Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα κουτι μεχρι τα 50€ που να προσφερει καλυτερο airflow. Βρηκα αυτο Thermaltake VN400A1W2N.

Ποιες ειναι οι γνωμες σας?

*Επισης θελω να ρωτησω το εξης: Απο τη στιγμη που το τροφοδοτικο μπαινει στο κατω μερος και ο ανεμιστηρας του παιρνει αερα απο κατω, δεν θα ειναι φιμωμενο?

Ακομα δεν βρισκω νοημα να το γυρισω αναποδα, καθως παραβιαζεται η αρχη που λεει οτι η θερμες μαζες αερα πανε προς τα πανω. Αμα το κανω αυτο θα παιρνει και πιο ζεστο αερα και θα χαλαει και τη σωστη ροη του αερα καθως θα τον εμποδιζει να ξεφυγει προς τα πανω.

post-215355-0-05864300-1319537175_thumb.jpg

Δημοσ.

Μη σε απασχολει που μπαινει κατω το τροφοδοτικο...Η τοποθετηση του στο πανω μερος εχει αρχισει να εγαταλειπεται καθως ολα τα νεα κουτια που κατασκευαζονται σχεδον, παιρνουν το τροφοδοτικο κατω. Κατι θα ξερουν καλυτερα. Λογικα προσφερει και καλυτερο cable management.

Τωρα για το κουτι, ειπες οτι θες airflow. Για δες αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0528112&catid=020700

Το thermaltake ειναι πιο ψαρωτικο σε εμφανιση, ομως εχει μονο 1 προεγκατεστημενο ανεμιστηρα...Το silverstone εχει 5!

Δημοσ.

Δεν θα είναι φιμωμένο γιατί τα κουτιά έχουν τρύπες εξαερισμού εκεί που θα μπει το psu και έτσι περνούν αέρα από εκεί. Αυτό γίνετε να μην περνούν ζεστό αέρα μέσα πω το κουτί αλλα από έξω

Δημοσ.

Μη σε απασχολει που μπαινει κατω το τροφοδοτικο...Η τοποθετηση του στο πανω μερος εχει αρχισει να εγαταλειπεται καθως ολα τα νεα κουτια που κατασκευαζονται σχεδον, παιρνουν το τροφοδοτικο κατω. Κατι θα ξερουν καλυτερα. Λογικα προσφερει και καλυτερο cable management.

Τωρα για το κουτι, ειπες οτι θες airflow. Για δες αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0528112&catid=020700

Το thermaltake ειναι πιο ψαρωτικο σε εμφανιση, ομως εχει μονο 1 προεγκατεστημενο ανεμιστηρα...Το silverstone εχει 5!

να είχε και usb3 υποδοχές εμπρός καλά θα ήταν ! :rolleyes:

Δημοσ.

να είχε και usb3 υποδοχές εμπρός καλά θα ήταν ! :rolleyes:

Σιγουρα...αλλα 49 ευρω εχει με 5 ανεμιστηρες πανω...μην τα θελουμε κι ολα δικα μας :P

Δημοσ.

ναι εχει 5 ανεμιστηρες αλλα ομως δεν βλεπω να εχει αρκετες θεσεις εξαερισμου. Με απασχολει πολυ αυτο...

Επισης εχω ηδη αρκετους ανμιστηρες οποτε δεν με απασχολει.

Δημοσ.

+1 για το Thermaltake το εχω και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστιμενοσ :-D

Για πες μας, έχεις βάλει εξτρά ανεμιστήρες? Πες 2 λογάκια ;)

Δημοσ.

+1 για το Thermaltake το εχω και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστιμενοσ :-D

Ναι για πες 2 λογακια. Με νοιαζει αν αναπνεει το τροφοδοτικο. Τα ποδαρακια απο κατω ποσους ποντους ειναι?

Ειναι αρκετα μεγαλα ωστε να παιρνει αρκετο αερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...