p3tran Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Σου βρήκα νέο παιχνίδι να παίξεις, το gta iv ωραίο είναι Επίσης πολύ καλό είναι και το max Payne 3 που επίσης ποτέ δε βγήκε σε pc α, σαν το red dead redemption και το undead nightmare ενα πραγμα δηλαδη , ε? ;p 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 α, σαν το red dead redemption και το undead nightmare ενα πραγμα δηλαδη , ε? ;p Αχ, μην ξύνεις πληγές... Τ_Τ Θα το αγόραζα κατευθείαν το RDR κι ας το έχω τερματίσει σε PS3 φίλου.
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Αχ, μην ξύνεις πληγές... Τ_Τ Θα το αγόραζα κατευθείαν το RDR κι ας το έχω τερματίσει σε PS3 φίλου. Θα το βγάλουν κάποια στιγμή στα κινητά κι αυτό 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Γιατι ποια παιχνίδια βγήκαν στα κινητα και δε βγήκαν σε pc? Γιατί εχω κινητό και θέλω να κατεβάσω κανένα αμα είναι.
qsis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ακόμα κανένα αλλά τα τρισδιάστατα gta μέχρι το San Andreas υπάρχουν στα κινητά Το ότι κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα βγει και το 5 το θεωρώ σχεδόν βέβαιο
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δεν την κόβετε τη πλάκα τώρα ; Μπαίνω 2 μέρες τώρα με την χαρά ότι θα δω κάποια νέα φήμη και κοροϊδεύεστε μεταξύ σας.
wazzaa Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δηλαδή; Έκανα λάθος.Με συγχωρείς.Βγήκε το 4 στο υπολογιστή μετά απο καιρό (περίπου 8 μήνες μετά) αλλά έχεις δίκιο ότι βγήκε. Το είχα ξεχάσει.... Σου βρήκα νέο παιχνίδι να παίξεις, το gta iv ωραίο είναι Επίσης πολύ καλό είναι και το max Payne 3 που επίσης ποτέ δε βγήκε σε pc Βγήκε το Max payne 3 σε υπολογιστή??? Δεν σε πιστεύω...... Μην μου πεις ότι έχει βγει και τα άλλα δύο σε Pc,γιατί θα πέσω απο τα σύννεφα. Πάντος είναι κοντά.... Το GTA 4 βγήκε 8 μήνες μετά το GTA 5 ήδη έχουνε περάσει 7, άρα μέσα στον Μάιο αντε Ιούνιου να το περιμένετε. 1
RPDrummer Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Εγώ πιστεύω πως η ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι τουλάχιστον δυο μήνες μετά από την ημέρα ανακοίνωσης.
jodi Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Το παιχνιδι απο οτι εχω ακουσει θα κυκλοφορησει αρχες Ιουνιου 2014. Αν θυμαμαι καλα περιπου στα 60€ απο Steam, αγνωστο το τι προσφορες θα βγουν στο διαδικτυο. Και δεν πιστευω οτι ειναι ραδιο αρβυλα αυτα που μου ειχαν μεταφερει....
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ok, ας περιμένουμε να έχουμε κάτι σε επίσημη ανακοίνωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις