Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kκαι τι ειναι ρε; η μητερα των παιδιων του που τον εγκατελειψε γτ φερθηκε σαν εγωιστηκο καθαρμα αυτος και τωρα αυτομαστιγονεται; <_<

γιατί μπορείς να είσαι ερωτευμένος παραφορα μονο με ένα άτομο με το οποιο έχεις παιδιά μαζί? η που γνωρίζεις χρονια?

δεν εισαι καθόλου ρομαντική για γυναικα.. πράγμα που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ασχολείσαι είτε με τα μαθηματικά είτε με τον προγραμματισμό :P

Γράψ' το αυτό σε βιβλίο και θα γίνει best-seller σε βλαμένα θηλυκά. Really. ^_^

Πάντως στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.

με προλάβανε :P

http://www.youtube.com/watch?v=88Vz1HQC5wc

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί μπορείς να είσαι ερωτευμένος παραφορα μονο με ένα άτομο με το οποιο έχεις παιδιά μαζί? η που γνωρίζεις χρονια?

δεν εισαι καθόλου ρομαντική για γυναικα.. πράγμα που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ασχολείσαι είτε με τα μαθηματικά είτε με τον προγραμματισμό :P

κατα το παρελθον και μετα δυο και μαντεψε γτ γραφτηκα στο ινσομνια :-(

υγ κατα την γνωμη μου η αληθινη ανιδιοτελης αγαπη γενιεται με τα χρονια εχοντας αναπτυξει πολυ ισχυρους ψυχικους δεσμους

Δημοσ.

κατα το παρελθον και μετα δυο και μαντεψε γτ γραφτηκα στο ινσομνια :-(

υγ κατα την γνωμη μου η αληθινη ανιδιοτελης αγαπη γενιεται με τα χρονια εχοντας αναπτυξει πολυ ισχυρους ψυχικους δεσμους

Διαφωνώ με αυτό που λες (όχι ότι δεν θα μπορούσε να ισχύει αλλα δεν είναι μονόδρομος σε καμια περίπτωση) και τέλος εγώ μίλησα για ερωτα και άλλο αγάπη άλλο ερωτας..

Επίσης δεν είναι τόσο οφθαλμοφανές ότι ασχολείσαι με κάτι τέτοιο επειδή γράφτηκες στο insomnia για 1002 λόγους μπορεί να το έκανες (εδώ άλλος γράφτηκε για να ρωτήσει κάτι για ιονιστές χώρου..)

και επίσης μιας και το θίξαμε.. τι εννοείς στο παρελθόν? τώρα δεν ασχολείσαι με τίποτα από τα 2?

Δημοσ.

Διαφωνώ με αυτό που λες (όχι ότι δεν θα μπορούσε να ισχύει αλλα δεν είναι μονόδρομος σε καμια περίπτωση) και τέλος εγώ μίλησα για ερωτα και άλλο αγάπη άλλο ερωτας..

Επίσης δεν είναι τόσο οφθαλμοφανές ότι ασχολείσαι με κάτι τέτοιο επειδή γράφτηκες στο insomnia για 1002 λόγους μπορεί να το έκανες (εδώ άλλος γράφτηκε για να ρωτήσει κάτι για ιονιστές χώρου..)

και επίσης μιας και το θίξαμε.. τι εννοείς στο παρελθόν? τώρα δεν ασχολείσαι με τίποτα από τα 2?

εγω γραφτηκα γτ ειχα ενα μπαγκ σε ενα προγραμμα και μου ειχαν βγει τα ματια να το κοιταω. τελικα το βρηκα πριν παρω απαντηση. μετα παρατησα τον προγραμματισμο (οσο γινεται δλδ) και η ζωη μου εγινε πιο ευκολη :-D

Δημοσ.

Μας είπες ότι είναι παρθένα ή κάνω λάθος;

Αν ναι τότε καλή τύχη, πρόσεχε μόνο μην γίνεται φίλοι και μετά προσέξεις ότι φοράει κανά purity ring :P

Δημοσ.

Πες μας σε ποιο σχολείο και ποια τάξη είναι να πάμε εμείς να «κρίνουμε» μην σου δώσουμε και γουρούνι στο σακί

Δημοσ.

Και αυτό πρέπει να το σκεφτώ :)

Με όλο αυτό δε διακινδυνεύω τη τωρινή φιλική σχέση μας;

Edit: Παιδιά σας αφήνω γιατί έχω μάθημα :(

Η φιλική σας σχέση έχει τελειώσει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά.

Είμαι 17 χρονών στη Τρίτη Λυκείου. Από μπροστά κάθετε μια κοπελιά που μου αρέσει. Της το είπα λοιπόν. Δε ζήτησα κάτι απλά θεώρησα ότι έπρεπε να το πω γιατί αν δε το έκανα θα ήμουν δειλός(έτσι θεώρησα πάντα).

Το δέχτηκε χωρίς να παρεξηγηθεί ή να τη πειράξει, δε το περίμενε όμως.

Την επόμενη μέρα δε της μίλησα καθόλου γιατί δε ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση. Αυτή θεώρησε πως πειράχτηκα/θίχτηκα και ήρθε να μου μιλήσει. Μου είπε ότι δε το περίμενε και ότι μαζί μου δε έχει κάποιο πρόβλημα... ίσα ίσα θεώρησε τον εαυτό της τυχερή που τη πρόσεξα εγώ(ίσως να το είπε για να με ησυχάσει-αφού θεώρησε ότι θίχτηκα) . Ακόμη, ως πρώτη φορά και για αυτή που της συμβαίνει κάτι τέτοιο, ήταν αμήχανη και απροετοίμαστη να μου μιλήσει κατάλληλα(αναφέρομαι για η στιγμή που της μίλησα πρώτος εγώ). Αν και μου άρεσε που ήρθε μόνη της μάλλον με μπέρδεψε η συμπεριφορά της.

Τη ξέρω χρόνια και πάντα τη ξεχώριζα(για το ότι είναι έξυπνη, αγαθή(με την έννοια ότι προσπαθεί να μη δημιουργεί πρόβλημα σε άλλους και πολλές φορές να βοηθάει), λογική και πάντα είχαμε παρόμοιες γνώμες/ιδέες κ.α.) αλλά μόνο τελευταία συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει. Πρώτη φορά νιώθω έτσι και πρώτη φορά το λέω(εννοώ σε κοπέλα).

Είμαι μπερδεμένος για δύο πράγματα.

Δε ξέρω πως με βλέπει.

Και δε ξέρω τι να κάνω για να τη προσεγγίσω(ή ακόμα κι αν πρέπει).

Για το πρώτο λίγα μπορώ να κάνω. Για το δεύτερο πάλι είμαι σε δίλημμα, πρέπει ή δε πρέπει.

Το δίλημμα υπάρχει λόγω του όγκου της δουλειάς που έχω και έχει ως μαθητές της τρίτης(εκείνη ίσως περισσότερο). Φοβάμαι να τη βάλω-να είμαι ο λόγος να μπει- σε ένα "λούκι" που ίσως τη βγάλει από το "λούκι" του διαβάσματος. Δε θέλω να έχω τέτοια ευθύνη... Ίσως πάλι φοβάμαι και την απόρριψη γιατί η ίδια μπορεί να μη θέλει να μπει σε τέτοιο "λούκι"(για τον ίδιο λόγο).

Ακόμη τα πρώτα περιστατικά(τα της μιλώ μου μιλά εννοώ) έγιναν πριν μία βδομάδα. Τώρα η συμπεριφορά μου και η δική της είναι φιλική όπως πριν αυτά.

Αυτό που ζητάω από εσάς είναι συμβουλές, για το οτιδήποτε. Είμαι μπερδεμένος για το πιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα, οπότε δε ζητώ κάτι συγκεκριμένο.

Ευχαριστώ :)

...αν δεν το ξεσήκωσες από ταινία του Woody Allen , here's a few useful tips for you :

α) Ξεκαθάρισε αν αυτό που σε νοιάζει είναι να είσαι μαζί της ή να είναι μαζί σου ή να είστε μαζί.

β) Αν θες κάτι απ' τα προαναφερθέντα 3 πράμματα, μίλα της γι' αυτό, χωρίς να σκέφτεσαι την ίδια ώρα και τα υπόλοιπα που σκέφτεσαι (δε θα τα πω νευρωτικά, είναι νωρίς για νευρώσεις, η κατασκευή σου, η απειρία και πάνω απ' όλα οι ορμόνες σου που είναι κουλουβάχατο είναι που ευθύνονται). Να σε ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ένα.

γ) Τα περί "ανησυχώ για τη φιλία μας ή μη τη βγάλω απ' τους στόχους μου ή μη βγει απ' τους δικούς της" παράτα τα. Είσαι μικρός και άπειρος

δ) ...είσαι επίσης δειλούτσικος, ή μάλλον ας το θέσω ως "ευαίσθητος". Προφανώς από ό,τι είπες πως θεωρείς τον εαυτό σου, όχι χέστης (ξύλο πχ άμα χρειαστεί να παίξεις για την πάρτη σου ή για δικά σου άτομα, ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ -ακόμα κι αν ποτέ δεν το επιδιώκεις- σωστά; ), αλλά όταν πρόκειται για συναισθηματικές καταστάσεις κτλ, θες την "επιβεβαίωση" από τον άλλον. Είτε είναι κοπέλα για σχέση, είτε είναι κάποιος για φίλος. Είσαι λίγο "δύσκολος" γενικά με τις ανθρώπινες σχέσεις, και ειδικά με τις κοπελιές (δε θες να "εκτεθείς", δε θες ν' "αποτύχεις", κτλ). Κι αυτά σε νορμάλ πλαίσια είναι για την ηλικία σου (...αν και υπάρχουν μαντράχαλοι μικρότεροι από 'σένα που όσο εσύ κάθεσαι και ψειρίζεις διάφορα, αυτοί έχουν ήδη γκομενίσει κανονικότατα, και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που θα προχώραγαν σε φάση σα τη δικιά σου και αμέσως θα "τα 'χαν φτιάξει" με την κοπελιά). Δε χρειάζεται να σε αγχώνει - δεν είναι όλοι το ίδιο, κι όταν "φτιάχνεται" ο άνθρωπος, η διαδικασία "εκμάθησης" είναι ανάλογη του πυρωμένου σίδερου με το οποίο μαρκάρουν τα γελάδια. Μόνο που στην περίπτωση του ανθρώπου, αυτό το κάψιμο γίνεται στον εγκέφαλο, όπου επεξεργάζονται πολλά νέα δεδομένα, δημιουργούνται συνάψεις κτλ. Πάρε δηλαδή το "μπέρδεμά" σου ως φυσιολογική κατάσταση, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς σ' αυτό που θες. Το οποίο αν στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να θες να τα φτιάξετε, προχώρα το. Και να θυμάσαι ότι αν εσύ είσαι σωστός απέναντί της, δεν πρέπει να σε νοιάζει και τόσο για το πώς θα το πάρει. Αν είναι βαρεμένη, ίσως πειραχτεί (που δεν έχει λόγο -αρκεί να μην της την πέσεις στη μέση της αίθουσας- αλλά λέμε τώρα). Απ' αυτά που λες, μάλλον κι εκείνη τσιμπημένη παίζει να είναι σαν εσένα. Ίσως πάλι να είναι "απλά πολύ καλή κι ευγενική" και ήρθε να σου μιλήσει. Κι ακόμα κι αν είναι τσιμπημένη, μπορεί να το παίξει "καλή κι ευγενική και δε θέλει παραπέρα", λόγω της ιδιοσυγκρασίας της, των "στόχων" της, κτλ κτλ. Αυτό να μη σε χαλάει όμως, απλά απομακρύνσου.

Εσύ κοίταξε να μην κάνεις τα εύκολα δύσκολα : Θες να 'στε μαζί; Ζήτα της να συναντηθείτε κάπου, "θέλεις να την δεις να μιλήσετε" (κι αν σε ρωτήσει για τί πράμμα, πες της ότι όπως είπες της αρέσεις και θες να βρεθείτε μόνοι για να συζητήσετε γι' αυτό ακριβώς"). Αν αρνηθεί, ασ' την στην ησυχία της και "ξαναγύρνα στους στόχους σου". Αν πάλι δεχτεί, δε χρειάζεσαι συμβουλές για παρακάτω. Αν βρεθείτε μόνοι, θα σου 'ρθει ό,τι είναι να σου 'ρθει να της πεις. Προσπάθα απλά να κοντρολλάρεις λίγο το ορμονικό μπάχαλο που θα υφίστασαι εκείνη τη στιγμή, για να μην βγάλεις έναν εαυτό που δεν είσαι.

Τί διάλο, το να έχετε σχεσούλα (με ή χωρίς σωματικά τουρλουμπούκια), δεν είναι ούτε κακό, ούτε δεσμευτικό "για τους στόχους σας". Αν τα βρίσκετε σα χαρακτήρες μαζί, καλά θα περάσετε, για όσο πάει : ένα μήνα, ένα χρόνο, μια ζωή. Άμα πάλι δεν τα βρίσκετε, δεν έχεις κανέναν λόγο να το παλεύεις, "χωρίζετε" και συνεχίζετε να είστε δυο φίλοι όπως πριν. Κι αν δεν θέλει ούτε φιλία, κακό δικό της. Δοκίμασες, την έμαθες καλύτερα, και "κακώς" τη θεωρούσες "φίλη".

Και γι' ακόμα μια φορά : αν είσαι εντάξει, μάθε να μη σε πολυνοιάζει πώς θα το πάρουν οι άλλοι, να ξεκαθαρίζεις αυτά που θες, και να προχωράς - περιορίζοντας την ανάγκη "αποδοχής" κι "επιβεβαίωσης" από τους άλλους. Δε λέω να είσαι αναίσθητος και να μη σε νοιάζει καθόλου, δε γίνεται, "όλοι" έχουμε την ανάγκη να μας αποδέχεται ο άλλος - αλλά να μην είναι το πρώτο σου κριτήριο αυτό, γιατί θα σε "μπερδεύει". Και μάθε και να χάνεις, γιατί αλλιώς δε θα μάθεις να τολμάς.

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα που μάλλον θα το έχει ήδη κάποιος αναφέρει.

Αν δεν κάνεις κάτι κάποια στιγμή θα το μετανιώσεις. Οπότε κάνε την κίνησή σου και ότι βγει.

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις παρά μόνο να κερδίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...