Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου θύμισες ένα περιστατικό στο λύκειο. Μια "Γιάννα" είχε γράψει το όνομα της στο θρανίο και πάω εγώ και γράφω από κάτω: "είσαι γαμώ τα μουνιά". Κάποια στιγμή βλέπω κάτω από το δικό μου σχόλιο "άντε στο διάολο", την ερωτεύομαι, και βάζω τον ξαδερφό της που ήταν φίλος μου να μου κάνει κατάσταση. Έφαγα χυλόπιτα, αλλά τρελό κόλλημα.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ οποτε δεν ρωτησες τιποτα σε στυλ. "οκ πως το βλεπεις απο δω και περα" να ξερεις και συ?τι ειπατε μετα?θα τα πουμε στην παρελαση?

το οτι σου μιλησε σωστα δεν σημαινει οτι γουσταρει αλλα οτι μπορει και απλα να μην ηθελε να σε 'στεναχωρισει'...

δεν ξερω τι θα σε πειραξει περισσοτερο(εστω αυτον τον χρονο αφου τελειωνετε).η απορριψη αυτης ή τα σχολια του υπολοιπου σχολειου?

τελος δεν ξερω σε τι φαση εισαι εσυ ή αυτη.μπορει και οι 2 να ειστε τα καθως πρεπει παιδια και δεν θελετε να δινετε δικαιωματα και ο στοχος σας ειναι μονο να γραψετε καλα...Γενικοτερα ο τροπος ζωης σας οποτε ολα τα παραπανω ειναι σχετικα

Δημοσ.

Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου και με τα τι και τα αν.

Άρπαξε την,πάρε πρωτοβουλία,δείξε τι θέλεις,ποιος είσαι, χωρίς υπερβολές όλα αυτά,πες ότι έχεις να πεις και άστην να αποφασίσει.Βάλτην δηλαδή στο παιχνίδι.Μην πιέσεις μην πρήξεις και μην κάνεις σαν σαλιάρης.Γενικότερα δείξε ανωτερότητα και χαρακτήρα και μην ξεφτιλιστείς.

Από την στιγμή που την γουστάρεις πέθανε η αγνή φιλία και μην το φοβάσαι.Λες και άμα παραμένατε φίλοι,η φιλία θα κρατούσε αιώνια.Ποιος το ξέρει?Δεν την θέλεις για φίλη σου και γι'αυτό διεκδίκησέ την χωρίς ακρότητες και καγκουριές.

Α και κάτι ακόμα.Μην προσπαθήσεις να δείξεις κάτι που δεν είσαι,έχασες.

Δημοσ.

Και αυτό πρέπει να το σκεφτώ :)

Με όλο αυτό δε διακινδυνεύω τη τωρινή φιλική σχέση μας;

Edit: Παιδιά σας αφήνω γιατί έχω μάθημα :(

pathetic σαν σκεψη αυτο και εξηγουμαι.

φαντασου να εισαι ο φιλος της απλα, αυτη να μπλεξει με κανεναν λιγοτερο μπερδεμενο και να την βλεπεις εσυ να φασωνεται του καλου καιρου και να ξεροσταλιαζεις. την θες για γκομενα οχι για φιλη. το να βολευεσαι στο φιλικο πλανο δεν σου δινει τπτ απολυτως. καλυτερα να την χασεις απο φιλη παρα να εισαι αυτος που θα της κραταει το φαναρι δεν νομιζεις;

Δημοσ.

pathetic σαν σκεψη αυτο και εξηγουμαι.

φαντασου να εισαι ο φιλος της απλα, αυτη να μπλεξει με κανεναν λιγοτερο μπερδεμενο και να την βλεπεις εσυ να φασωνεται του καλου καιρου και να ξεροσταλιαζεις. την θες για γκομενα οχι για φιλη. το να βολευεσαι στο φιλικο πλανο δεν σου δινει τπτ απολυτως. καλυτερα να την χασεις απο φιλη παρα να εισαι αυτος που θα της κραταει το φαναρι δεν νομιζεις;

Πολύ ρομαντική :P σίγουρα είσαι γυναικα? :D

Ρε μην το σκέφτεσαι πολύ ζήτα της να βγείτε πριν το κάνει κάποιος λιγότερο μπερδεμένος και περισσότερο επιτήδειος τριαντάρης που ξέρει πολύ καλά τι θέλει και αυτό δεν είναι η φιλία της κοπέλας.

και μετά εσύ με την... φιλία στο χέρι θα κάθεσαι και θα τραγουδάς μεθυσμένος με τις ώρες :P

http://www.youtube.com/watch?v=EqUP1qYS_kQ

Δημοσ.

Πολύ ρομαντική :P σίγουρα είσαι γυναικα? :D

σιγουρα ειμαι δεν πιστευω στην φιλια μεταξυ αντρων και γυναικων, ενωω σε φαση κολλητη παρεα ολη την ωρα λεμε τα μυστικα μας κτλ. εκτος αν ειναι γκει. στο επιπεδο του γνωστου με στρειτ αντρα οκ.

και τωρα θα πλακωσουν ολοι και θα λενε οτι εχουν κολλητες φιλες που δεν θελησαν ποτε να πηδηξουν

Δημοσ.

και τωρα θα πλακωσουν ολοι και θα λενε οτι εχουν κολλητες φιλες που δεν θελησαν ποτε να πηδηξουν

όποιος το πει αυτό είναι γκει για μένα.&-

Δημοσ.

σιγουρα ειμαι δεν πιστευω στην φιλια μεταξυ αντρων και γυναικων, ενωω σε φαση κολλητη παρεα ολη την ωρα λεμε τα μυστικα μας κτλ. εκτος αν ειναι γκει. στο επιπεδο του γνωστου με στρειτ αντρα οκ.

Όχι εγώ αλλου το πήγα .. θεώρησες δεδομένο ότι την θέλει για "γκόμενα" και ότι δεν έχει νόημα να "βολεύεται" με την φιλια..

Δεν σκέφτηκες ας πούμε ότι την αγαπάει τόσο πολύ που δεν θα μπορούσε να ζήσει μακριά της ότι δεν τον νοιάζει με ποιον θα κάνει σχέση αρκεί να την βλέπει ευτυχισμένη ότι τα αισθήματα του είναι ανιδιοτελή και ότι του αρκεί που αναπνέει τον αέρα που ξεφυσάει αυτή στον ίδιο χώρο (και άλλες ρομαντικές αηδίες :P ) αλλα αμέσως το πηγες ότι είναι φίλος επειδή βολεύεται :P

βεβαια ok 17 χρόνον είναι μάλλον γιαυτο είναι "φίλος" αλλα <es geht ums Prinzip> που λένε και οι φίλοι μας οι γερμανοί :P

Δημοσ.

οκ οποτε δεν ρωτησες τιποτα σε στυλ. "οκ πως το βλεπεις απο δω και περα" να ξερεις και συ?τι ειπατε μετα?θα τα πουμε στην παρελαση?

το οτι σου μιλησε σωστα δεν σημαινει οτι γουσταρει αλλα οτι μπορει και απλα να μην ηθελε να σε 'στεναχωρισει'...

δεν ξερω τι θα σε πειραξει περισσοτερο(εστω αυτον τον χρονο αφου τελειωνετε).η απορριψη αυτης ή τα σχολια του υπολοιπου σχολειου?

τελος δεν ξερω σε τι φαση εισαι εσυ ή αυτη.μπορει και οι 2 να ειστε τα καθως πρεπει παιδια και δεν θελετε να δινετε δικαιωματα και ο στοχος σας ειναι μονο να γραψετε καλα...Γενικοτερα ο τροπος ζωης σας οποτε ολα τα παραπανω ειναι σχετικα

Δε ρώτησα... Αν και μου δόθηκε η ευκαιρία. Μου είχε δοθεί η ευκαιρία(ίσως να μου την έδωσε αυτή-ίσως απλά ήταν ειλικρινής, δε παίζει ρόλο πλέον) να ξεκαθαρίσω πολλά αλλά δε τη κατάλαβα. Το συνειδητοποίησα πέντε λεπτά μετά και βαρούσα το κεφάλι. Μετά το παράτησα-δε ξανά προσπάθησα.

Όσο για την αντιμετώπισή της το σκέφτηκα(όπως και το έγραψα). Ίσως το είπε να με καθησυχάσει ίσως γιατί ξεχωρίζω από τους υπολοίπους της τάξης(δε είμαι κανας γόης-ίσα ίσα-απλά είμαι διαφορετικός, με τη καλή έννοια ελπίζω).

Για να σας δώσω περισσότερα "στοιχεία". Εκείνη είναι η απουσιολόγος, μετρημένη, απλή και λίγο ντροπαλή. Εγώ είμαι απλά καλός στα μαθήματα που μου αρέσουν. Μιλάω μόνο όταν έχω κάτι να πω-που αξίζει να ακουστεί. Δε σημαίνει ότι δε μιλάω. Απλά λέω τα απαραίτητα-δε εκδηλώνομαι. Με καταλαβαίνουν μόνο οι φίλοι(τη διάθεσή μου). Και ναι ντροπαλός είμαι αλλά όχι δειλός. (Τώρα αυτά είναι η άποψη που έχω εγώ για τον εαυτό μου-μπορεί να μην ισχύουν. Αν και νομίζω ότι με ξέρω-ακούγεται εγωιστικό ^_^ )

Η γνώμη του σχολείου είναι το τελευταίο που σκέφτομαι. Η γνώμη αυτής και των φίλων μου όμως είναι σημαντική. Αυτό που κατάλαβα ότι με νοιάζει είναι να έχω κάποιους στόχους. Που τη περιλαμβάνουν ή όχι. Για αυτό και πρέπει να το ξεκαθαρίσω.

Για αυτό και το πήρα απόφαση, για να ξεκαθαρίσω και να προχωρήσω. Θα της ζητήσω διάλογο οπουδήποτε μπορώ να μιλήσω χωρίς διακοπές από άσχετους και ενοχλητικούς.

Σας ευχαριστώ όλους κι ας απάντησα στον kage. Νομίζω καλύπτω αρκετά.

Με πείσατε:)

Δημοσ.

Όχι εγώ αλλου το πήγα .. θεώρησες δεδομένο ότι την θέλει για "γκόμενα" και ότι δεν έχει νόημα να "βολεύεται" με την φιλια..

Δεν σκέφτηκες ας πούμε ότι την αγαπάει τόσο πολύ που δεν θα μπορούσε να ζήσει μακριά της ότι δεν τον νοιάζει με ποιον θα κάνει σχέση αρκεί να την βλέπει ευτυχισμένη ότι τα αισθήματα του είναι ανιδιοτελή και ότι του αρκεί που αναπνέει τον αέρα που ξεφυσάει αυτή στον ίδιο χώρο (και άλλες ρομαντικές αηδίες :P ) αλλα αμέσως το πηγες ότι είναι φίλος επειδή βολεύεται :P

βεβαια ok 17 χρόνον είναι μάλλον γιαυτο είναι "φίλος" αλλα <es geht ums Prinzip> που λένε και οι φίλοι μας οι γερμανοί :P

kκαι τι ειναι ρε; η μητερα των παιδιων του που τον εγκατελειψε γτ φερθηκε σαν εγωιστηκο καθαρμα αυτος και τωρα αυτομαστιγονεται; <_<

Η γνώμη του σχολείου είναι το τελευταίο που σκέφτομαι. Η γνώμη αυτής και των φίλων μου όμως είναι σημαντική. Αυτό που κατάλαβα ότι με νοιάζει είναι να έχω κάποιους στόχους. Που τη περιλαμβάνουν ή όχι. Για αυτό και πρέπει να το ξεκαθαρίσω.

κατασταση λαμαρινα==>δαγκωμενη. ασκουμενη πιεση=600 atm

Δημοσ.

Σωστά αυτά που είπαν και τα παιδιά, δεν είναι εύκολο να είστε μαζί μόνο φιλικά ενώ εσύ να θες παραπάνω.

Παρόλα αυτά, μην το αφήσεις να χρονίσει και μην το σκέφτεσαι πολύ, γιατί θα καταλήξεις να χάσεις όλο το κουράγιο σου στην σκέψη του τι θα κάνεις, και στο τέλος χωρίς να καταλάβεις γιατί, θα το αφήσεις να κυλήσει έτσι επειδή δεν θα βρίσκεις τόσο το κίνητρο που είχες αρχικά.

Δημοσ.

Ακόμα καθόμαστε και το παιδεύουμε.. σε θέλει αυτό φαίνεται από το πρώτο post .-

Άντε πήγαινε και πες ότι θέλεις να μιλήσετε κάπου έξω και κανε τον πατέρα σου υπερήφανο (μην της την πέσεις από την πρώτη μέρα.. 17άρα είναι.. αν και στις μέρες μας.. αλλα τέλος πάντων κρατα τα μπόσικα καλού κακού :P )

το πολύ μπλα μπλα δεν ωφέλησε κανένα εδώ το πράμα φαίνεται.

Οι φίλοι της δεν θα πούνε τίποτα είναι 17χρονά (με το συμπάθιο) θα έχουν μια γενική άποψη που θα επηρεαστεί από το σύνολο.. αν σε θέλει η κοπέλα -που σε θέλει- θα έχουν θετική άποψη και μερικοί θα σας θάβουν πίσω από τις πλάτες σας κλασικά πράματα.

Αν δεν σε ήθελε το κοριτσάκι θα σε είχε πληγώσει από την στιγμή που είπες ότι την θέλεις.. η θα έβρισκε μια ωραία δικαιολογία τύπου δεν θέλω να κάνω πράματα με συμμαθητές και τέτοια..

άντε ώρα καλή στην πρύμνη σου γιατί παρατράβηξε το topic.

Δημοσ.

Δεν σκέφτηκες ας πούμε ότι την αγαπάει τόσο πολύ που δεν θα μπορούσε να ζήσει μακριά της ότι δεν τον νοιάζει με ποιον θα κάνει σχέση αρκεί να την βλέπει ευτυχισμένη ότι τα αισθήματα του είναι ανιδιοτελή και ότι του αρκεί που αναπνέει τον αέρα που ξεφυσάει αυτή στον ίδιο χώρο

Γράψ' το αυτό σε βιβλίο και θα γίνει best-seller σε βλαμένα θηλυκά. Really. ^_^

Πάντως στην πραγματικότητα δεν υφίσταται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...