Voliminal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αυτο εχει 2 ανεμιστηρες και αυτο εχει 5 Αυτό έχει έναν προεγκατεστημένο και σύνολο μπορεί να πάρει έως 2. Αυτό έχει 2 προεγκατεστημένους και 5 θέσεις σύνολο. Μπορείς να το δεις στα χαρακτηριστικά. Στα Specifications στο Cooling System όπου έχει fan το λέει και στις κενές θέσεις λέει fan slot και τα mm.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Χμμμ καλη ανακαλυψη.Αρα παιζει να ειναι ακομη ενα λαθος του site του μαγαζιου.Εκτος και εαν ειναι καμια αλλη εκδοση του κουτιου που ερχεται Ελλαδα. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ρωτησεις στο μαγαζι.
Voliminal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Λάθος θα είναι, φαίνεται πως έγινε μπέρδεμα το πόσα free slots έχει για fans με το πόσα έχει προεγκατεστημένα. Πάντως έχω ψαρώσει περισσότερο με το Thermaltake VN400A1W2N :/ Δεν νομίζω πως το Silverstone ps-05 έχει ουσιαστικές τεχνικές διαφορές ώστε να το επέλεγα.
pano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αυτό έχει έναν προεγκατεστημένο και σύνολο μπορεί να πάρει έως 2. Αυτό έχει 2 προεγκατεστημένους και 5 θέσεις σύνολο. Και τα δύο από έναν έχουν προεγκατεστημένο φίλε μου,όπως και το Thermaltake VN400A1W2N, το οποίο προσωπικά το θεωρώ καλύτερη επιλογή για τον λόγο ότι είναι πολύ άβολο το κουτί να έχει την θέση του τροφοδοτικού κάτω και να μην έχει τρύπες για να περνάνε τα καλώδια πίσω από την ''πλάτη'' της μητρικής.
Voliminal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Και τα δύο από έναν έχουν προεγκατεστημένο φίλε μου Έχεις δίκιο, στο site της Silverstone έχει για τα διαφορετικά μοντέλα τα specs: Rear: 1 x 120mm exhaust fan(PS05B, PS05B-T) 1 x 120mm LED exhaust fan (PS05B-W) Το thermal θα πάρω και εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα