papadakn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 υπάρχει καμία περίπτωση να κυκλοφορήσει σε retail μαγαζιά απο σήμερα? Εχουν αρχίσει να μπαίνουν ιδέες για σπάσιμο του 360 μου τώρα που έγινε leak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αν και υπάρχει thread για consoles, ίσως να το έχουνε παραλάβει κάποια καταστήματα ίσως και όχι. Άμα έχεις γνωστό άνετα στο δίνει, τώρα άμα πας έτσι αυθαίρετα δύσκολο να στο δώσουν εκτος άμα κανεις καμια απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο μαγαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε μου τι εννοεις με αυτο; Εννοει το input lag. Αυτό που λέει ο liakjim. Εκτός από το input lag, υπάρχουν και θέμα με "σπασίματα" της εικόνας (ειδικά σε οριζόντια κίνηση της κάμερας) κλπ. Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι ένα renaming της εισόδου σε "PC" για να απενεργοποιηθούν διάφορα φίλτρα που δεν υπάρχουν σε μενού. Δοκίμασα και το "Παιχνίδι" mode αλλά δεν ήταν τόσο καλό όσο το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Και αυτό μονο για LG πλάσμα nzeppos?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μην αναβετε φωτιες τωρα. Ποια μαγαζια μπορει να το εχουν παραλαβει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Που μένεις?! Άμα μένεις θεσσαλονίκη ξέρω ένα που άμα το έχει θα στο δώσει 99%. Αλλα θα πρέπει να έρθεις να το play σπίτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει GTA για τους παντρεμένους. Παντόφλα τώρα Tsakona ps: εγώ ευτυχώς κατάφερα να βάλω τη γυναίκα για ύπνο στον καναπέ και μπόρεσα να παίξω κάμποση ώρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Νησαφι με τη Θεσσαλονικη (καταγομαι και απο εκει) GTA event. και μαγαζι που παιζει να το εχει Αθηνα μενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ahh.. Deze texturez.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ahh.. Deze texturez.. Ωωωωω ρε πούστη.... Και εγώ θα το έπερνα στο PS3 γιατί βαριέμαι να περιμένω. Άσε καλύτερα, μια άλλη κάρτα γραφικών και τα λέμε του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα, μην αρχίσετε από τώρα. Θα έχει και glitches το παιχνίδι (σάμπως και το 4 δεν είχε στο PC...) αλλά σιγά σιγά θα τα μαγειρέψουν όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά, αυτό το πράγμα δεν υπάρχει. Δεν έχουν εφευρεθεί ακόμα οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αυτό το παιχνίδι. Πάνω που λέω "ΟΚ, αυτό το έχω ξαναδεί και σε προηγούμενα GTA", αμέσως ανακαλύπτω πως υπάρχει πολύ μεγαλύτερο βάθος και πολλά περισσότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοείτε big ass open world game άμα κολλάμε σε ένα texture που ξέφυγε καήκαμε, μακάρι αυτά να είναι τα μοναδικά προβλήματα. Μεμονωμένο πρόβλημα, δεν φαντάζομαι όλα τα textures να είναι έτσι. right?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axl3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=VQTOtePf29A http://www.youtube.com/watch?v=dqBpg8kWpJc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά, αυτό το πράγμα δεν υπάρχει. Δεν έχουν εφευρεθεί ακόμα οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν αυτό το παιχνίδι. Πάνω που λέω "ΟΚ, αυτό το έχω ξαναδεί και σε προηγούμενα GTA", αμέσως ανακαλύπτω πως υπάρχει πολύ μεγαλύτερο βάθος και πολλά περισσότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι πάλι... Φίλε μου, επένδυσαν 150 εκατομμύρια δολλάρια και έφτιαξαν το ακριβότερο παιχνίδι ΣΤΟ ΚΌΣΜΟ. Και 800.000.000 bugs και glitches να έχει, εγώ στο console θα το παίξω μόνο και μόνο επειδή είναι GTA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις