melkorinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 To pc μου εδω και καιρο μου βγαζει artifacts στα γραφικα των παιχνιδιων σε αυτο ακριβως το στυλ: http://www.giantbomb.com/pc/60-94/game-graphics-glitches/35-473425/ (scroll down 3-4 posts) To προβλημα είναι το εξης. Το εχω παει δυο φορες στο πλ@1$10 και μου λενε πως δεν βρισκουν κανενα προβλημα ουτε μη την καρτα γραφικων ουτε με την motherboard και ετσι δεν μπορω να εκμεταλευτω την εγγυηση μου :S. Διαβασα κατι παλια threads που ειχε με το θεμα artifacts, τα οποια καταληγαν ολα περιεργως στο ιδιο καταστημα αλλα, δεν βρηκα καποια λυση αντιθετα καταλαβα οτι μαλλον δεν θα δω φως. Συνηθως με κανα alt+tab στρωνει αλλα συμβαινει ακαταπαυστα σε ολη τη διαρκεια του game. Αν υπάρχει καμια ιδεα θα ηταν πολυ χρησιμη Ευχαριστω εκ των προτέρων.
bluesattack Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Τσεκαρεις θερμοκρασιες Δοκιμαζεις αλλα καρτα (δανεισου απο καποιο φιλαρακι αν μπορεις ) Aυτα τα βασικα για αρχη..
biomecanoid Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Βάλε καινούργιους drivers, δες temps όπως είπε και ο bluesattack , βάλε κανένα extra fan , και στην ανάγκη βάλε κάποιο utility ανάλογα με την κάρτα σου πια εχεις που κάνουν overclock και εσύ επειδή εχεις πρόβλημα κανε sub-clock λίγο. κανε όλα αυτά και βλέπουμε
filip123go Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Να μας έλεγε και τι pc έχει και ποια κάρτα.....
melkorinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 το pc einai γενικα καινουργιο κανα 6μηνο το΄χω : core i5 2300 2,8Ghz 2X2gb ddr3 nvidia gts 450 1gb windows 7 το να μου βγαζει artifacts στο lol που δεν εχει και τιποτα υψηλες απαιτησεις που φαινετε περιεργο. σε 2 ωρες θα το'χω σπιτι και θα κοιταψω θερμοκρασιες (απο το bios? η να κατεβασω κανα προγραμματακι? )
stm00192 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 το pc einai γενικα καινουργιο κανα 6μηνο το΄χω : core i5 2300 2,8Ghz 2X2gb ddr3 nvidia gts 450 1gb windows 7 το να μου βγαζει artifacts στο lol που δεν εχει και τιποτα υψηλες απαιτησεις που φαινετε περιεργο. σε 2 ωρες θα το'χω σπιτι και θα κοιταψω θερμοκρασιες (απο το bios? η να κατεβασω κανα προγραμματακι? ) Οι θερμοκρασίες της καρτα δεν φένονται στο bios. Θα τις δεις είτε με το HWmonitor είτε με το GPU-Z. Και καλό είναι να τις δεις όχι σε idle αλλα κατά την διαρκεις στρεσσαρισματος με το furmark! Αν και στο furmark σου βγάζει πρόβλημα .. πας πίσω στο πλαίσιο και με ύφος τους υποχρεώνεις να τρεξουν furmark μπροστά σου.
melkorinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) http://imageshack.us/photo/my-images/508/unledfjk.jpg/ αυτη ηταν η μεγιστη θερμοκρασια που επιασε Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2011 από melkorinos
exalos_paixtouras Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Φίλε είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα.Έκανα επανεγκατάσταση τους Drivers και έφτιαξε.Τώρα δεν ξέρω αν το πρόβλημα σου είναι πιο σύνθετο ελπίζω να βοήθησα.
stm00192 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Απο θερμοκρασιες εισαι καλουτσικα!!! Και αποτι βλέπω στο furmark δεν βγαζει artifacts ετσι?? Δυσκολα τα πραγματα.. παιζει να έχοθν προβλημα οι μνημες της καρτας και να μην φαίνεται στο furmark!! Πανε στο πλαισιο και πεισε τους να την δοκιμασουν σε κανενα βαρύ παιχνιδι!!
Obsidian Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Melkorinos, ποια υλοποίηση της GTS 450 έχεις? Έγραψες σκέτο Nvidia GTS 450, άρα να υποθέσω την reference? Η κάρτα σου δείχνει να τρέχει σε αρκετά υψηλότερες συχνότητες από τις επίσημες.. Πείραξες εσύ τίποτα? Ρίξε -100MHz στον πυρήνα της κάρτας για αρχή και μετά ρίξε την μνήμη. Το οverclocking είναι πρώτης τάξεως αιτία για artifacts.
kir Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 θα σου πω 1 λυση αλλα θα σου στοιχιση λιγο.θα παρεις τηλ στο 800...... του πλαισιου και θα τους ζητησεις τεχνικο στο σπιτι θα του διξεις το προβλημα που εχεις.Αυτος η θα σου λυσει το προβλημα η θα σου γραψει χαρτι με το προβλημα που εχεις.Μετα πας στο servis με το χαρτι και τους ζητας αντικατασταση της καρτας.αυτο απο εμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα