aekoupoli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 κορυφη της σελιδας mate..... ναι σορρυ δεν το ειδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Εχουν μαζευτει αρκετες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Σημερα το πρωι ειχε 43.000 υπογραφες και τωρα εχει πανω απο 63.000 !!!! Μαλλον θα βοηθησε το γεγονος οτι καποιες μεγαλες σελιδες οπως το joystic εγραψαν για το pettion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Απλά δεν θέλουν η έκδοση PC (που κάποτε θα έρθει) να χαλάσει τις πωλήσεις στις κονσόλες για αυτό και αφήνουν την αμφιβολία να πλανάτε. Και μην ξεχνάμε, μέσω steam & steam sales μπορεί αρκετά παιχνίδια να κάνουν αξιοπρεπείς πωλήσεις αλλά στις κονσόλες μεγάλο ποσοστό γίνονται στην αρχή κυκλοφορίας με full retail price. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 παιδια το ειδατε αυτο?συλλογη υπογραφων για να βγει το GTA V στο pc. μπορειτε να κανετε petition εδω http://www.change.or...ase-gta-v-on-pc πηγη: http://game20.gr/new...-petition-3283/ Κανένας developer (ιδίως του μεγέθους της Rockstar) δεν πέρνει στα σοβαρά τέτοια petitions 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Κανένας developer (ιδίως του μεγέθους της Rockstar) δεν πέρνει στα σοβαρά τέτοια petitions Η From με το Dark Souls; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Πόσο μεγάλη είναι η From; Πόσο πούλησε το Dark Souls στις κονσόλες; Πόσες υπογραφές μαζεύτηκαν; Πόση δουλειά έγινε στο port; (Είναι εν μέρει ρητορικές οι ερωτήσεις, αλλά αν τα νούμερα είναι διαφορετικά απ' ό,τι νομίζω πάσο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δεν είναι ίδιες περιπτώσεις, τι να συγκρίνουμε τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Προφανώς δεν ειναι ιδιες οι περιπτώσεις εγω σχολίασα αυτό που ειπε ο privateer. Η From πήρε στα σοβαρά τα petitions που γινανε. Το ποση δουλεια εγινε μετά ή το πόσο μεγάλη ειναι η From ειναι αλλο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Κι εγώ πάντως είμαι της άποψης πως η rockstar δεν ασχολείται με τέτοιες πρωτοβουλίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Pride comes before the fall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Πόσο μεγάλη είναι η From; Πόσο πούλησε το Dark Souls στις κονσόλες; Πόσες υπογραφές μαζεύτηκαν; Πόση δουλειά έγινε στο port; (Είναι εν μέρει ρητορικές οι ερωτήσεις, αλλά αν τα νούμερα είναι διαφορετικά απ' ό,τι νομίζω πάσο). ' Μαζευτηκαν παραπανω απο 100.000 υπογραφες μεχρι να αποφασισει η namco να το βγαλει και σε pc. Η from οπως και η rockstar ειναι μια παρα πολυ μικρη εταιρια. Στις κονσολες πουλησε 1,5 εκατομυρια. Η pc εκδοση ηταν απο τις χειροτερες που εχουν βγει ποτε και αυτο γιατι ηταν το πρωτο παιχνιδι της from που βγηκε στο pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 εγω δε καταλαβαινω γιατι κανετε petition για το αυτονοητο... πειτε μου ΕΝΑ λογο να μη βγει σε pc..? το rdr ειναι το μονο επιχειρημα και ειναι απο πολλες αποψεις τελειως ακυρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Σιγά μην πάρουν στα σοβαρά τα petitions. Εκτός και αν υπογράψει ο μισός πλανήτης...αν και πιστεύω οτι θα βγει και σε PC edition. Βέβαια ας βγει για PS3 πρώτα και βλέπουμε, το βλέπω να αργεί το ρημάδιιιιιιι! γκρρρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχει τόσο σχέση με το παρόν topic αλλά επειδή δεν υπάρχει thread για το Vice City το αναφέρω εδώ. Λοιπόν κυκλοφόρησε το trailer με αφορμή τη δεκάχρονη επέτειο του Vice City. Η συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού είναι βελτιστοποιημένη για συσκευές που τρέχουν iOS και Android και κοστίζει 5€. Στο "news article" σύνδεσμο υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες και οι συσκευές που υποστηρίζονται. http://www.thegtaplace.com/ Απολαύστε trailer με κλασσικό κομμάτι 80's και θυμηθείτε τα παλιά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις