qsis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Τι να πω, δεν ξέρω γιατί δεν το βγάλαν σε PC. Άντε λες για την πειρατεία, το Max Payne από την άλλη γιατί το βγάλαν? μπορεί να μην ήταν οι ίδιες ομάδες και ίσως υπάρχει αυτονομία μεταξύ τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 To Red Dead ηταν ανέκαθεν console exclusive, απο εποχές PS2/Xbox ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Στην τελική πας νοικιάζεις ένα ps3 με το game παίρνεις την δόση σου για λίγο καιρό και μετά το παίζεις στο pc. Easy does it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δε λέει, εγώ το έκανα μια φορά το λάθος και έπαιξα το main game του IV στο Xbox και όταν έπαιξα τα expansion στο pc το μετάνιωσα ξανά και ξανά που έβγαλα τα μάτια μου την πρώτη φοράΥπομονή να το παίξουμε σαν άνθρωποι, δε λέει να παίζεις τέτοια καλά και απαιτητικά παιχνίδια σε κονσόλες όταν ξέρεις ότι θα έρθουν σε υπολογιστές Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2013 από qsis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δε λέει, εγώ το έκανα μια φορά το λάθος και έπαιξα το main game του IV στο Xbox και όταν έπαιξα τα expansion στο pc το μετάνιωσα ξανά και ξανά που έβγαλα τα μάτια μου την πρώτη φορά Υπομονή να το παίξουμε σαν άνθρωποι, δε λέει να παίζεις τέτοια καλά και απαιτητικά παιχνίδια σε κονσόλες όταν ξέρεις ότι θα έρθουν σε υπολογιστές +V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Είμαι σε ένα φίλο μου τώρα και παίζει last of us και νιώθω τα μάτια μου να καίνε από τα κακά γραφικά Άντε μόνο στα exclusives αυτή η παραχώρηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Είμαι σε ένα φίλο μου τώρα και παίζει last of us και νιώθω τα μάτια μου να καίνε από τα κακά γραφικά Άντε μόνο στα exclusives αυτή η παραχώρηση.. Όχι και κακά γραφικά το The Last of Us ρε συ. Μια χαρά γραφικάρες έχουν για κονσόλα. Από τα ομορφότερα παιχνίδια του PS3. Αλλά βλέπονται μια χαρά ακόμα και από έναν PC gamer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Υποθέτω ήταν ειρωνικό το παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Υποθέτω ήταν ειρωνικό το παραπάνω Το δικό μου? που ακριβώς βρίσκεις την ειρωνεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Το δικό μου? που ακριβώς βρίσκεις την ειρωνεία? Όχι ρέι. Το αμέσως πιο πάνω από το δικό σου εννοούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Όχι δεν ειρωνεύομαι, πολύ καλό παιχνίδι, αλλά κακά γραφικά (κι ας είναι καλά για κονσόλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 GTA V PC Version Listed on Amazon Germany Come on Rockstar, just announce the PC version already, you know you'll do it eventually. More clues about Grand Theft Auto V's PC version surfaced. The eagle eyed guys from PixelEnemy have spotted Grand Theft Auto V PC version on Amazon Germany. Every big GTA title so far has been released on PC within a year from the console version release. GTA V will probably follow the same route, but it would be nice if Rockstar confirmed it already. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Α γι'αυτό άφησαν να εννοηθεί ότι ίσως να μην βγει καν για PC, για να μας το σκάσουν στα 60€ και να τους λέμε ευχαριστώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 εδω και μηνες το εχει κανει leak το amazon δεν θυμαστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δεν καταλαβαίνω, υπάρχει άνθρωπος που να έχει αμφιβολίες για το αν θα βγει σε PC; Το θέμα είναι το πότε, το γιατί χέζουν έτσι τους PC gamers και το ότι κάποιοι θα δώσουν πρόθυμα λεφτά στη R ακόμα κι έτσι, ίσως και day1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις