Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια εργασία για την HTML και ο καθηγιτης δεν μας εδωσε καποιο hint αρκετα κατατοπιστικο για να λύσουμε ενα ερώτημα το ερ΄ωτιμα ειναι το εξής:

Αποστολή των εικόνων με e-mail (e-card). Η αποστολή να γίνεται με τη

βοήθεια μιας φόρμας που θα δημιουργήσετε και η οποία θα περιέχει τρία πεδία: Τον ορισμό του παραλήπτη, το θέμα του μηνύματος (subject) και το

κείμενο του μηνύματος (body). Η αποστολή της φόρμας να γίνει με τη βοήθεια της "mailto:". Στο e-mail δεν θα περιέχεται η ίδια η εικόνα αλλά ένας σύνδεσμος που θα

οδηγεί σε αυτήν. Επίσης, να υπάρχει η δυνατότητα μορφοποίησης του κειμένου του

του μηνύματος με τη χρήση ενός wysiwyg editor.

Ξέρω ότι θα χρησιμοποιησουμε την mailto αλλά δεν ξερω πως να κάνω να στέλνει την εικόνα σε URL. Ο μεταπτυχιακός του μας είπε οτι ευκολο θα ηταν να βαζαμε ενα τετραγωνάκι για "Τικ" και με το που την επιλέγεις να εμφανιζετε στο κείμενο το URL της συγκεκριμένης εικόνας.

Παρακαλώ πολύ όπως γνωρίζει ας δώσει οποιαδήποτε βοήθεια η εργασία είναι παραδωτέα μέχρι αυριο. :shock:

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω μια εργασία για την HTML και ο καθηγιτης δεν μας εδωσε καποιο hint αρκετα κατατοπιστικο για να λύσουμε ενα ερώτημα το ερ΄ωτιμα ειναι το εξής:

Αποστολή των εικόνων με e-mail (e-card). Η αποστολή να γίνεται με τη

βοήθεια μιας φόρμας που θα δημιουργήσετε και η οποία θα περιέχει τρία πεδία: Τον ορισμό του παραλήπτη, το θέμα του μηνύματος (subject) και το

κείμενο του μηνύματος (body). Η αποστολή της φόρμας να γίνει με τη βοήθεια της "mailto:". Στο e-mail δεν θα περιέχεται η ίδια η εικόνα αλλά ένας σύνδεσμος που θα

οδηγεί σε αυτήν. Επίσης, να υπάρχει η δυνατότητα μορφοποίησης του κειμένου του

του μηνύματος με τη χρήση ενός wysiwyg editor.

Ξέρω ότι θα χρησιμοποιησουμε την mailto αλλά δεν ξερω πως να κάνω να στέλνει την εικόνα σε URL. Ο μεταπτυχιακός του μας είπε οτι ευκολο θα ηταν να βαζαμε ενα τετραγωνάκι για "Τικ" και με το που την επιλέγεις να εμφανιζετε στο κείμενο το URL της συγκεκριμένης εικόνας.

Παρακαλώ πολύ όπως γνωρίζει ας δώσει οποιαδήποτε βοήθεια η εργασία είναι παραδωτέα μέχρι αυριο. :shock:

Ευχαριστω.

Γιατί εγώ ξέρω πως δεν γίνεται φόρμα email μόνο με html αλλά θέλει και php; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις PHP;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...