Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Υποθετω οτι τα 180 παιχνιδια δεν ειναι καποιων GB αλλα ΜΒ....Χωρις βεβαια να ξερω ...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 3.3 ΤΒ σύνολο Internal έχω Γιάννο και τώρα θα πάω για άλλο 1,5TB. Το Ghost δε βοηθάει κάποια τρελή installer σαν και εμένα. Όσο για τις προτάσεις του ELF, είμαι κομπλέ.. αν δεν ήταν το CrapCleaner φαντάζομαι τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα. Το σοφό πάντως, είναι να το κουμπώσω το 4mat, και να μην κάνω αναβάθμιση για 1-2 έτη ακόμα Τα Windows 8 θα είναι achievable από Upgrade των 7, που ήρθαν και αυτά από Upgrade των Vista; Και τα Windows 8 πότε τα περιμένουμε περίπου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 3.3 ΤΒ σύνολο Internal έχω Γιάννο και τώρα θα πάω για άλλο 1,5TB. Σηκωνω ψηλα τα χερια !!!!
cabdik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 το Ghost δεν κανει για αλλαγη βασικου Hardware, οπως η μητρικη, για τον απλο λογο οτι θα εχεις τους drivers - utilities του παλιου hardware. αρα μαλλον θα προκληθουν conflicts!! εκει πας καλυτερα σε clean install!! απλα μπορεις να κανεις αυτο που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου, και να μην ασχοληθεις καν με φαντασματα...!!!! το Ghost το χρησιμοποιουμε κυριως σε αλλαγη δισκου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 το Ghost δεν κανει για αλλαγη βασικου Hardware, οπως η μητρικη, για τον απλο λογο οτι θα εχεις τους drivers - utilities του παλιου hardware. αρα μαλλον θα προκληθουν conflicts!! εκει πας καλυτερα σε clean install!! απλα μπορεις να κανεις αυτο που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου, και να μην ασχοληθεις καν με φαντασματα...!!!! το Ghost το χρησιμοποιουμε κυριως σε αλλαγη δισκου. Συμφωνω οτι δεν κανει αν αλλαξουμε ειδικα μητρικη αλλα ειναι πιο χρησιμο οταν κατι δεν παει καλα και το format ειναι αναποφευκτο.Μια χαρα φαντασματακι ειναι.
cabdik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 εγω εκανα την προταση μου, και το ειπα εκ πειρας!!! αλλα να τονισω οτι προηγουμενως, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ενα BACK-UP στα αρχεια που θες να κρατησεις!!!!
biomecanoid Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 3.3 ΤΒ σύνολο Internal έχω Γιάννο και τώρα θα πάω για άλλο 1,5TB. Το Ghost δε βοηθάει κάποια τρελή installer σαν και εμένα. Όσο για τις προτάσεις του ELF, είμαι κομπλέ.. αν δεν ήταν το CrapCleaner φαντάζομαι τα πράγματα θα ήταν ακόμη χειρότερα. Το σοφό πάντως, είναι να το κουμπώσω το 4mat, και να μην κάνω αναβάθμιση για 1-2 έτη ακόμα Τα Windows 8 θα είναι achievable από Upgrade των 7, που ήρθαν και αυτά από Upgrade των Vista; Και τα Windows 8 πότε τα περιμένουμε περίπου; τώρα πραγματικά τα παιζεις ΌΛΑ αυτά και τα 180 παιχνίδια με τα 3+TB Μάλλον πρέπει να αρχίσεις να σβήνεις σαβούρες και όχι μόλις γεμίζεις να παίρνεις και άλλους σκληρούς για να γίνουν χωματερή και αυτοί μπορείς να κρατάς τα setup τον παιχνιδιών άμα θες ποτε να τα ξαναβάλεις σε εξωτερικούς σκληρούς. Οι μεγάλες χωρητικότητες τον σκληρών σήμερα μας κακομαθαίνουν και στο τέλος η κατάσταση γίνετε χαώδης.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αν το παιχνίδι δεν έχει παρανοϊκά έξυπνο story (βλ. σημερινά ευχάριστα action, MMOG, ArcAIDS, RP, Sim, και φυσικά τα sandbox) δεν θέλω να το τελειώσω, αλλά να παίζω μια το ένα μια το άλλο για να μην βαριέμαι και να έχω pot pourri εμπειρία Gaming. Έτσι βάλε-βάλε μένουν, και λίγα βγαίνουν. Όσο για την αγορά άπειρων GB τελικά, προτιμώ να σκάω ένα 100€ κάθε χρόνο και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και τα uTorrent να βαράνε υπερωρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα