kitories Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα παιδια , ειμαι καινουργιος στο site και θα ηθελα να σας πω το προβληματακι μου μπας και μπορεσω να το λυσω ! Εχω ακουσει αρκετα για οverclockick και ειπα ας προσπαθησω να κανω κατι !το cd της μητρικης μου DFI ειχε μεσα ενα προγραμμα που λεγεται Auto Boost System που σου κανει upgrade το συστημα αυτοματα ! Λοιπον ξεκινισα να το κανω και στην πρωτη επανακινηση του υπολογιστη μου μπαινει στα windows(7) και μου κολαει το pc ..και μετα το restart για να ξεκολησω το pc ειχα καποια προβληματακια ! 1ον) δεν μπορουσα να τρεξω τον υπολογιστη στα max Mhz του ,δλδ στα 15χ200 (3000mhz) δεν μου ανοιγε τα windows(εκανε επανεκινηση αυτοματα)2ον) ενω οταν τα βαζω κατω απο τα max Mhz ας πουμε 2.8 2.9 μου ανοιγει τα windows κανονικα αλλα, π.χ στα game με κολαει !Εχω κανει βεβαια format μπας και φτιαξει τιποτα αλλα μπα .. τι μπορει να επαθε ?? υπαρχει περιπτωση να καηκε τιποτα ?? σωστε με! SYSTEM: intel pentium dual-core E5700 3.00Ghz ATi Radeon HD5450 512DDR3(SAPPHIRE) HDD 120GB RAM 3GB WINDOWS 7 32bit Ultimate
Thanos1972 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μπες στο bios και κανε load default settings. Και μην ανεβαζεις τον επεξεργαστη μεσω προγραμματων παρα μονο μεσω bios.
kitories Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 τα εχω κανει load default settings και παλι το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω ! μπορει αυτο το προβλημα να αντιμετωμιστει με το update toυ BIos μου ?? εχω κανει load default settings και παλι το ιδιο μου κανει !υπαρχει περιπτωση αν κανω update τα bios να λυθει το προβλημα ? υπαρχει περιπτωση να καηκε τιποτα ???
stringofonias Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 απενεργοποίησε τα boot divices που δεν χρησιμοποιείς και όποια άλλη συσκευη της μητρικής δεν χρησιμοποιήται(πχ. ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αν έχεις PCI κάρτα κλπ). ΔΛΔ ασε μονάχα σιντί και δίσκο. Εάν έχει ρυθμιστεί παράδειγμα να ψάχνει για boot στο δίκτυο, θα σου κανει 8 μέρες μέχρι να ξεκινήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα