bikey77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Συμβαίνει πολλές φορές να λείπω από το γραφείο και να πρέπει να δω κάτι που είναι στο PC και θέλω, ακόμα και αν είναι σε sleep mode το PC, να μπορεί να ανοίγει και να δέχεται τη σύνδεσή μου με το κινητό. Γίνεται αυτό και αν ναι, ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στο teamviewer;
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Όταν το Pc είναι σε sleep mode δεν δέχεται καμία απολύτως εντολή από software. Δες στο bios αν έχει επιλογή wake on lan και ενεργοποίησε την. Έτσι μπορεί να ανοίξει από sleep όταν το router στείλει σήμα WOL στην θύρα δικτύου του υπολογιστή. Μετά θα αναλάβει το team.
bikey77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ωραία, ευχαριστώ. Μετά, σε ότι αφορά το team viewer, τι ρυθμίσεις κάνουμε, γνωρίζει κάποιος;
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αν υπάρχει ένας αναλυτικός Ελληνικός οδηγός για το συγκεκριμένο ενδιαφέρει κ εμένα. Έχω κενά σε αυτό το part..
bikey77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 wake on lan και teamviewer host Που βρίσκω τις ρυθμίσεις για το host; Στα advanced options δεν έχω βρει κάτι. ΑΚΥΡΟ. Τώρα κατάλαβα τι εννοείς, πρέπει να εγκαταστήσω το service Teamviewer Host. Thanks.
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δεν είναι κάτι φοβερό. Βάζεις το team να τρέχει με την εκκίνηση των windows και σημειλωνεις κάπου το id. Ορίζεις ένα καλό password για μην στο αλλάζει κάθε φορά που τρέχει και αυτό ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα