RedPanda Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 To κόστος παραγωγής του GTA 4 εκτιμάτε στα 100 εκ δολάρια (το πιο ακριβό παιχνίδι ever). Το GTA 5 με δημοσιεύματα που τα ήθελαν να είναι ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή, που λέτε να φτάσει ? Έχουμε αμφιβόλου προέλευσης αργοπορία μέχρι τον Σεπτέμβριο και οι καινούργιες κονσόλες είναι πολύ κοντά, οπότε είναι ρεαλιστικό σενάριο πως θα είναι cross platform game: δηλαδή 360/PS3 και 720/PS4 έκδοση νωρίς το 2014. Κάτι μου λέει πως δεν θα αφήσουν το PC να κλέψει το momentum από τα γραφικά του GTA 5 στις next gen κονσόλες πράγμα που κάνει την PC version πολύ μακρινή υπόθεση. Το λέω αυτό γιατί εξαιτίας της παραγωγής που αναμένεται σε θρυλικά επίπεδα δεν θα αφήσουν ούτε ένα κομμάτι να πάει χαμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MeSiaSs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά φαντάζομαι το 2014 να ανακοινώνουν μια έκδοση τύπου GTA V:Enhanced Edition για pc και next gen και όλοι ευχαριστημένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μα αυτό λέω, αν είναι να βγει GTA V:Enhanced Edition για next gen είναι ακόμα πιο αβέβαιη η έκδοση για PC. Δεν θέλουν όλοι να είναι χαρούμενοι, θέλουν όλοι να το αγοράσουν. Για το Red Dead Redemption είχαν πει All we can say is that whenever it is viable (technically, developmentally and business-wise) for us to release a game for PC (or any other particular platform) – we will and we usually do; unfortunately, that is just not the case 100% of the time for all platforms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Το ποι γαματο παιχνιδι που εχω δει ποτε στην ζωη μου.Το καλοκαιρι ή μπορει και το πασχα θα αγορασω PS3 + GTAV + BF3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Τα γραφικά είναι χειρότερα από το IV. Ελπίζω μόνο αυτή τη φορά να μην είναι Unoptimized.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Τι χειρότερα απο το IV, u r crazy; Δες comparisons παντού, καμία σχέση. Άσε που οι εικόνες αυτές είναι απο κονσόλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μετά το Crysis 3 και το BF4 αυτά μου φαίνονται σάπια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Άλλο "Μετά το Crysis 3 και το BF4 αυτά μου φαίνονται σάπια" και άλλο "Τα γραφικά είναι χειρότερα από το IV". Τώρα για optimisation, dunno, το MP3 καλά πήγαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μετά το Crysis 3 και το BF4 αυτά μου φαίνονται σάπια αλλο ομως ενα πραγματικα open world παιχνιδι και αλλο ενα που εξελισσεται σε μεγαλους χωρους με μερικες 10αδες εχθρους συγκρινεις το crysis που καθισαν και σχεδιασαν καμια 7αρα (ποσα ηταν τα level δε θυμαμαι) μεγαλουτσικες τοποθεσιες με ενα οποιοδηποτε gta που εχουμε ολοκληρους κοσμους και ενα σωρο λεπτομερειες; ποση δουλεια θελει το ενα και ποση το αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Open-world είναι και το Skyrim αλλά δεν έχει αυτό το χάλι. Αυτά που βλέπω στις εικόνες είναι γραφικά 2009 το πολύ. Τέλος πάντων, ας είναι ισάξιο του San Andreas, να παίζει και όπως πρέπει και δεν μας ενδιαφέρουν τα άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 εχω την εντυπωση αν δε με γελουν τα ματακια μου πως το skyrim ειναι αρκετα χειροτερο επισης οι εικονες που βλεπουμε τοσο καιρο, δε ξερουμε απο πού ακριβως προερχονται (pc ή κονσολα, ξερω οτι ειναι ευκολο να πουμε pc, αλλα αν δε το βαλει καποιος επισημα σε pc να μας πει και να μας βγαλει screenshot/video δε μπορουμε να ξερουμε και το pc αργει πολυ. δε το θεωρω απιθανο οτι αυτο που βλεπουμε ειναι "κονσολογραφικα οπως θα ηθελαν να ειναι ή πιστευουν βαθια μεσα τους οτι ειναι οι κατοχοι κονσολων" λογικα στην εκδοση για pc θα ειναι καλυτερα τα πραγματα , μονο dx11 σκεψου , αλλα αν εβγαζαν τετοια screenshot στη κυκλοφορια με την εκδοση των κονσολων να πλησιαζει και των pc να αργει θα επεφτε κραξιμο για κοροιδια ) τα γραφικα παντως του gta μου δινουν την εντυπωση οτι θα κινουνται σε επιπεδα max payne (και πολυ ειχα συμπαθησει αυτη τη μηχανη γραφικων γιατι ηταν αρκετα ελαφρια και ομορφη) και απο το max payne ελεγα οτι αν απλα παιξουν τετοια γραφικα σε sandbox παιχνιδι δε θελουμε και κατι παραπανω μενει να δουμε το τελικο αποτελεσμα , αλλα αν εξαιρεσουμε οτι η R* εχει λιγο χεσμενους τους χρηστες pc ή τεσπα τους εχει σε δευτερη μοιρα, δεν ειναι εταιρεια που απογοητευει με το τελικο προιον της (ειδικα στο gameplay) το IV σιγουρα απογοητευσε επειδη ηταν αδικαιολογητα βαρυ (ειδικα αν ειχες dual core) , ηταν ομως ενα καλο παιχνιδι και αρκετα ομορφο με το καταλληλο hw παρα τα προβληματα του και επειδη ειχα την τυχη/ατυχια να παιξω το βασικο gta σε xbox και τα expansions σε pc σου λεω οτι αν οι χρηστες pc ηταν μια φορα ριγμενοι , οι χρηστες κονσολων με αυτο τον εμετο που εβλεπαν τα ματια τους ηταν 20 αυτο το λαθος μονο να μην επαναληφθει ξανα και ολα τα αλλα πιστευω οτι θα ειναι οπως πρεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 πω ρε φούστη μου...Δε μπορει να βγεί πιο νωρίς απο Σεπτέμβρη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αν μιλαμε για pc μπορει να μιλαμε για το ΄14 ποιο σεπτεμβρη ; ας ειμαστε προετοιμασμενοι για το χειροτερο (εγω ειμαι ετοιμος να ακουσω μεχρι και να μη βγει καν για pc ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 οχι για κονσόλες μιλάω ,εχω ps3 γι αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις