Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φανμπρέηκερ, τα ίδια σου έλεγαν και 'σένα στα 17; Μια χαρά έκανε το παιδί. Αυτός ήταν ο δικός του τρόπος, αυτά και τα δικά του θέλω. Το να τον ψιλο-στολίσεις όπως έκανες ούτε θα τον "ξυπνήσει" όπως νομίζεις, ούτε θα τον ατσαλώσει. Και δεν υπάρχει και λόγος και να το κάνει άλλωστε. Γι' αυτό και όντως τον προσβάλλεις έτσι όπως το κάνεις.

Ώπα ρε wash όχι και στόλισμα, σε ανώνυμο forum είμαστε εξάλλου.

Το αν θα ξυπνήσει κάποιον μια κριτική δεν ξέρω αν μπορείς να έχεις το μονοπώλιο να το κρίνεις. Δεν νομίζω όμως πως θα πρέπει να μην κάνω κριτική σε κάποιον (με τον εδώ ασφαλή τρόπο της ανωνυμίας που δεν τον εκθέτει) επειδή εσύ κρίνεις πως δεν θα τον βοηθήσει. Αν τον βοηθήσει καλώς αλλιώς δεν χάνεται κάτι. Απλά του δείχνω και την άλλη όψη των πραγμάτων είτε είναι σε θέση να την δει είτε δεν είναι. Ούτε τον προσβάλω περισσότερο από όσο με προσβάλλεις λέγοντας πως τον προσβάλω (λολ), καθόλου δηλαδή.

Για threads πάντως του τύπου "αγαπητό περιοδικό τον αγαπώ τι να κάνω" η άποψη μου είναι συγκεκριμένη γι αυτό και την εξέφρασα.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελα μην λέμε κι οτι θέλουμε. το οτι η κοπελα βαζει προτεραιότητες δεν πα να πει οτι δεν γουστάρει κιολας.

είδαμε κι εμείς που είχαμε γκόμενο 3η λυκείου τι σκατα μόρια κάναμε στο τέλός.;/

Δημοσ.

oh boy,τι βλακεία είναι αυτή τώρα? σταματα να σκέφτεσαι υπερβολικά αλτρουιστικά.

πάντως δίνω 90% πιθανότητα ότι απλά δεν την ενδιαφέρεις και γίαυτό είπε τα περί φόρτου. τώρα υπάρχει και ένα 10% να είναι "συνηδειτοποιημενη". αν πέφτεις στο 10% μην κανεις την την μαλακια και δεν κανεις κίνηση στην πενταήμερη. θα είσαι poooooly μεγάλο κορόιδο.

Ζήτησα να μιλήσουμε ειλικρινά. Ελπίζω αυτό να έκανε. Δε μπορώ να κάνω και κάτι :mellow:

Και στη πενθήμερη δε θα κάνω κίνηση γιατί θεωρώ ότι δε πρέπει.

Δημοσ.

Ζήτησα να μιλήσουμε ειλικρινά. Ελπίζω αυτό να έκανε. Δε μπορώ να κάνω και κάτι :mellow:

Και στη πενθήμερη δε θα κάνω κίνηση γιατί θεωρώ ότι δε πρέπει.

:fear: :fear: :fear: :shock: :shock: :shock: δώσε μου έναν καλο λόγο γιατί δεν πρέπει. ΈΝΑΝ!!!

Δημοσ.

:fear: :fear: :fear: :shock: :shock: :shock: δώσε μου έναν καλο λόγο γιατί δεν πρέπει. ΈΝΑΝ!!!

Ελπίζω να μην πει πως δεν θέλει να την αποσυντονίσει απ το διάβασμα.

Δημοσ.

Φαν, όταν του λες "ούτε οι γκόμενες δεν σκέφτονται τόσο", δεν είναι ότι εγώ έχω μονοπώλιο απαντήσεων. Κι άλλοι του μίλησαν σωστά. Και όταν "σ΄ένα ανώνυμο φόρουμ" σου απαντάει ο ενδιαφερόμενος "κάθε κριτική δεκτή και με το παραπάνω", μην το παίρνεις ως δικαίωση, αλλά ως παράδειγμα ότι υπάρχουν πιο ώριμες σκέψεις απ' τη δική σου, και κοίτα να μάθεις, ΑΝ θες, από αυτές. Αν πάλι δεν θες, μπορείς να συνεχίσεις να είσαι "τσατισμένος" με 'μένα και να σκέφτεσαι ότι "σου την είπα" και άλλα τέτοια παιδικά.

Και όταν ένα παληκαράκι βγαίνει και μοιράζεται το "ζόρι" του, καμμία σημασία δεν έχει η πλατφόρμα ανωνυμίας μέσα απ' την οποία το κάνει. Αυτό είναι δηλαδή το θέμα; Μην "εκτεθεί" σε γνωστούς; Συνεχίζει να είναι ένας άνθρωπος, και μάλιστα ΝΕΟΣ, με συναισθήματα όπως ξεκάθαρα βλέπεις, πίσω απ' το πληκτρολόγιό του και την οθόνη σου. Γι' αυτό και ΕΧΕΙ νόημα τί θα του πεις. Δε θα του καθορίσεις τη ζωή, αλλά νόημα, ΕΧΕΙ.

• Moderators
Δημοσ.

oh boy,τι βλακεία είναι αυτή τώρα? σταματα να σκέφτεσαι υπερβολικά αλτρουιστικά.

πάντως δίνω 90% πιθανότητα ότι απλά δεν την ενδιαφέρεις και γίαυτό είπε τα περί φόρτου. τώρα υπάρχει και ένα 10% να είναι "συνηδειτοποιημενη". αν πέφτεις στο 10% μην κανεις την την μαλακια και δεν κανεις κίνηση στην πενταήμερη. θα είσαι poooooly μεγάλο κορόιδο.

Κατα τη γνωμη μου ειδικα αν πεφτει στο 10% και κανει κινηση στην πενταημερη εχει να φαει μεγαλοπρεπες ακυρο. Απο τη στιγμη που του ειπε ξεκαθαρα πως για τον Χ ή τον Ψ λογο δεν ειναι available γιατι να το ζορισει παραπανω (με τα τωρινα δεδομενα)? Αν ειναι "συνειδητοποιημενη" στατιστικα θα ειναι και απολυτη. Αυτα συμβαδιζουν :P

Αν και εδω δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για ενα ατομο που γνωριζεις προσωπικα, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για καποια που την "ξερουμε" απο δυο πραγματα που ανεφερε ο ts.

Βεβαια καλο ειναι να μην προγραμματισεις τις κινησεις σου, αν δεις πως εχει χαλαρωσει και ειναι σε αναλογη φαση go for it. Aν οχι, stick to the plan.

Αλλωστε της ειπες πως τη βλεπεις, στην ουσια της πεταξες το μπαλακι, εχε την απο κοντα και (οτ)αν σου δωσει σημαδια be there.

Δημοσ.

πάρε και ένα τσιγάρο (ψεύτικο , τσιγάρο τσίχλα ξες) αλλά μην το ανάψεις , πάρε το αλήτικο σου στυλ και πήγαινε δίπλα της και πες της "εε κοριτσάκι , θες να σου ξηγηθώ αλμυρό φυστικάκι ?" .

αν δεν σε χαστουκίσει/βρίσει , ψάξε να βρεις άλλη , αυτη πιθανότατα να έχει πάρει το μισό σχολείο.

αν σε χαστουκίσει/βρίσει , βρες μια καλή δικαιολογία να τα μπαλώσεις και όρμα , που ξέρεις μπορεί να βγει και κάτι καλό.

Δημοσ.

Φαν, όταν του λες "ούτε οι γκόμενες δεν σκέφτονται τόσο", δεν είναι ότι εγώ έχω μονοπώλιο απαντήσεων.

Δεν σου είπα κάπου ότι έχεις μονοπώλιο απαντήσεων αλλά ότι δεν ξέρω αν έχεις το μονοπώλιο να κρίνεις αν μια κριτική είναι εποικοδομητική ή όχι.

Κι άλλοι του μίλησαν σωστά. Και όταν "σ΄ένα ανώνυμο φόρουμ" σου απαντάει ο ενδιαφερόμενος "κάθε κριτική δεκτή και με το παραπάνω", μην το παίρνεις ως δικαίωση, αλλά ως παράδειγμα ότι υπάρχουν πιο ώριμες σκέψεις απ' τη δική σου, και κοίτα να μάθεις, ΑΝ θες, από αυτές. Αν πάλι δεν θες, μπορείς να συνεχίσεις να είσαι "τσατισμένος" με 'μένα και να σκέφτεσαι ότι "σου την είπα" και άλλα τέτοια παιδικά.

Επειδή δεν πολυκατάλαβα έτσι που τα λες, σε μένα λες να μάθω και τι? Δεν ρώτησα εγώ κάτι σε αυτό το thread, άσκησα κριτική που εσύ έκρινες ως άχρηστη.

Δεν σκοπεύω όμως να μην ασκώ κριτική επειδή κάποιος 3ος μπορεί να την κρίνει ως άχρηστη.

Αν δεν ήθελε κριτική ο άμεσα ενδιαφερόμενος τότε ΟΚ.

Ως προς τις παιδιάστικες συμπεριφορές, από που κρίνεις πως τσατίστικα?

Παιδική μου φαίνεται η αναφορά σου σε παιδικές συμπεριφορές και σκεπτικά "σου την είπα, μου την είπες, του την είπε".

Και όταν ένα παληκαράκι βγαίνει και μοιράζεται το "ζόρι" του, καμμία σημασία δεν έχει η πλατφόρμα ανωνυμίας μέσα απ' την οποία το κάνει. Αυτό είναι δηλαδή το θέμα; Μην "εκτεθεί" σε γνωστούς; Συνεχίζει να είναι ένας άνθρωπος, και μάλιστα ΝΕΟΣ, με συναισθήματα όπως ξεκάθαρα βλέπεις, πίσω απ' το πληκτρολόγιό του και την οθόνη σου. Γι' αυτό και ΕΧΕΙ νόημα τί θα του πεις. Δε θα του καθορίσεις τη ζωή, αλλά νόημα, ΕΧΕΙ.

Και βέβαια είναι σημαντικό πως δεν εκτίθεται σε γνωστούς από το σχόλιό μου.

Θαρρείς δηλαδή πως θα του έλεγα πως η συμπεριφορά του μου θυμίζει χαζογκομενίστικη συμπεριφορά αν ήταν μπροστά σε γνωστούς του και ότι θα ήταν το ίδιο?

Προφανώς και παραμένει άνθρωπος γι αυτό και δεν ξεπέρασα κάποιο όριο και μάλιστα ανέφερα εξαρχής πως δεν έχω σκοπό να προσβάλω κάποιον αλλά να πω την γνώμη μου την οποία και αποζητά εξάλλου.

Υπερβολες wash χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Επιδερμική οπτική, Φαν (και με λόγο ή χωρίς δεν ειν' καλό). Γι' αυτό και καν δεν κατάλαβες κάποια από αυτά που σου έγραψα (ή τα κατάλαβες ανάποδα), κρίνοντας από τα τελευταία σου σχόλια. Νεβερμάιντ όμως.

Αντρεαδύο, σε 'μένα και στον Φανμπρέηκερ αναφέρεσαι; :ρ

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά.

Είμαι 17 χρονών στη Τρίτη Λυκείου. Από μπροστά κάθετε μια κοπελιά που μου αρέσει. Της το είπα λοιπόν. Δε ζήτησα κάτι απλά θεώρησα ότι έπρεπε να το πω γιατί αν δε το έκανα θα ήμουν δειλός(έτσι θεώρησα πάντα).

Το δέχτηκε χωρίς να παρεξηγηθεί ή να τη πειράξει, δε το περίμενε όμως.

Την επόμενη μέρα δε της μίλησα καθόλου γιατί δε ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση. Αυτή θεώρησε πως πειράχτηκα/θίχτηκα και ήρθε να μου μιλήσει. Μου είπε ότι δε το περίμενε και ότι μαζί μου δε έχει κάποιο πρόβλημα... ίσα ίσα θεώρησε τον εαυτό της τυχερή που τη πρόσεξα εγώ(ίσως να το είπε για να με ησυχάσει-αφού θεώρησε ότι θίχτηκα) . Ακόμη, ως πρώτη φορά και για αυτή που της συμβαίνει κάτι τέτοιο, ήταν αμήχανη και απροετοίμαστη να μου μιλήσει κατάλληλα(αναφέρομαι για η στιγμή που της μίλησα πρώτος εγώ). Αν και μου άρεσε που ήρθε μόνη της μάλλον με μπέρδεψε η συμπεριφορά της.

Τη ξέρω χρόνια και πάντα τη ξεχώριζα(για το ότι είναι έξυπνη, αγαθή(με την έννοια ότι προσπαθεί να μη δημιουργεί πρόβλημα σε άλλους και πολλές φορές να βοηθάει), λογική και πάντα είχαμε παρόμοιες γνώμες/ιδέες κ.α.) αλλά μόνο τελευταία συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει. Πρώτη φορά νιώθω έτσι και πρώτη φορά το λέω(εννοώ σε κοπέλα).

Είμαι μπερδεμένος για δύο πράγματα.

Δε ξέρω πως με βλέπει.

Και δε ξέρω τι να κάνω για να τη προσεγγίσω(ή ακόμα κι αν πρέπει).

Για το πρώτο λίγα μπορώ να κάνω. Για το δεύτερο πάλι είμαι σε δίλημμα, πρέπει ή δε πρέπει.

Το δίλημμα υπάρχει λόγω του όγκου της δουλειάς που έχω και έχει ως μαθητές της τρίτης(εκείνη ίσως περισσότερο). Φοβάμαι να τη βάλω-να είμαι ο λόγος να μπει- σε ένα "λούκι" που ίσως τη βγάλει από το "λούκι" του διαβάσματος. Δε θέλω να έχω τέτοια ευθύνη... Ίσως πάλι φοβάμαι και την απόρριψη γιατί η ίδια μπορεί να μη θέλει να μπει σε τέτοιο "λούκι"(για τον ίδιο λόγο).

Ακόμη τα πρώτα περιστατικά(τα της μιλώ μου μιλά εννοώ) έγιναν πριν μία βδομάδα. Τώρα η συμπεριφορά μου και η δική της είναι φιλική όπως πριν αυτά.

Αυτό που ζητάω από εσάς είναι συμβουλές, για το οτιδήποτε. Είμαι μπερδεμένος για το πιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα, οπότε δε ζητώ κάτι συγκεκριμένο.

Ευχαριστώ :)

Καταρχάς, η συμπεριφορά της κοπέλας είναι μία τυπική συμπεριφορά γυναίκας. Δεν είναι κακή, δεν είναι καλή, δεν είναι τίποτα άλλο παρά τυπική.

Δεν της δίνεις όση προσοχή θέλει και νομίζει ότι κάτι έχεις μαζί της ενώ εσύ μπορεί να είσαι και στην χειρότερη φάση σου.

Το ίδιο ακριβώς επαναλαμβάνεται σε ΟΛΕΣ τις ηλικίες.

Οπότε... μην ακούς τι σου λέει ο καθένας. Ούτε και εγώ :P

Άραξε, κάνε αυτό που νομίζεις ΕΣΥ σωστό, και ας μην ξέρεις τι, απόλαυσέ το και φρόντισε να το ζήσεις όπως νομίζεις.

Το να κάνεις αυτό που σου λένε οι άλλοι ή να παίρνεις συμβουλές θα σε οδηγήσει αφενός σε στερεότυπα ή/και συμπεριφορές που δεν είναι δικά σου και αφετέρου δεν θα σε αφήσει να μάθεις μόνος σου και να εξελιχθείς σε αυτό που είναι να γίνεις, όσο αφορά στα προσωπικά ζητήματα.

Cool... 17 είσαι. Δεν θα την παντρευτείς όσο και εάν το νομίζεις :P

Δημοσ.

Συζητήστε το να γίνεται fuck buddies ή πιο εξευγενισμένα friends with benefits χωρίς υποχρεώσεις και πρέπει

Δημοσ.

Πηγαίνετε να δείτε τα στρουμφάκι,α,7 χρονών και οι δύο,χαμηλής νοημοσύνης αυτό σας ταιρίαζει.

τρελο πωνατζ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...