HexStatic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Πρόκειται για το συγκεκριμένο mouse της Logitech http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/5092 Η απορία μου είναι η εξής και αν το έχει κανείς αγορασμένο θα το εκτιμούσα πολύ αν μου έλυνε την απορία. Το συγκεκριμένο ποντίκι όπως και το vx nano που έχω έχουνε το εξής function: "Two scroll modes Precise click-to-click scrolling is perfect for weapon selection when you’re gaming. Frictionless, hyper-fast scrolling lets you fly through long Web pages." Το πρόβλημα και η απορία μου είναι για το αν αυτό το ποντίκι υποστηρίζει και το middle click function. Γιατί στο vx nano ενώ μπορείς να αλλάζεις το scrolling όταν θέλεις να πατήσεις την ροδέλα για να την χρησιμοποιείς σαν μεσαίο κουμπί , απλά δεν λειτουργεί. Αρα το mouse πρακτικά, για CAD προγράμματα όπου το middle button κάνει pan, είναι άχρηστο. Και επειδή δεν θέλω να την ξαναπατήσω με το καινούργιο gx9 για αυτό θέλω να μου πει κανείς, αν έχει το συγκεκριμένο ποντίκι αν μπορώ πατώντας την ροδέλα να την χρησιμοποιήσω και σαν middle button. Μίλησα με το customer support της logitech μέσω του chat που έχει , αλλά το άτομο που με εξυπηρετούσε μου έλεγε άλλα τι άλλα της παρασκευής το γάλα. Την μια μου έλεγε οτι δουλεύει σαν το nano, μετά μου έλεγε οτι έχει middle button function και όταν τον ρωτούσα πως ενώ τα 2 ποντίκια έχουνε τον ίδιο μηχανισμό το ένα δε δουλεύει και το άλλο δουλεύει? Και η απάντηση του ήτανε οτι το gx9 είναι πιο καινούργιο.... και όταν τον ρωτούσα αν θα δουλεύει το pan σε cad προγράμματα η απάντηση του ήτανε οτι θα πρέπει να ρωτήσω την εταιρία του προγράμματος για τον αν υποστηρίζει το mouse. Σιγά μη κάθεται η Autodesk και δοκιμάζει τα ποντίκια της logitech ένα ένα για να δει αν είναι compatible η οχι.... Αυτά... περιμένω απαντήσεις σας, η βοήθειά σας είναι πολύτιμη γιατί είναι κρίμα να χαραμίζω 60 ευρώ για ένα ποντίκι που δεν θα μου είναι χρήσιμο στο 100%. Επίσης είμαι ανοικτός σε άλλες προτάσεις για κάποιο άλλο mouse για gaming και για CAD προγράμματα, μέχρι 60 ευρώ.
Tompgr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έχω το g700 και υποστηρίζει και τα 2 scroll modes και έχει middle button.
HexStatic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Άρα μάλλον όντως το βελτιώσανε το scroll function και πλέον υποστηρίζει και middle button?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα