katerinaki888 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 6-7 μηνες απο την κυκλοφορια σε κονσολες.Δεν ειναι κατι δεδομενο αλλα μεχρι στιγμης αυτο κανουν. Σα το gta 4..θυμάμαι είχε αργήσει για υπολογιστή! ναι ημερομηνία εννοούσα όμως..ή έστω αν έχουν πει καλοκαίρι 2012 πχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTAIV2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μου αρεσει εμενα..iv και παλι iv πολυ καλητερο Story,ωραια προσωπα στο παιχνιδι,με λιγο δραμα μεσα και ερωτα..εμενα αυτα τα παιχνιδια μου αρεσουν και περισσοτερο μου αρεσει πως εξεληχθηκε το παιχνιδι στο iv και ο Niko Bellic εμπλεξε με πολλες μαφιες..κανενα αλλο Game της σειρας δεν μου αρεσε..μονο αυτο ειναι ξεχωριστο για εμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μου αρεσει εμενα..iv και παλι iv πολυ καλητερο Story,ωραια προσωπα στο παιχνιδι,με λιγο δραμα μεσα και ερωτα..εμενα αυτα τα παιχνιδια μου αρεσουν και περισσοτερο μου αρεσει πως εξεληχθηκε το παιχνιδι στο iv και ο Niko Bellic εμπλεξε με πολλες μαφιες..κανενα αλλο Game της σειρας δεν μου αρεσε..μονο αυτο ειναι ξεχωριστο για εμενα Ναι, το iv είχε πολύ καλύτερο story από το τρεϊλερ του v... κούρασε πολύ το δράμα και οι έρωτες στα 1.5 λεπτά που κράτησε το βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_paok4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας παιδια μηπως μπορειτε να μου πειτε ποτε θα βγει το παιχνιδι στον υπολογιστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Αν βγει προς το καλοκαίρι για κονσόλες, τα Χριστούγεννα που μας έρχονται για Υ/Η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Εγώ το βλέπω για του χρόνου τέτοια εποχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Does a Fall Release for Bioshock Infinite Push GTA V Out of 2012? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Grand Theft Auto 5 on PC has a confirmed release date Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 GTA 5 hand-to-hand combat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Max Payne 3 'crews' carry over into Grand Theft Auto V multiplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 New GTA IV iCEnhancer 2.1 screenshots will make you a believer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=467437 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 http://www.examiner.com/playstation-in-charlotte/massive-gta-5-information-leak-from-ex-rockstar-employee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Rockstar North employee CV gives Grand Theft Auto V an October launch window Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 PSM3 lists GTA V for March 2013 release Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις