Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρίμα δεν είναι να αφήσει το +++ κουτί Haf 922 για κάτι άλλο;

Είναι πολύ +++

Όσο για τα rma εξωτερικού μην παίρνεται τόσο όρκο για τα σερβις τους.Χαλάσανε και αυτοί,αρκετοί θα έλεγα.

Έφτασα σε σημείο να απειλώ με δικηγόρο το κολοσερβις της Navigon,και περιμένω μισό μήνα από το Mindfactory,ένα από τα καλύτερα της γερμανίας να μου στείλουν τα λεφτά μου από μία οθόνη που προ-πλήρωσα με έξτρα $ για έλεγχο τυχόν βλάβης.Που ενώ πιστοποιήσανε ότι ήταν εντάξει,ήταν χαλασμένη.

Χαλάσανε πολλοί.

Ναι συμφωνω οτι ειναι καλο κουτι αλλα απ την στηγμη που δινει συγκεκριμενα χρηματα καλυτερα δεν ειναι να κοιταξει αποδοσεις παρα εμφανιση? οσο για τα RMA ο καθενας εχει τις εμπειριες του εγω μεχρι σημερα ειμαι απολυτα ευχαριστιμενος..

Δημοσ.

Γατόνι είσαι.Πάρτο όπως το έχεις φτιάξει μόνος σου αλλά τσίμπα αυτό το τροφοδοτικό και αυτή την μητρική. ;)

Σωστή κατανομή των χρημάτων σου.Μην ακούσεις κανέναν για το κουτί το τροφοδοτικό.Αν θέλεις να κόψεις από αυτά να το κάνεις μόνο για να μπεί SSD(το καλύτερο πράγμα που θα έχεις πάρει για το pc σου θα είναι).Για κανέναν άλλο λόγο.

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΡΕ;

Φίλε κάνε άλλα 25€ υπέρβαση και βάλε 8gb ram τώρα που προλαβαίνεις.Το κόβω να γίνονται όλα αυτά είδος πολυτελείας.Πωωω ρε 74 ευρώ πήρα πριν ένα μήνα τον 2tb green από το πλαίσιο.Τι 175€ ρε;;;

Κάνε παραγγελία τον σκληρό όπως είσαι τώρα

http://www.skroutz.gr/s/290620/Western-Digital-Caviar-Blue-WD10EALX-1TB.html

γιατί οι τιμές διπλασιάστικαν λόγο καταστροφών στην Ταιλάνδη.

http://www.tomshardware.com/news/seagate-wd-hard-disk-drive-thailand-flood,13802.html

Όποιον προλάβεις με απόθεμα με παλιές τιμές.Μην δώσεις 100+ ευρώ για 1tb σκληρό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις άπαντες!!

Νομίζω έχω καταλήξει στην αλλαγή τροφοδοτικού mobo και ram. Κι εννοείται SSD. Αυτός δηλαδή "κουμπώνει" πάνω στην μητρική ε? Και λογικά βάζεις πανω το λειτουργικό..

Το κουτάκι είναι οραίο ρε γα*ώτο αλλά ακριβό το ξέρω. Το thermaltake δεν το είχα δεί, φαίνεται όμως σαν μια πιο υπεύθυνη (οικονομικά τουλάχιστον) επιλογή.

Ισχύει δηλαδή αυτό με τους σκληρούς ? όλοι απο ταυλάνδη έρχονται όμως?

Δημοσ.

Λοιπόν

gpu 140€

mobo 119€

cpu 106€

SSD 108€

2x ram 50€

HDD 66€

psu 82€

671€

Κάνε και την καρδιά σου πέτρα και πάρε ένα κουτάκι της προκοπής και έκλεισες για αρκετό καιρό με ένα υπερτούμπανο setup.:-)

Τον σκληρό σοβαρά παρήγειλέ τον και τώρα ακόμη.Αν προλάβεις να κατοχυρώσεις τιμή είναι υποχρεωμένοι να σου τον πουλήσουν όσο γράφαν.Μερικοί ή έχουν ακόμη στοκ ή δεν έχουν προλάβει να ανανεώσουν τις τιμές.

Δημοσ.

φιλε μου αφου σου αρεσει τοσο πολυ το κουτι παρε ενα παρομοιο της coolermaster το οποιο το πηρα κ γω απο το ebay k ειναι σουπερ στα 82 ευρω με μεταφορικα Link αψογος ο πωλητης δν εχεις να φοβασαι τπτ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...