Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V - Περιμένοντας την ανακοίνωση για PC version

Anubis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μακαρι να εχουν κατι για το χειρισμο του γιατι στο 3 ηταν απαραδεκτος για touch συσκευες

απο την αλλη ομως ειμαι αισιοδοξος γιατι στο max payne εκαναν φοβερη δουλεια και το επαιξα και το τερματισα πολυ ευχαριστα στο κινητο μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 894
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το έχω ήδη προπαραγγείλει μέσω e-bay και μου έστειλαν δώρο μπλουζάκι (ΝΑΙ!).

Ποντάρω οτι θα βγει τον Μάιο διότι

1)To GTA IV, μια μεγάλη επιτυχία βγήκε τον Μάιο

2)Το L.A. Noire, ένα αριστούργημα, πάλι τον Μάιο βγήκε.

Α, και σας μετέφρασα το τρέιλερ στα Ελληνικά:

http://www.youtube.com/watch?v=leX3ppyjVaE

Καλά είμαστε σοβαροί; Χρειάζεται έκκληση προς τη Rockstar για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε PCs;
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση GTA να μη βγει σε υπολογιστές;
Το θέμα δεν είναι αν θα κυκλοφορήσει ή όχι, αλλά όταν κυκλοφορήσει να έχει γίνει καλή δουλειά για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.
Πάντως εάν τυχόν δε βγεί για PCs, κονσόλα δεν αγοράζω για να το χαρώ εκεί.

Μαζί σου φίλε μου. Ο CJ ζει ακόμα! (Όντως το GTA SA είχε τα περισσότερα Mods)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Ο  Αbdullah Ahmed Al Jumairi
 ενας

απο τους foot ninja που του εχω αναθεσει την αποστολη να παρακολουθει τις εταιριες βιντεοπαιχνιδιων και να με ενημερωνει γιατι οτι συμβαινει μου ειπε οτι η pc εκδοση θα ανακοινωθει συντομα και οτι θα κυκλοφορησει σε λιγοτερο απο 3 μηνες μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου για κονσολες. Οσες πληροφοριες μου εχει δωσει μεχρι τωρα ειναι σωστες και παντα με ενημερωνει για τα σχεδια των εταιριων εβδομαδες η και μηνες πριν ανακοινωθουν επισημα.

Ο CJ ζει ακόμα!

Long live CJ!!!!!!

Όντως το GTA SA είχε τα περισσότερα Mods

Και το καλύτερο όλων κατά τη γνώμη μου το : "Spaceeinstein mod" για να μην αναφερθώ και στο ανυπέρβλητο GTA SA Control Center http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=11359

Ο  Αbdullah Ahmed Al Jumairi

ενας

απο τους foot ninja που του εχω αναθεσει την αποστολη να παρακολουθει τις εταιριες βιντεοπαιχνιδιων και να με ενημερωνει γιατι οτι συμβαινει μου ειπε οτι η pc εκδοση θα ανακοινωθει συντομα και οτι θα κυκλοφορησει σε λιγοτερο απο 3 μηνες μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου για κονσολες. Οσες πληροφοριες μου εχει δωσει μεχρι τωρα ειναι σωστες και παντα με ενημερωνει για τα σχεδια των εταιριων εβδομαδες η και μηνες πριν ανακοινωθουν επισημα.

Μακάρι να βγει αληθινός! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα θα βγει και σε pc!! 

λογικο, μακαρι ομως να μην βγει οπως βγηκε και το IV, γιατι θα το maxαρουμε στο ετος 3.000

Επεξ/σία από SOADNICK

Φαινεται πως ο κατασκοπος μου ειχε δικιο για αλλη μια φορα! Ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση τυχαινει να εχω ακουσει καλλα λογια για το Amazon.fr Η κοπελα μου ειχε παει στη Γαλλια πριν χρονια για το μεταπτυχιακο της και ειχε αγορασει καποια πραγματα απο αυτους. Μου ειπε πως οτι γραφουν στη σελιδα τους ειναι εγκυρο και οτι το service τους ηταν αψογο! Αρα λοιπον αφου το εβαλαν για προπαραγγελια κατι ξερουν! Τωρα απλα περιμενουμε την επισημη ανακοινωση απο την Rockstar

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...