doommaster Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 PSM3 lists GTA V for March 2013 release ωραία προλαβαίνουμε να ξανατελειώσουμε το 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Κανα τρειλερ με το game υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Κανα τρειλερ με το game υπαρχει? ingame όχι... μόνο αυτό που έδωσε η rockstar (λογικά το intro) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ποτε τελικα θα κυκλοφορησει επιτελους, επειδη ακουγονται διαφορα οπως οτι θα βγει πριν το 2013... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δε νομίζω πριν το 2013 φίλε μου. Λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες/βίντεο. Αν είναι να το κάνουν σαν το IV από άποψη κώδικα...να εύχεσαι να αργήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Και γω αυτο ελπιζω δηλαδη να μην ειναι σαν το gta iv αλλα να εχει στοιχεια απο τα προηγουμενα κλασσικα gta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 GTA V fun trailer screenshots Δε νομίζω πριν το 2013 φίλε μου. Λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες/βίντεο. Αν είναι να το κάνουν σαν το IV από άποψη κώδικα...να εύχεσαι να αργήσει. Το αναπτύσουν 4 χρόνια.. Λαμβάνοντας υπόψην ότι μαθαίνουν από τα λάθη, επίσης ότι είναι το no1 προιόν προς πώληση της Rockstar.. και βάζοντας σαν μείον ότι όλο κ κάποιο πρόβλημα θα προκύψει όταν βγει όπως είναι λογικό.. Το παιχνίδι σου λέω ότι είναι έτοιμο από τώρα και απλά θα ψάχνονται για μικρο λάθη. Άλλωστε είχαν βγάλει είδηση ότι προσφέρουν 14k λίρες αγγλίας σε διάφορα άτομα για κάποιους μήνες τεσταρίσματος του GTA V στα κεντρικά της North.. οπότε η κυκλοφορία του είναι θέμα marketing ____________________________ Ένα επίσης σημαντικό thread : http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=491242 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μακάρι, εγώ ελπίζω να βγει άριστο...δεν έχω λόγο να ελπίζω το αντίθετο. Αν είχε και beta ώστε να βοηθήσουν και άλλα άτομα θα ήταν ακόμη καλύτερα. Γενικά όμως η R* είναι πολύ κλειστή εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Σε ένα τέτοιο προτζεκτ δεν νομίζω να ήθελαν leak ;Ρ Ήδη αν δεις στο thread που παρέθεσα το ψάχνουν τέρμα βαθειά οι ίδιοι οι fans.. φαντάσου με leak τι θα γινόταν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Grand Theft Auto V launching Oct. 23, 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Το GTA V έρχεται τον Δεκέμβριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Το GTA V έρχεται τον Δεκέμβριο; Ολο λενε οτι θα κυκλοφορησει φετος αλλα ετσι οπως το πανε μαλλον παει για του χρονου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 εγω το ξερω πριν απο αυτους οτι θα βγει του χρονου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mados Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 εγω το ξερω πριν απο αυτους οτι θα βγει του χρονου και γω αυτο νομιζω αλλα ευχομαι η rockstar να μας εκπληξει ευχαριστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatuso Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Καλά παιδιά το είδατε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=pKgDjUG8vs8&feature=share Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις