gtajunkie Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μέχρι να μάθουμε τα Recommended system requirements μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Εγώ είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 H γνώμη μου είναι πως από τη στιγμή που η Rockstar θα χρησιμοποιεί στο 5 την ίδια μηχανή γραφικών που είχε στο GTA 4 (Rage Game Engine) αναμένουμε απαιτήσεις συστήματος κοντά σε αυτές του 4. Απλά ελπίζουμε σε καλύτερο optimisation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Αυτή είναι η λέξη κλειδί. Αφού το παιχνίδι θα παίζει σε κονσόλες με hardware 6ετίας δεν βλέπω λογο ανησυχίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 ότι δεν μπορείς να παίξεις ολόκληρο το παιχνίδι σαν ένας χαρακτήρας αλλά σαν τρεις που εναλλάσονται μεταξύ τους και ότι είναι γεγονός το ότι θα κολυμπάς κάτω από το νερό με πολλές περιοχές να εξερευνήσεις. Μπορεις να παιξεις το 80% του ας πουμε. Απλα υπαρχουν καποιες λιγες κυριες αποστολες που θα μπορεις να της κανεις μονο με εναν συγκεκριμενο. Και καποιες αλλες με δυο. Οπως και καποια minigames που θα μπορεις να τα κανεις παλι μονο με εναν. Οχι πολλα ομως. Οπως ειπαν απλα κρατησαν ενα - δυο (απο τα δεκα ας πουμε συνολικα) αποκλειστικα για τον καθε χαρακτηρα. Για παραδειγμα ο Trevor δεν θα μπορει να παιξει γκολφ (υποθετω) γιατι δεν ταιριαζει στον χαρακτηρα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις εδώ http://www.gameinfor...er-q-amp-a.aspx (3 σελίδες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 στην τρίτη τελος Will there be a Wii U or PC version? As of right now, Rockstar says Grand Theft Auto V is coming to PlayStation 3 and Xbox 360 next spring. The company has announced no plans to bring it to PC, Wii U, or any other platform, but as we all know, that could change down the line. Rockstar does have a history of bringing GTA to the PC… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 H γνώμη μου είναι πως από τη στιγμή που η Rockstar θα χρησιμοποιεί στο 5 την ίδια μηχανή γραφικών που είχε στο GTA 4 (Rage Game Engine) αναμένουμε απαιτήσεις συστήματος κοντά σε αυτές του 4. Απλά ελπίζουμε σε καλύτερο optimisation. θεωρω πολυ λογικο κατι που μπορουν να παιξουν οι κονσολες να μπορουν και τα περισσοτερα pc εκτος αν κατι παει awfully wrong Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Κλασσικά η ίδια ιστορία. Κυκλοφορεί πρώτα για PS3 και XBox (συγκεκριμένο hardware, δεν μπλέκουμε με drivers κτλ,) και μετά από μισό χρόνο στα PCs (πληθώρα chipset, GPUs, graphics drivers, κ.α). εκτος αν κατι παει awfully wrong Δεν πιστεύω ρε παιδιά να επαναλάβει το ίδιο σφάλμα. Μετά την κυκλοφορία του GTA 4 έχουμε 7 patches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Μετά την κυκλοφορία του GTA 4 έχουμε 7 patches. 3 πατς εχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Εφτά είναι φίλε μου. Κοίτα εδώ http://www.patches-scrolls.de/grand_theft_auto4.php. Και δεν συμπεριλαμβάνουμε κάτι Russian και Japanese patches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 GTA 5: Wii U and PC versions ‘up for consideration’, says Houser http://www.vg247.com...on-says-houser/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 αρα μιλαμε σιγουρα για μια αρκετα μεγαλη καθυστερηση (στη καλυτερη περιπτωση) , τι τρομπες... εγω στο xbox τετοιο παιχνιδι δε παιζω παντως , το 4 μου εβγαζε τα ματια και με αυτη τη κλαψιαρικη νοοτροπια που εχουν εκει στη R* ακομα και αν το βγαλουν , παρολο που σκεφτομουν πολυ σοβαρα να το αγορασω, ψηνομαι ολο και λιγοτερο για κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 qsis, αν έχει γίνει δουλειά στον τεχνικό τομέα ισάξια με αυτή του RDR, σίγουρα θα είναι μια κατά πολύ πιο ευχάριστη εμπειρία στη κονσόλα. Μπορεί το GTA να μη βλέπονταν στο PS, το RDR από την άλλη ήταν μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 ναι οντως ηταν , αλλα το 5 μου φαινεται αρκετα βαρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις