Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 894
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με βλεπω να περνω το ps3 :P

το σκεφτηκα και εγω... αλλα εχω ps3. Θελει ομως αλλαγη σκληρου κανα 60αρι + το gta v 60-70 ευρω. Και παλι ομως βγαινει πιο φθηνα απο το να αγορασω μια καλυτερη καρτα γραφικων και το παιχνιδι.

Δεν εχει την ιδια γλυκα ομως στο Ps3

Δημοσ.

Φίλε μου, πειρατεία. End of story.

Πάρα πολλές εταιρίες βγάζουν PC εκδόσεις, αυτές δεν ανησυχούν για την πειρατεία? Εκτός αν η Rockstar βλέπει ότι τα έσοδα από την PC έκδοση δε τη συμφέρουν ή θεωρεί πως δεν ήταν ικανοποιητικές οι πωλήσεις στις κονσόλες οπότε θα είναι λιγότερες στο PC.

Δημοσ.

Σιγά βρε.Θα βγει και στα άλλα.

Ναι αλλα μεχρι να βγει στα αλλα εμεις θα εχουμε σκασει απο την υπομονη να το πω;Ζηλια;Δεν ξερω πως ακριβως να το πω

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα μεχρι να βγει στα αλλα εμεις θα εχουμε σκασει απο την υπομονη να το πω;Ζηλια;Δεν ξερω πως ακριβως να το πω

Θα πηγαινουμε στο Media Mark και Public να παιζουμε :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω αλλά τι να κάνουμε,business είναι αυτά.

Δημοσ.

Καλά σε αυτό το gaming site δεν ξέρουν ότι το la

noire έχει βγει σε pc?

Γενικά πάντως με αυτό το καταραμένο rdr που δε βγήκε ποτέ σε pc έχει φουσκώσει πολύ το θέμα με τη Rockstar και τα pc

Και το la noire βγήκε και το max payne βγήκε και το gta θα βγει και θα είναι η καλύτερη έκδοση.-

Δημοσ.

Πολυ καλες πωλησεις βλεπω εκανε 11 εκ σε ps360.Δεν νομιζω να φταινε οι πωλησεις

Τι να πω, δεν ξέρω γιατί δεν το βγάλαν σε PC. Άντε λες για την πειρατεία, το Max Payne από την άλλη γιατί το βγάλαν?

Δημοσ.

Μέχρι να βγει στο pc θα έχουμε μια ''γεμάτη'' χρόνια απο άλλα games ( BF4, COD:ghosts -.- , Titanfall etc.) όποτε η αναμονή θα είναι ''ανώδυνη''.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...