Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 894
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξέρετε τι με εκνευρίζει με το συγκεκριμένο παιχνίδι; ότι δεν μας ανακοινώνουν ημνια για τα pc οι μπάσταρδοι και λένε ότι ρίχνουν το βάρος αποκλειστικά σε κονσόλες αυτής της γενιάς , από την  άλλη βγάζουν βίντεο και screenshot με γραφικά που είναι απραγματοποίητα σε σημερινές κονσόλες και είναι ξεκάθαρα από pc

έχω αρχίσει να σιχαίνομαι τη rockstar 

• Like 2
Δημοσ.

Δειχνει πραγματικα απιστευτο!! :devil:

Btw επιτελους θα υπαρχει customization στα αυτοκινητα

Δημοσ.

ξέρετε τι με εκνευρίζει με το συγκεκριμένο παιχνίδι; ότι δεν μας ανακοινώνουν ημνια για τα pc οι μπάσταρδοι και λένε ότι ρίχνουν το βάρος αποκλειστικά σε κονσόλες αυτής της γενιάς , από την  άλλη βγάζουν βίντεο και screenshot με γραφικά που είναι απραγματοποίητα σε σημερινές κονσόλες και είναι ξεκάθαρα από pc

έχω αρχίσει να σιχαίνομαι τη rockstar 

σου λεει οτι ξερω οι κονσολακιδες θα το παρουν για να παιξουν οποτε ας τους "ικανοποιησω" οπτικα

ειμαι ο μονος που πιστευει οτι στο pc θα ειναι θεοβαρο;

Δημοσ.

σου λεει οτι ξερω οι κονσολακιδες θα το παρουν για να παιξουν οποτε ας τους "ικανοποιησω" οπτικα

ειμαι ο μονος που πιστευει οτι στο pc θα ειναι θεοβαρο;

δε νομίζω ότι θα είναι τόσο θεόβαρο για να καταφέρουν οι περισσότεροι να το παίξουν σε ικανοποιητικά επίπεδα

(εφόσον βέβαια γίνει καλό πορτ και όχι όπως στο 4 ) 

sleeping dogs δεν έχεις παίξει; ήταν θεόβαρο; 

Δημοσ.

Πραγματκά με το Sleeping Dogs είχα μείνει με το πόσο καλά έτρεχε. Έπιανα σταθερά 35+ σε medium με μία καμένη Mobility 4650..

Για PC όντως, δεν έχει ακουστεί τίποτα και φοβάμαι ότι θα αργήσουμε να το δούμε.. Όπως δυστυχώς δεν είδαμε ποτέ και το Red Dead Redemption που θα ήταν επικό σε PC.
Το trailer τα σπάει πάντως

Δημοσ.

δε νομίζω ότι θα είναι τόσο θεόβαρο για να καταφέρουν οι περισσότεροι να το παίξουν σε ικανοποιητικά επίπεδα

(εφόσον βέβαια γίνει καλό πορτ και όχι όπως στο 4 ) 

sleeping dogs δεν έχεις παίξει; ήταν θεόβαρο; 

μια χαρα εχω παιξει και μαλιστα το παλιο μου συστημα με C2De6600 @ 3GHz και gts250 και πηγαινε παρα πολυ καλα μπορω να πω.

Μακαρι,μακαρι να ειναι ιδιου επιπεδου και με καλο optimization θα το αγορασω το v!

Δημοσ.

Πολυ καλο φαινεται αλλα ειναι ντροπη να δειχνουν gameplay απο την pc εκδοση χωρις να ανακοινωνουν ημερομηνια κυκλοφοριας. Τι περιμενουν? Οσο και να φοβουνται την πειρατεια ξερουν οτι ειτε το βγαλουν ταυτοχρονα ειτε πιο μετα απο τις κονσολες την πειρατεια δεν την γλιτωνουν.

Δημοσ.

δειχνουν gameplay απο την pc εκδοση 

Εν μερει ελπίζω να χεις αδικο γιατι τα γραφικα στο video δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο. Βεβαια gta είναι, τα γραφικα δεν ηταν ποτε το δυνατο του σημειο, οποτε who cares.

Δημοσ.

Εν μερει ελπίζω να χεις αδικο γιατι τα γραφικα στο video δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο. Βεβαια gta είναι, τα γραφικα δεν ηταν ποτε το δυνατο του σημειο, οποτε who cares.

Απο το youtube τι να καταλαβεις απο γραφικα. Πρεπει να το δουμε πως ειναι στα pc μας.

Δημοσ.

είναι κακά γραφικά για pc, αλλά παραείναι καλά και για κονσόλες (και για open world μάλιστα) 

εγώ υποθέτω απλά ότι τα τρέχουν σε medium settings σε pc  για να ψαρώσουν οι κονσολάκηδες, αλλά να μην φωνάζουν και οι pcακηδες γιατί αν βλέπαμε πράγματα σε πολύ high details θα γινόταν χαμός από τρολλάρισμα όπως έχει γίνει σε τόσες και τόσες παρουσιάσεις παιχνιδιών και κονσολών

επίσης μην ξεχνάς ότι και μιλάμε απλά για ένα 720p βίντεο στο youtube όπου η ποιότητα παραδοσικά είναι πολύ χειρότερη από αυτό που βλέπεις εσύ στον υπολογιστή σου 

Δημοσ.

Καλα ναι.

είναι κακά γραφικά για pc, αλλά παραείναι καλά και για κονσόλες (και για open world μάλιστα)

Μπορει και να χεις δικιο, αλλα δεν ειδα κατι στα γραφικα που να μου κανει εντυπωση με αυτη την εννοια το ειπα. Σιγουρα ενα video στο youtube μειωνει περισσοτερο την ποιοτητα.

Δημοσ.

Δεν ειναι και τοσο τρομερα τα γραφικα ωστε να μην τα σηκωνουν οι σημερινες κονσολες.

Ξαναδειτε το βιντεο, τα γραφικα και το draw distance.

Για το PC δεν καιγονται λογω πειρατειας. Λογικο. 

Προσωπικα πηρα το 360 μονο για το IV (σπασμενο). Ενδιαμεσα επαιξα και RDR και Forza. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ συν το V που θα παιξω τωρα τα εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω.

Απο το βιντεο (σε συνδιασμο και με το παρελθον τους) ενα συμπερασμα βγαινει παντως : Ισως ο καλυτερος αντικειμενικα τιτλος εβερ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...