Nazar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Παράγγειλα χτες το προιόν με πλήρη περιγραφή "Freecom MediaPlayer II Drive In Kit - digital multimedia receiver / HDD recorder (HDD required)" σε καλή τιμή 59€ (σκρουτζ>100) για το οποίο έψαξα στο site της Freecom και διάβασα πληροφορίες κλπ Μου έρχεται επιβεβαίωση παραγγελίας με το προϊόν αυτό. Αργότερα ελέγχοντας την εξέλιξη της παραγγελίας, βλέπω να έχει μεταβληθεί στο "MOBILE RACK 3.5 MEDIA CENTER FREECOM" χωρίς ειδοποίησή μου και για το οποίο δεν βρήκα πουθενά πληροφορίες Υστερα από τηλ επικοινωνία μου ανέφεραν ότι η νέα περιγραφή παραπέμπει στο ίδιο προϊόν. Αυτό δεν το θεώρησα καθόλου πειστικό, ειδικά αφού η επιβεβαίωση ήρθε με τη αρχική περιγραφή Επειδή είχε φύγει η παραγγελία θα αρνηθώ να παραλάβω. Σημ. Λίγη προσοχή εκεί στα multirama
Nazar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Και για να είμαι σωστός Πήγα χρες σε κατάστημα Multirama , όπου τελικά το προϊόν είχε και τις δύο ονομασίες στο κουτί οπότε το πήρα. (Θα έλεγα ότι το "mobile rack.." είναι περιγραφή του προϊόντος και όχι η ονομασία του
Nazar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εδώ είναι το link http://www.multirama.gr/products/product?pid=0410301&catid=020805 Εκτός των άλλων είναι και network drive και έχει κάποιας μορφής torrent client Οι κριτικές του είναι μέτριες, αλλά αυτή τιμή (59€) σχετικά καλή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα