nzeppos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Νομίζω πως με έπεισε το video και έκανα το preorder για 360. Το Amazon απορρίφθηκε για ευνόητους λόγους (6+ λίρες μεταφορικά, να πάνε να πνιγούν), ενώ το blahdvd έκανε κάτι... περίεργα με το site και δεν έκατσα να ασχοληθώ περισσότερο. Τελικά το τσίμπησα από zavvi στις 40 λίρες. Έψαξα λίγο για κανα κουπόνι αλλά δεν βρήκα κάποιο που να δουλεύει, ενώ μου έκανε άσχημη εντύπωση πως αν δεν "γυρίσεις" σε λίρες, χρεώνουν το παιχνίδι 50 ευρώ (~43 λίρες). Επίσης σου χρεώνουν +1% στο Paypal αλλά τουλάχιστον δεν έχουν μεταφορικά. Καταραμένο Amazon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ωραίο το video. Πάλι έβαλαν τα κέρατά τους* μέσα και θυμίζει εποχές San Andreas. * Σε σημείο να βαριέσαι και μόνο που βλέπεις τι έχουν στριμώξει σε ένα παιχνίδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εμενα μου φανηκαν γραφικα τυπου grid 2 σε σχεση με το βιντεο.με μια 4670 εναν ε5200 και 2 γβ ραμ το παιζω αν ειναι καλα οπτιμιζεδ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλά, κάτσε πρώτα να βγει σε PC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ξέρετε τι με εκνευρίζει με το συγκεκριμένο παιχνίδι; ότι δεν μας ανακοινώνουν ημνια για τα pc οι μπάσταρδοι και λένε ότι ρίχνουν το βάρος αποκλειστικά σε κονσόλες αυτής της γενιάς , από την άλλη βγάζουν βίντεο και screenshot με γραφικά που είναι απραγματοποίητα σε σημερινές κονσόλες και είναι ξεκάθαρα από pc έχω αρχίσει να σιχαίνομαι τη rockstar Ετσι για να σου φυγουν οι αποριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τώρα πείστηκα λες και δεν έχουμε ξαναδεί ανάλογα σκηνικά.. μακάρι πάντως να είναι έτσι θα περιμένω πώς και πώς τα review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τώρα πείστηκα λες και δεν έχουμε ξαναδεί ανάλογα σκηνικά.. μακάρι πάντως να είναι έτσι θα περιμένω πώς και πώς τα review Μαζι σου!!αλλα δεν νομιζω να τρολαρει η εταιρια και να πεταει μπαρουφες!!εχουν κανει πολυ καλη δουλεια απο οτι φαινεται και στις τωρινες κονσολες.Αλλα για πισι θα βγει σιγουρα(ειδη ετοιμαζουν να βγαλουν και το red dead redemption απο οτι ακουγεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 GtaV με δώρο το red dead redemption για pc σαν συγνώμη για την καθυστέρηση! Περιμένω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 το red dead και να μη το βγάλουν πλέον λίγη σημασία θα έχει, άλλωστε δεν ήταν κάποια σειρά που ανέκαθεν υπήρχε και σε pc όπως τα gta (το max payne πάντως βγήκε, ήταν πολλύ καλό port και αυτό είναι που με ενθαρρύνει εμένα) όσο για τα γραφικά θα δούμε, απλά δεν είναι και τελείως ασυνήθιστη η τακτική να βλέπουμε demo σε κονσόλες που ξεπερνούν τη πραγματικότητα δε θα είναι ούτε η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο αν τελικά είναι έτσι, ούτε η τελευταία εδώ ολόκληρες παρουσιάσεις νέων κονσολών έτρεχαν σε pc.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αν βγάλουν και το rdr για pc δεν θα μας χάλαγε, απλά το σημαντικό είναι να μην καθυστερήσει πολύ το gtaV (πχ. 6-7 μήνες όπως το προηγούμενο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 άμα κάνει τόσο καλά θα είναι.. το θέμα είναι να μην κάνει σαν το rdr.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ας καθυστερήσει αρκεί να δώσουν port επιπέδου Max Payne 3. Θα μιλάμε για το καλύτερο οπτικά PC title αν γίνει σωστή δουλειά. Όχι οτι με πολυνοιάζει αφού θα το πάρω στο PS3 day one, αλλά καλό θα είναι να αποφύγει η R* το κράξιμο που έφαγε με το πορτ του 4. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ελπίζω τουλάχιστον όσοι λένε ότι δεν πολυνοιάζονται να δουν το RDR σε PC, να το έχουν παίξει στις κονσόλες. Γιατί ως γνωστόν, RDR >>>>> από οποιοδήποτε GTA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Η Rockstar προσλαμβανει υπαλληλους για να δουλεψουν σε pc εκδοσεις των παιχνιδιων της http://www.pcgamer.com/2013/07/09/rockstar-job-listing-hints-at-possible-gta-5-pc-release/?utm_source=fb&utm_medium=emp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 ξέρετε τι με εκνευρίζει με το συγκεκριμένο παιχνίδι; ότι δεν μας ανακοινώνουν ημνια για τα pc οι μπάσταρδοι και λένε ότι ρίχνουν το βάρος αποκλειστικά σε κονσόλες αυτής της γενιάς , από την άλλη βγάζουν βίντεο και screenshot με γραφικά που είναι απραγματοποίητα σε σημερινές κονσόλες και είναι ξεκάθαρα από pc έχω αρχίσει να σιχαίνομαι τη rockstar Φίλε μου, πειρατεία. End of story. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις