function Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα παίδες, Η γυναίκα μου έχει ένα Sony C510. Εχθές προσπάθησα να στείλω ένα mp3 από το κινητό μου (SGS 2) προς εκείνη με bluetooth, αλλα δεν την έβρισκε σαν συσκευή. Όταν προσπαθούσα να στείλω εικόνα, μια χαρά όλα!!!! Η διαδικασία που έκανα ήταν η εξής: 1. "Αρχεία μου" 2. Κλικ πάνω στο τραγούδι, και αυτό ξεκινούσε να παίζει 3. Pause. 4. Επιλογές - > Bluetooth 5. Ενεργοποίηση Bluetooth. 6. Αναζήτηση συσκευών 7. NOTHING!!!!!!! Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για δοκίμασε με την εφαρμογή bluetooth file transfer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
function Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εσύ δηλαδή με αυτό αλληλοστέλνεις? Δηλαδή το mother bluetooth δεν δουλεύει????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Kανονικα στελνει. Νομιζω πως ετσι ψαχνει για bluetooth ακουστικα. Ανοιξε το bluetooth. Ανοιξε το My Files. Βρες το mp3. Πατα παρατεταμενα πανω του. Επιλεξε share. Επιλεξε bluetooth. Eπιλεξε τη συσκευη της συζυγου. Πες μου αν λειτουργησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
function Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μόλις γυρίσω το βράδυ, θα μάθω και θα ενημερώσω... Νάστε καλά όλοι για τις γρήγορες απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
function Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Kανονικα στελνει. Νομιζω πως ετσι ψαχνει για bluetooth ακουστικα. Ανοιξε το bluetooth. Ανοιξε το My Files. Βρες το mp3. Πατα παρατεταμενα πανω του. Επιλεξε share. Επιλεξε bluetooth. Eπιλεξε τη συσκευη της συζυγου. Πες μου αν λειτουργησε Όλα οκ. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Δούλεψε μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα