. Είναι πιο δύσκολο το να μην σκέφτεσαι από το να σκέφτεσαι.
pappous_soulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Είναι πιο δύσκολο το να μην σκέφτεσαι από το να σκέφτεσαι. Να βλέπεις περισσότερη τηλεόραση.
-nick- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Να βλέπεις περισσότερη τηλεόραση. Η διαβαζε/γραφε ινζομνια.
Μπερδεμένος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το είπα γιατί θεωρώ ότι άμα γίνει κάτι θα έχει να σκέφτεται άρα δε θα συγκεντρώνεται. Και αυτό το λέω γιατί μου συνέβει όταν άρχισα να νιώθω ότι ένιωσα. Φυσικά ότι λέμε τώρα είναι αβάσιμα και από μια πλευρά μαλακίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα