Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα όλη μέρα.

Ότι ηλεκτρονικό είχα σπίτι το ανακύκλωσα το συνέδεσα το πήρα από δώ το πήρα από κεί, δεν πάει πλέον άλλο. Χρειάζομαι νέο πισί!

Χρήση: Γκέιμινγκ (μέσος χρήστης), Internet (facebook χρήστης) Office (σύνταξη βιογραφικών κυρίως :P).

Οθόνη έχω, αλλά έχω κολλήσει τώρα δε μπορώ να θυμηθώ το μοντέλο (im not at home)! LG W2240 ή κάτι παλαιότερο της ίδιας σειράς. Πληκτρολόγιο ποντίκι θα βολευτώ προς το παρόν με τα παλιά.

Μπάτζετ...ξεκίνησα με 650 στο μυαλό μου..έφτασα στα 700+. Ας μην τα υπερβούμε άλλο!

Έχω μια σύνθεση στο μυαλό μου..αλλά ας μη κοροιδεύομαστε! Είμαι χρήστης κάτω του μέσου, ευκολόπιστος και επιρρεπής σε τεχνικές μάρκετινγκ!

Λοιπόν!

GPU

CPU

RAM

Mobo

Σκληρός

DVD Recorder

Τροφοδοτικό

Case

Για πείτε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρον!

Δημοσ.

Καλημερα,αν προτιμισεις αυτο το cpu καλυτερα να το αγορασεις απο cosmodata.(σε αποθεμα και δωρεαν μεταφορικα) Link . Δεν κανω διαφημιση για να μην παιδευεσε στο λεω.Επισης εχεις σκεφτει συνθεση για ιντελ 2500k?

Λιγο υπερβολικο 125$ για κουτι απ'την στιγμη που εχεις low budget.Απο το παλιο pc δεν μπορεις να κρατισεις τιποτα?

Καλημερα,αν προτιμισεις αυτο το cpu καλυτερα να το αγορασεις απο cosmodata.(σε αποθεμα και δωρεαν μεταφορικα).Δεν κανω διαφημιση για να μην παιδευεσε στο λεω.Επισης εχεις σκεφτει συνθεση για ιντελ 2500k? <br>Λιγο υπερβολικο 125$ για κουτι απ'την στιγμη που εχεις low budget.Απο το παλιο pc δεν μπορεις να κρατισεις τιποτα?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι λιγο υπερβολικο μπορεις να βαλεις κατι τετοιο και να εισαι μια χαρα cx 600 τα χρηματα που γλιτωνεις μπορεις να τα ριξεις στις μνημες να παρεις κατι σαν αυτες Link για κουτι αν θελεις να φτασεις στα λεφτα που ειπες μπορεις να πας και σε αυτο Link αλλα μπορεις να δωσεις λιγοτερα για κουτι να πας σε κατι τετοιο Link και να χωρεσεις και εναν ssd σε μικρη χωριτικοτητα αλλα θα απογειωσει το συστημα σου Link.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι λιγο υπερβολικο μπορεις να βαλεις κατι τετοιο και να εισαι μια χαρα cx 600 τα χρηματα που γλιτωνεις μπορεις να τα ριξεις στις μνημες να παρεις κατι σαν αυτες Link για κουτι αν θελεις να φτασεις στα λεφτα που ειπες μπορεις να πας και σε αυτο Link αλλα μπορεις να δωσεις λιγοτερα για κουτι να πας σε κατι τετοιο Link και να χωρεσεις και εναν ssd σε μικρη χωριτικοτητα αλλα θα απογειωσει το συστημα σου Link.

Συμφωνω απολυτα για ssd.

γιατι επιμενετε να αγοραζετε απο το eshop? :-(

Τουλαχιστων εδω που μενω δεν εχει καλυτερες τιμες στα μαγαζια τις πολης και οταν η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη δεν μπορεις να συνεχιζεις να στηρίζεις τον τοπο σου.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα για ssd.

Τουλαχιστων εδω που μενω δεν εχει καλυτερες τιμες στα μαγαζια τις πολης και οταν η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη δεν μπορεις να συνεχιζεις να στηρίζεις τον τοπο σου.

σε σχεση με τι εχει καλυτερες τιμες?

εχεις ιδεα ποσα μαγαζια υπαρχουν στην ελλαδα και στο εξωτερικο που μπορεις να ψωνισεις με καλυτερες τιμες?

Δημοσ.

σε σχεση με τι εχει καλυτερες τιμες?

εχεις ιδεα ποσα μαγαζια υπαρχουν στην ελλαδα και στο εξωτερικο που μπορεις να ψωνισεις με καλυτερες τιμες?

Τι δεν καταλαβενεις? Τα μαγαζια τις πολης σε σχεση με τα e-shop.Τα e-shop εχουν καλυτερες τιμες.Και πιστεψε με εχω ιδεα απο εξωτερικο μιας και ψωνιζω χρονια απο εξω.

Τωρα δωσε καμια ιδεα στο παιδι και το απο που θα τα παρει ασε εκείνον να αποφασίσει

Δημοσ.

Τι δεν καταλαβενεις? Τα μαγαζια τις πολης σε σχεση με τα e-shop.Τα e-shop εχουν καλυτερες τιμες.Και πιστεψε με εχω ιδεα απο εξωτερικο μιας και ψωνιζω χρονια απο εξω.

Τωρα δωσε καμια ιδεα στο παιδι και το απο που θα τα παρει ασε εκείνον να αποφασίσει

ΟffTopic, να σε ρωτησω κατι, αφου ψωνιζεις χρονια απο εξωτερικο? εντελως πληροφοριακα.

οταν σου ερθει κατι ελλατωματικο, πχ μια καρτα γραφικων, μια μητρικη, τι γινεται? τα στελνεις παλι πισω, περιμενεις να ελεγχθει και να αλλαχτει? ποιος πληρωνει τα μεταφορικα σε αυτη τη περιπτωση?

δεν μπορει. καποιο ελλατωματικο κομματι θα σου εχει τυχει, στα τοσα χρονια..!! OffTopic.

Ontopic, θα συμφωνησω περισσοτερο με το συστημα του orpheas1992!!

Δημοσ.

Συγνωμη για το Offtopic.

Εχω περασει πολλα RMA στο εξωτερικο με δικα μου μεταφορικα τα οποια ειναι 10$ σε οποιαδήποτε χωρα της ευρωπης και η αντικατασταση-εξυπηρετηση ειναι πολλα επιπεδα ανωτερη απο αντιστιχη ελληνική .. Τωρα αμα δεν ξερεις να χειρίζεσαι καταστασεις αυτο ειναι δικο σου προβλημα!Τελος με τα μαγαζια φιλε.ψωνιζε απο οπου θες.δεν μ καίγεται καρφι.

Δημοσ.

Στα ~612Ε

post-146708-0-02758300-1319538981_thumb.png

+ Case Cooler Arctic F12 12 x 12 cm

κι αν θέλεις έξτρα ψήκτρα για ησυχία και φιγούρα (λόγω πλαϊνού του κουτιού) διαλέγεις με ή χωρίς led από τις enermax που φαίνονται στη εικόνα.

πας στα ~650-655Ε

Αν βάλεις το HAF 912 Plus RC-912P-KKN1 φτάνεις τα 700-710Ε

Δημοσ.

Κρίμα δεν είναι να αφήσει το +++ κουτί Haf 922 για κάτι άλλο;

Είναι πολύ +++

Όσο για τα rma εξωτερικού μην παίρνεται τόσο όρκο για τα σερβις τους.Χαλάσανε και αυτοί,αρκετοί θα έλεγα.

Έφτασα σε σημείο να απειλώ με δικηγόρο το κολοσερβις της Navigon,και περιμένω μισό μήνα από το Mindfactory,ένα από τα καλύτερα της γερμανίας να μου στείλουν τα λεφτά μου από μία οθόνη που προ-πλήρωσα με έξτρα $$ για έλεγχο τυχόν βλάβης.Που ενώ πιστοποιήσανε ότι ήταν εντάξει,ήταν χαλασμένη.

Χαλάσανε πολλοί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...