stelrp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα, Μου δίνουν με επιδότηση δωρεάν το LG P500 OPTIMUS ONE (κοστίζει στα 149ευρώ) δεν είχα ποτέ smartphone και ψάχνω κάτι απλό εύχρηστο, με καλή οθόνη και μικρό, δυνατότητα πλοήγησης και ανάγνωση email, word, excel αυτά και πολλά είναι. Να το πάρω, ή υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση ?
bikey77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 To έχω και είναι αρκετά καλό κινητό, σίγουρα υπάρχουν κι άλλα καλύτερα αλλά και ακριβότερα. Στα ίδια χρήματα παίζει και το Samsung Galaxi Mini αλλά δε μου αρέσει η ανάλυση της οθόνης και το ZTE Blade το οποίο μου φάνηκε λίιιγο πιο αργό από το LG (αλλά ίσως να ήταν λίγο φορτωμένο το συγκεκριμένο). Αν το πάρεις πάντως δε θα μετανιώσεις, μια χαρά κινητό είναι.
conkal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το εχω και αποψη μου ειναι οτι εκανα πολυ καλη επιλογη που το πηρα
tsourakis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Σε ποια εταιρία έχεις σύνδεση..? Γιατί αν είσαι στην WIND αξίζει να δώσεις άλλα 30€ και να πάρεις το HUAWEI IDEOS X5 PRO..! Είναι κλάσεις ανώτερο για τα λεφτά του και χτυπάει κινητά των 250+ ευρώ..Αλλά σαν επιλογή και το Optimus One την κάνει την δουλειά του για αυτά που υπόσχεται...Απλά δεν έχει αρκετά μεγάλη οθόνη και με μεγάλη ανάλυση για να σε βολεύει στο excel, internet κτλ...
Dimitris362 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 εχω το Blade και το optimus one και σου λεω οτι αν παρεις το optimus θα το μετανιωσεις. Πεταμα χρηματων. Μικρη οθονη χαλια αναληση παρα πολυ αργο και πλαστικουρα. Στα 132 θα σου προτινα το Blade αν δεν θες να δωσεις αλλα, αλλα προσωπικα θα εδινα αλλα 25 και θα περνα το Huawei Ideos x5
conkal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια μικρη οθονη ναι αλλα η αναλυση ειναι πολυ καλη. 480Χ320 ειναι πολυ οκ για 3 ιντσες!
disqualified Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια μικρη οθονη ναι αλλα η αναλυση ειναι πολυ καλη. 480Χ320 ειναι πολυ οκ για 3 ιντσες! 3.2 για την ακρίβεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα