euxoulhs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 ναναι καλα ο θειος μου που ειναι πλουσιος χΔ μμ η amd-ati θα παρει δλδ το παιχνιδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 μμ η amd-ati θα παρει δλδ το παιχνιδι; Δεν έχει βγει καμμιά τέτοια πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ακόμα δεν έχουμε επίσημο release date και το θέμα έχει φτάσει τις 55 σελίδες Λογικό αφού δεν έχουμε τι να κάνουμε... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 σημερα που πετυχα τον γειτονα μου και μου ελεγε για games μου ανεφερε πως για pc θα βγει νοεμβρη..ισχυει ρε παιδια;για μαρτιο δεν ειχαν πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 σημερα που πετυχα τον γειτονα μου και μου ελεγε για games μου ανεφερε πως για pc θα βγει νοεμβρη..ισχυει ρε παιδια;για μαρτιο δεν ειχαν πει; δεν βγηκε καπια επισημη ανακοινωση..οποτε δεν ξερουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Απο το GTA 3 αν δεν κανω λαθος κανουν 6-8 μηνες απο την εκδοση για κονσολα. Λογικα τελη του μηνα θα ανακοινωθει, για Μαρτιο - Απριλιο. Θα ναι επισης γαματο αν βγαλουν εκδοση και για τις νεες κονσολες με καλυτερα textures, draw dinstances, κτλ αλλα δεν πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Ας το βγάλουν και ολόιδιο με τις κονσόλες. Αρκεί να είναι καλό port και όχι το ρεζίλι του GTA IV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 σημερα που πετυχα τον γειτονα μου και μου ελεγε για games μου ανεφερε πως για pc θα βγει νοεμβρη..ισχυει ρε παιδια;για μαρτιο δεν ειχαν πει; σε ειχε πιασει και απο τα μαλλια σου ετριβε τη κοιλιτσα οταν το λεγε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 0αχ0α0χ οχι μονο με θαυμασμο για το παιχνιδι μου ελεγε και οτι το ac4 θαναι επος για το pc.. χΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Βασικά η Rockstar δεν πρόκειται να το κυκλοφορήσει,άδικα σκάτε. Ντρέπεται. Πως να δικαιολογήσει το ότι όπως λέει ξόδεψε 100 εκατομμύρια για να το φτιάξει τη στιγμή που οπτικά είναι μια μάπα,και προφανώς αν βγάζανε pc έκδοση,θα ήταν πανομοιότυπο,τη στιγμή που ακόμα και το προηγούμενο τους παιχνίδι που έβγαλαν πριν 5 χρόνια,στο PC δείχνει πολύ καλύτερο ??? Κι όμως ένας modder μόνος του και όχι 100 άτομα,και μάλιστα χωρίς να έχει στην άκρη λεφτά ο τύπος πήρε αυτό το παλιό παιχνίδι και έτσι όπως το έκανε στέλνει το 5 για τσάι,και ξεπερνά και Crysis και οτιδήποτε τάχα μου βγάζουν οι μεγάλες εταιρίες και τα τάχα μου next gen των κονσολών. Όταν το GTA 4 δείχνει τόσο όμορφο,με τι μούτρα να κυκλοφορήσουν το GTA 5 ? υ.γ. Φυσικά εννοείται πως και οι άλλες εταιρίες στα ports της κακιάς ώρας μας έχουν φλομώσει. Κανένα studio δεν φτιάχνει ποια AAA games έχοντας στόχο να εκμεταλλευτεί το hardware του pc,κλαψ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ποιο mod είναι αυτό; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2013 από Chaos3X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Βασικά η Rockstar δεν πρόκειται να το κυκλοφορήσει,άδικα σκάτε. Ντρέπεται. Πως να δικαιολογήσει το ότι όπως λέει ξόδεψε 100 εκατομμύρια για να το φτιάξει τη στιγμή που οπτικά είναι μια μάπα,και προφανώς αν βγάζανε pc έκδοση,θα ήταν πανομοιότυπο,τη στιγμή που ακόμα και το προηγούμενο τους παιχνίδι που έβγαλαν πριν 5 χρόνια,στο PC δείχνει πολύ καλύτερο ??? Κι όμως ένας modder μόνος του και όχι 100 άτομα,και μάλιστα χωρίς να έχει στην άκρη λεφτά ο τύπος πήρε αυτό το παλιό παιχνίδι και έτσι όπως το έκανε στέλνει το 5 για τσάι,και ξεπερνά και Crysis και οτιδήποτε τάχα μου βγάζουν οι μεγάλες εταιρίες και τα τάχα μου next gen των κονσολών. Όταν το GTA 4 δείχνει τόσο όμορφο,με τι μούτρα να κυκλοφορήσουν το GTA 5 ? υ.γ. Φυσικά εννοείται πως και οι άλλες εταιρίες στα ports της κακιάς ώρας μας έχουν φλομώσει. Κανένα studio δεν φτιάχνει ποια AAA games έχοντας στόχο να εκμεταλλευτεί το hardware του pc,κλαψ. Τεζα στα mod εννοειται οτι ειναι οφθαλμολουτρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 απο που το κατεβαζουμε αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Όταν το GTA 4 δείχνει τόσο όμορφο,με τι μούτρα να κυκλοφορήσουν το GTA 5 ?Το GTA IV μπορεί να είναι πολύ ωραίο οπτικά με 3-4 mods επάνω, αλλά έγινε έτσι μερικά χρόνια μετά την κυκλοφορία του, και νομίζω ότι σε αυτή την κατάσταση είναι αρκετά πιο απαιτητικό σε hardware (GPU, CPU, RAM και χώρο στο δίσκο) από ό,τι η vanilla version. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να υπάρξουν εξίσου καλά ή καλύτερα mods για το V. Αν και οπτικά το V, από όσο gameplay έχω δει, μου αρέσει πολύ. Σε ένα παιχνίδι (και μάλιστα σε ένα της σειράς GTA) δεν περιμένω η προτεραιότητα να είναι στα ρεαλιστικά γραφικά, αλλά στο gameplay (και τον fun factor και ίσως και το χιούμορ). Και τουλάχιστον στο gameplay δείχνουν να έχουν πολλά καινούργια πράγματα. απο που το κατεβαζουμε αυτο ?To iCEnhancer 2.1 (τώρα ετοιμάζεται 2.5) από το http://icelaglace.com Οι εικόνες έχουν τουλάχιστον ακόμα ένα graphic update mod επάνω (Ultimate textures ή Better city textures - αυτά είναι μερικά GB το καθένα) και ίσως κάποιο car pack και HD roads mod. Σε κάποια youtube videos που δείχνουν το iCEnhancer, αναφέρουν αναλυτικά και τα υπόλοιπα mods που έχουν περάσει. Μην πιάσετε συζήτηση για το GTA IV εδώ όμως. Έχουμε ξεχωριστό thread για αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/239648-grand-theft-auto-iv/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ok, σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου, πάντως με ένα πρόχειρο seartch που έκανα έχει καθυστερήσει πολύ το update αυτό. Και πάλι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις