JohnVani18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για να φτάσεις 6% το GTA IV θέλει @@. Είναι τόσο Unoptimized που το φτάνεις 1% και το παρατάς όπως είναι.. Εγώ που το τερμάτησα τι να πώ..? Και μάλιστα και το Episodes from Liberty City.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 με cheats? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Όχι, κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doommaster Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για να φτάσεις 6% το GTA IV θέλει @@. Είναι τόσο Unoptimized που το φτάνεις 1% και το παρατάς όπως είναι.. ρε παιδιά αυτά να τα λέτε πιο νωρίς!! δεν μπορεί να έχουμε λιώσει το 4 και τα 2 expansion και μετά να μας λέτε ότι είναι unoptimized! τσάμπα τα καταευχαριστηθήκαμε δηλαδή? λίγο τσίπα............. . . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Γιατί, δεν φαινόταν πως τα παιχνίδια είναι port του κ@λου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 το gta iv το εχω τερματισει με τα μονα cheat να ειναι τα αυτοκινητα και η μηχανη που ωραιο ηταν, μου αρεσε οταν το ειχα τερματισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Επειδή έχει μπει στα pc games δεν σημαίνει ότι το παίξαμε όλοι εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 πάντως το IV ήταν βλακεία για εμένα (ψιτ το τερμάτισε ο αδελφός μου άνετα χωρίς κωδικούς) , ελπίζω να μας θυμήσει δόξες sandreas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Βασικα ελπιζω να σημειωσει την δοξα του Vice City με αρκετα μεγαλυτρη πολη και περισσοτερες αποστολες αλλα πιο ευκολες αλλες πιο δυσκολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 (ψιτ το τερμάτισε ο αδελφός μου άνετα χωρίς κωδικούς) Γιατί cheat ρε παιδιά; Εγώ στο xbox το τερμάτισα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Και τα liberyty city stories. Στο pc αλλάζει η δυσκολία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μια ανώνυμη πηγή ανέφερε πως το GTA V θα πάρει μέρος σε ένα Rockstarποιημένο Los Angeles (το οποίο χρησιμοποιήθηκε και στο San Andreas). Επίσης, θα είναι πάνω απο ένας χαρακτήρας διαθέσιμος κατά το campaign, όπως έγινε και με το expansion του GTA IV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Άντε και Red dead redemption 2 με το καλό! Και προς PC μεριά αυτή τη φορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godlike Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά το πρώτο video http://www.eurogamer.net/videos/first-grand-theft-auto-5-footage-2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Φαινεται φοβερο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Φανταζομαι τρελες απαιτησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις