kourou13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Access to Grand Theft Auto Online is free with every retail copy of Grand Theft Auto V and launches on October 1st. Δηλαδή δεν θα έχουμε το online από την αρχή? Τεσπα, κάτι θα βρούμε να κάνουμε μέχρι τότε, χαχα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 τι free λέει αυτός αφού στις κονσόλες στις οποίες αναφέρεται θες συνδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourou13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Από εδώ το είδα: http://www.rockstargames.com/V/GTAOnline Τι συνδρομή θέλει? Εγώ θα το πάρω στο PS3, πρέπει να έχω psn+? Ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Στο ps3 από όσο ξέρω είναι τσαμπα, στο 360 100% πληρώνεις για να παίζεις online γενικά Στις νέες κονσόλες που έρχονται θα πληρώνεις σίγουρα και στο Xbox και το PlayStation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δωρεάν πρόσβαση λένε θα δώσουν στο Online με κάθε retail GTA V.Τώρα το τι μοντέλο θα ακολουθήσουν θα φανεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 GTA V most expensive game ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 αποκλειστικά Online θα είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Uh, προφανώς και όχι. Παραδοσιακά το offline story του GTA θα μας πάρει αρκετές βδομάδες (προσωπικά ελπίζω μήνες) μέχρι να το τελειώσουμε. Μιλάμε πάντα με λογικές ώρες παιχνιδιού, όχι να καθόμαστε 10 ώρες/μέρα και να παίζουμε μόνο τα main objectives για να μπορούμε να πούμε ότι το τερματίσαμε πρώτοι μέσα σε 3 μέρες (αυτό ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν κάποιοι...) Το παιχνίδι όμως θα έχει και online, που απ' ότι φαίνεται θα είναι καταπληκτικό, όπως και του GTA 4 άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Σουπερ φαινεται Αρκει να το σηκωνουν τα pc μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Τόσα λεφτά ξόδεψαν, δεν νομίζω να μην έχουν κάνει σωστό optimization. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι να το δεις στο μηχανημά σου μη νομίζεις τίποτα. σε ένα sandbox άλλωστε πολλά μπορεί να πάνε στραβά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Official GTA V Map Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μικρο ειναι !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι μένα μικρό μου φαίνεται. Ντάξει υπάρχει μια αχανής έκταση με πράσινο αλλά η πόλη είναι μικρή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις