jonkyr Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 περασα την 2.3.5 να δω μπας και διορθωθηκε το θεμα!Θα ενημερωσω! Θα περιμενω. Αληθεια, απο που περναμε την 2.3; Υπαρχει επισημο download ή κατι τετοιο;
skiaxtro7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Λοιπον μεχρι τωρα δεν ειδα κατι.Την κατεβασα απο το επισημο site της huawei και την περασα.Δεν θελει πολυ ωρα.Ενα 2ωρο και εισαι ετοιμος αν δεν ξερεις τιποτα.Αλλα αξιζει εχει αρκετες αλλαγες!
jonkyr Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ευχαριστω πολυ. Στην πρωτη ευκαιρια (ελευθερος χρονος) θα ασχοληθω με την αναβαθμιση. Πρεπει, αλλωστε, να κανω back up ο,τι εχω στο κινητο. Ειναι "four step" διαδικασια, οπως ειχα ακουσει πριν λιγο καιρο;
dimitrislarisa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 καλησπέρα παιδια.πηγα σήμερα στη wind κ μου αρχισανε τα ΜΑ ΜΟΥ για την αναβαθμιση του 2.3 ενω μ ειχαν πει οτι θα μου την κανουν. το πιο καλο ηταν το "ψάξε μόνος σου να τη βρείς"... τι ακριβως πρέπει να κανω? να ψάξω να την βρώ μόνος μ κ να κανω καμια μ****ια , η να το παω εκει το κινητο κ να τους πιέσω? στο site της wind που υποτίθεται θα έβγαινε η αναβάθμιση δέν βρίσκω τίποτα.
bnvdarklord Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Τι κερδίζω με την αναβάθμιση από 2.2.2 σε 2.3 ; Κοιταω στο site της huawei στα downloads για το συγκεκριμενο κινητο και εχει Android 2.3 beta. Δεν εχει βγει κανονική εκδοση; Τέλος η αναβάθμιση γινεται σε φαση απλά update, ή format και απο την αρχη; Ευχαριστώ.
mitsakhs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ics αναβάθμιση διαθέσιμη!! http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDYyNzQ=
nemesiskp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πρεπει να unrootαρουμε για να την κουμπωσουμε;
mitsakhs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 λογικά γίνετε απευθείας αλλά δεν ξέρω μετά αν γίνετε να κάνεις downgrade δες εδώ
nemesiskp Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Thanks. Εχω σεταρει το κινητακι μου ωραια και καλα και μας βαζεις σε μπελαδες παλι.Γκρρρρ
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 μου φυγε ο κωλος για να τη βαλω 11 ωρες παλευα. νομιζα οτι χαλασα και το κινητο...
bnvdarklord Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Κοιταγα τις οδηγίες που εχει και μπερδέυτηκα λιγο. Εχω την 2.2. Λεει να βάλω την 2.3 πριν βαλω την 4. Μετα λεει να χρησιμοποιήσω τους φακέλους step 2 και 3. Ο φακελος step 1 δεν χρειάζεται;
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 κατ αρχην παρε backup απο επαφες ακου τι εκανα εγω βαλε το dload με το step 1 στη καρτα κλεισε το κινητο ξεκινατο πατωντας τα +vol -vol και θα κανει αναβαθμιση οταν τελειωσει βαλε το step 2 στη καρτα και επανελαβε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα