Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V - Περιμένοντας την ανακοίνωση για PC version

Anubis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι να πω, δεν ξέρω γιατί δεν το βγάλαν σε PC. Άντε λες για την πειρατεία, το Max Payne από την άλλη γιατί το βγάλαν?

μπορεί να μην ήταν οι ίδιες ομάδες και ίσως υπάρχει αυτονομία μεταξύ τους... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 894
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε λέει, εγώ το έκανα μια φορά το λάθος και έπαιξα το main game του IV στο Xbox και όταν έπαιξα τα expansion στο pc το μετάνιωσα ξανά και ξανά που έβγαλα τα μάτια μου την πρώτη φορά

Υπομονή να το παίξουμε σαν άνθρωποι, δε λέει να παίζεις τέτοια καλά και απαιτητικά παιχνίδια σε κονσόλες όταν ξέρεις ότι θα έρθουν σε υπολογιστές

Επεξ/σία από qsis
  • Like 2

Δε λέει, εγώ το έκανα μια φορά το λάθος και έπαιξα το main game του IV στο Xbox και όταν έπαιξα τα expansion στο pc το μετάνιωσα ξανά και ξανά που έβγαλα τα μάτια μου την πρώτη φορά

Υπομονή να το παίξουμε σαν άνθρωποι, δε λέει να παίζεις τέτοια καλά και απαιτητικά παιχνίδια σε κονσόλες όταν ξέρεις ότι θα έρθουν σε υπολογιστές

+V

Είμαι σε ένα φίλο μου τώρα και παίζει last of us και νιώθω τα μάτια μου να καίνε από τα κακά γραφικά :lol:

Άντε μόνο στα exclusives αυτή η παραχώρηση..

Είμαι σε ένα φίλο μου τώρα και παίζει last of us και νιώθω τα μάτια μου να καίνε από τα κακά γραφικά :lol:

Άντε μόνο στα exclusives αυτή η παραχώρηση..

Όχι και κακά γραφικά το The Last of Us ρε συ. Μια χαρά γραφικάρες έχουν για κονσόλα. Από τα ομορφότερα παιχνίδια του PS3. Αλλά βλέπονται μια χαρά ακόμα και από έναν PC gamer.

GTA V PC Version Listed on Amazon Germany

Come on Rockstar, just announce the PC version already, you know you'll do it eventually.

More clues about Grand Theft Auto V's PC version surfaced. The eagle eyed guys from PixelEnemy have spotted Grand Theft Auto V PC version on Amazon Germany.

Every big GTA title so far has been released on PC within a year from the console version release. GTA V will probably follow the same route, but it would be nice if Rockstar confirmed it already.

95ydxc.jpg

Δεν καταλαβαίνω, υπάρχει άνθρωπος που να έχει αμφιβολίες για το αν θα βγει σε PC; Το θέμα είναι το πότε, το γιατί χέζουν έτσι τους PC gamers και το ότι κάποιοι θα δώσουν πρόθυμα λεφτά στη R ακόμα κι έτσι, ίσως και day1.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...