Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα πάλι γτ μου άρεσε το vice city περισσότερο από όλα. Αγοράζαμε μαγαζιά ,villes... ελπίζω να τα έχει κ το 5.

• Απαντ. 894
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εμένα πάλι γτ μου άρεσε το vice city περισσότερο από όλα. Αγοράζαμε μαγαζιά ,villes... ελπίζω να τα έχει κ το 5.

Το αυτο, αμα δεν κανουν ενα γεματο παιχνιδι με πολλες αποστολες σε διαφορα σημεια κλπ κλπ οπως vice city να βρασω την μεγαλη πολη.

Δημοσ.

Το Θελω!!!!!!!!!!!

Και εχει το trailer ωραιο soundtrack!!!! Απο το συντηριτικο σου GTA4 και παρα πολυ ωραιο, φευγεις προς κτ το οποιο σαν ακουσμα μυριζει ανανεωση!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Αν και μου απομένει ένα κομμάτι από GTA IV και το expansion pack, τα νέα είναι ευχάριστα και το trailer είναι καλό για... πρώτο teaser :)

Δημοσ.
  • Moderators
Δημοσ.

Αν έλεγε για 2013 το άρθρο πιο κοντά θα έπεφτε.

Το οποίο άρθρο είναι από τον Απρίλιο, οπότε γενικά δεν παίζει να έχει κάποια έγκυρη πληροφορία για release.

Δημοσ.
Release Date

The new GTA will be released in 2012, assuming that there are no delays. After a game is announced, Rockstar tends to market it for 7 or 8 months, which means that GTAV is likely to be released in the summer of 2012. If not, then it will probably be released in September or October. Next week's trailer should provide confirmation.

http://www.gtav.net/info/

Δημοσ.

απο οτι βλεπω στα βιντεο θα εχει λιγο καλυτερα γραφικα απο το 4 αλλα τις δυνατοτητες του san andreas,αν αυτο ισχυει τελειο θα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...