Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιρνεις backup τις εφαρμογες σου και τις επανεφερεις απο εκει.

Λίγα-λίγα μου τα λες :confused:

Και πώς γίνεται αυτό?

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατέβασα το titanium backup αλλά λέει δεν έχει πρόσβαση σαν root.

Πως γίνεται αυτό?

Δημοσ.

αμα πας xda θα τα βρεις ολα εκει.

==========================

για τους τολμηρους δοκιμαστε Miui

δεν εχει Ελληνικα ομως για αυτους που δεν κατεχουν την Αγγλικη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και εγω την εχω περασει απο

Link

Ρε παιδια περασα την παραπανω εκδοση,αλλα δεν μπορω με τιποτα να βαλω ελληνικο πληκτρολογιο.

Φιλε kokik,εχει καταφερει να βαλεις ελληνικο πληκτρολογιο στην παραπανω;

Σε περιπτωση που δεν γινεται να βαλουμε ελληνικο πληκτρολογιο στην παραπανω,υπαρχει καποια rom που να το δεχεται;

Παρακαλω απαντηστε γιατι δεν παλευεται χωρις ελληνικο πληκτρολογιο,ευχαριστω. :-)

edit:Το βρηκα.Εγκατεστησα το touchpal με το ελληνικο πακετο και ορισα αυτο ως μεθοδο εισαγωγης και ολα καλα. :-D

Δημοσ.

Μονο παιδια ΜΗΝ ξεχνατε, πριν αναβαθμισετε σε 2.3.5 χειροκινητα, να περασετε πρωτα την [Recovery] Unofficial CWM Recovery 5.0.2.7[u8800pro](στο xda θα βρειτε το πως,πολυ ευκολο) και να κανετε απο εκει wipe data factory reset και τα σχετικα.Υπαρχει ενα προβλημα με το stock recovery στο κινητο και συνηθως, μετα την αναβαθμιση, ενω "ντεμεκ" εχει κανει απο μονο του factory reset, μολις ξεκινησετε με την 2.35 θα σας δειξει διαθεσιμο εσωτερικο χωρο για εφαρμογες πολυ λιγοτερο.Μαλιστα, καθε φορα που θα επιχειρειτε wipe data, αντι να σας απελευθερωνει χωρο, θα σας τρωει.

Οποτε περνατε την CWM, κανετε wipe data και μετα την κλασσικη διαδικασια αναβαθμισης(με την ολοκληρωση της αναβαθμισης επανερχεται το stock recovery, αν θελετε ξαναπερνατε την CWM).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου παραπέμψει σε έναν σαφή και εύκολο οδηγό για το πώς να κάνω root τη συσκευή; Θέλω να βγάλω όλες τις άχρηστες προεγκατεστημένες εφαρμογές που τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο.

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να μου παραπέμψει σε έναν σαφή και εύκολο οδηγό για το πώς να κάνω root τη συσκευή; Θέλω να βγάλω όλες τις άχρηστες προεγκατεστημένες εφαρμογές που τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο.

Τι έκδοση έχεις στο x5?Αν έχεις 2.2.2 προτείνω να κάνεις αναβάθμιση σε 2.3.5 και έπειτα να περάσεις custom rom να γίνει άλλο τηλέφωνο.Η rom θα είναι είδη root με ξεκλειδωμένα fps και γενικά χωρίς κανένα περιορισμό.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
Επειδή δεν καταλαβαίνω τίποτα απ΄ όσα έγραψες' date=' γι΄ αυτό ζήτησα παραπομπή σε έναν εύκολο οδηγό, ή έστω οδηγίες.[/quote']

Δες εδώ για πιο αναλυτικά για root και custom rom σε x5pro:

www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182

Δημοσ.

Καλησπέρα . Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του Huawei IDEOS X5 - U8800 pro

ωστόσο έχω κάποια ερωτήματα.

1ον Τί sar έχει ??? (δείτης ακτινοβολίας)

2ον Μια ενημέρωση σχετικά με τις τελευτεαιές αναβαθμήσεις android

θα πάρει τελικα Android 4.0 ???

Δημοσ.
Καλησπέρα . Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του Huawei IDEOS X5 - U8800 pro

ωστόσο έχω κάποια ερωτήματα.

1ον Τί sar έχει ??? (δείτης ακτινοβολίας)

2ον Μια ενημέρωση σχετικά με τις τελευτεαιές αναβαθμήσεις android

θα πάρει τελικα Android 4.0 ???

Η ακτινοβολία είναι αρκετά κάτω απο το 1(0.7 νομίζω έχει) οπότε δεν θα σε απασχολήσει σε αυτό το θέμα.Official ics δεν έχει ακουστεί ακόμα κάτι απο huawei μεριά αλλά είδη έχει βγει εδώ και λίγες μέρες ics στο xda για το απλό u8800pro και είναι μια χαρά stable στην τελευταία έκδοση.Έχει γίνει και port στο u8800pro αλλά περιμένουμε απο κάποιον να βάλει drivers για wifi και θα έχουμε stable ics στο pro.Γνώμη μου χτύπα το θα το ευχαριστηθείς όσο δεν πάει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω ένα θέμα με το κινητό!

Όταν το κλειδώνω ενώ μέχρι τώρα απλά έσβηνε η οθόνη τώρα τις τελευταίες 2 μέρες πρόσεξα ότι σε άκυρες στιγμές φωτίζεται μόνη της η οθόνη και μετά ξανασβήνει χώρις να υπάρχει λόγος.Είδα και τα κουμπιά μήπως έχει κολλήσει κανένα αλλά μπά.

Θέλει καμοία ρύθμιση η έχω θέμα?

Δημοσ.

Kαλησπερα. @skiaxtro7 το κανει και σε εμενα, εδω κι ενα μηνα περιπου. Πιθανολογω οτι ειναι καποιο app, κατι τρεχει απο πισω που κανει trigger την οθονη, ομως ακομα δεν εχω καταφερει να το εντοπισω και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχει καποιο pattern ωστε να καταλαβω τι ακριβως φταιει. Το κινητο, παντως, ειναι σουπερ επειτα απο 7-8 μηνες που το εχω στην κατοχη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...