giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Κάτσε ρε αυτό δεν είναι παλιό? Νι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Είμαι ο μόνος που δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από τα in-game γραφικά; Έλεος, αυτό είναι το 4, λέω κι εγώ. Δεν πάω καλά σήμερα, έχω σαλτάρει, ό,τι να 'ναι βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Σκέψου πόσο unoptimized ήταν και μάπα γραφικά και άθλιο performance.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Σε σχέση με τα προηγούμενα τα γραφικά ήταν σαφώς καλύτερα. Αλλά για optimization/performance θα συμφωνήσω κι εγώ διακόσα τοις εκατό. Και μην πείτε πάλι για άθλιο PC port κλπ, γιατί και στις κονσόλες χάλια ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Τα γραφικά ήταν μια χαρά για την εποχή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ναι μωρέ, μια χαρά ήταν. Δεν θυμάμαι να παραπονέθηκε κανένας για τα ίδια τα γραφικά. Πιο πολύ γκρινιάζαμε για διάφορα glitches, για το περίεργο anisotropic με αντικείμενο να εμφανίζονται από το πουθενά, για performance issues κλπ. Είμαι περίεργος πάντως να δω αν θα κάνουν κανα σοβαρό port για τα Xbox One και PS4. Δεν το έχω ψάξει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doutsos13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 τίποτα δεν δικαιολογεί την χωρίς νόημα βαριά μηχανή του IV , ακόμα σέρνονται τα pc για να παίξεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Site: http://www.rockstargames.com/newswire/article/51211/grand-theft-auto-online-gameplay-video-previews-coming-this-thur.html">GTA V - Online gameplay video - Πέμπτη 15 Αυγούστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 NVIDIA Claims 'Grand Theft Auto 5' Coming To PC This Fall 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Παλι καλα. Αυτο σημαινει οτι το αργοτερο μεχρι τον Δεκεμβριο θα εχεθ βγει και σε pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 τσιμπησε δλδ η nvidia το gt5?μμ καπως βαρυ το κοβω να ειναι για τα pc..περιμενα την ati να το ειχε παρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 nVidia optimized κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 ohh yes.. και μαλλον θα ζητα τα κερατα της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μπα, δεν νομίζω να κάνουν το ίδιο λάθος με το IV.. Το Max Payne 3 ήταν από τα πιο optimized παιχνίδια του 2012, οπότε μάλλον η Rockstar έβαλε μυαλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις