Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5 Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι κανενα προβλημα συνδεεται.

Αυτο που παρατηρησα ειναι πως οταν εχω ανοιχτο το κινητο συνδεμενο για φορτιση ειται στην πριζα η στο usb και βγαλω το καλωδιο σβηνει.

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλημερα παιδια, εχω το Huawei IDEOS X5 prο και εχω προβλημα στην φορτιση του κινητου. Πιο συγκεκριμενα ειναι η τριτη φορα που το φορτιζω και ενω το κινητο ειναι στην πριζα καμια 10 ωρες δεν εχει φορτιση ακομα, ειναι 52 % το level στην μπαταρια. Ακομα κατα την διαρκεια της φορτισης το κινητο ειναι κλειστο. οταν το ανοιξω και ειναι ακομα στην πριζα το επιπεδο στην μπαταρια λεει 0%. τι γινεται να το παω πισω? η θα στρωσει?ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?

Κατι παιζει με το κινητο... Για προσπαθησε να βαλεις καποιο αλλο application για την ενδειξη της μπαταριας μηπως εχει φαει σκαλωμα το μαμησιο...

10 ωρες δεν ειναι λογικο... Με 2-3 ωριτσες θα εισουν ενταξει

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.. Εδώ και έναν μήνα έχω το X5 pro και τις τελευταίες 2-3 μέρες μόλις το ξεκλειδώνω αρχίζει και ανοίγει εφαρμογές ή παίρνει τηλέφωνο μόνο του. Έχετε καμία ιδέα αν τρέχει κάτι ή απλά να πάω μια βόλτα στην Wind με την εγγύηση στο χέρι;; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έπιασα σήμερα το ideos x5 pro κανα 3ωρο απο ένα φιλαράκι μου.Μόλις το είχε πάρει.Πήρε και μια κάρτα μνήμης 8gb.Την κάνω format και βάζω περίπου 200(games+εφαρμογές) να δω πως τα πάει το κινητό.Τις gameloft τα παιχνίδια τα παιζει νεράκι όλα απο(asphalt 6 μέχρι pro evolution 11)Το angry birds είναι απίστευτο στα android.Πολύ καλή η οθόνη είναι ότι πρέπει στα 3.8 για το χέρι.Το κινητό πάει σφαίρα στα πάντα.Φόραγε 2.2 και δοκίμασα να του κάνω official update αλλά δεν έβγαλε καμία νέα έκδοση.Θα αναβαθμιστεί σε 2.3?4?Έστω με custom ξέρει κανείς?

Στα 170-180 ευρο είναι το απόλυτο VFM.Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει για το αν θα γίνετε στο μέλλον να αναβαθμιστεί στην έκδοση 4 γιατί σκέφτομαι να πάω να το χτυπήσω αύριο μιας και σφήξαν οι καιροί για ακριβά κινητά.

Δημοσ.

και δοκίμασα να του κάνω official update αλλά δεν έβγαλε καμία νέα έκδοση.Θα αναβαθμιστεί σε 2.3?4?Έστω με custom ξέρει κανείς?

ψαξε στο xda να βρεις αλλα για καποιο λογο η Huawei απεσυρε την αναβαθμιση του pro.

εχει και custom αμα θελεις

Δημοσ.

ψαξε στο xda να βρεις αλλα για καποιο λογο η Huawei απεσυρε την αναβαθμιση του pro.

εχει και custom αμα θελεις

Να σε καλά φίλε για τις πληροφορίες.Φύγαμε για custom αν είναι να πετάει το κινητό.

Δημοσ.

Βοηθήστε λίγο τον άσχετο με το θέμα (...εμένα).

Όταν βάζεις νέα έκδοση Android τι γίνεται...

1) Με τις ρυθμίσεις σου

2) Με τα εγκατεστημένα προγράμματα

3) Με τις επαφές και τους λογαριασμούς σύνδεσης (GMail, Skype κτλ)

4) Είναι απαραίτητη η προηγούμενη "Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις"

Και γενικά ποιάς μορφής είναι η διαδικασία;

Υπάρχει κανένα FAQ?

Δημοσ.

χανονται ολα,καλο ειναι να "Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις"

η διαδικασια ειναι απλη

φτιαξε ενα φακελο με ονομα dload στην sd,

μετονομασε το αρχειο update.app του step 2 σε update_g.app,

αφου το μετονομασεις το παιρνεις μαζι με το update.app του step1 και το βαζεις στο φακελο dload στην sd_ext card.

μετα πας στο τηλεφωνο-> ρυθμισεις->αποθηκευτικος χωρος->αναβαθμιση λογισμικου

για οποιον θελει μπορει να περασει το [Recovery] Unofficial CWM Recovery 5.0.2.7[u8800pro] για τα σχετικα wipe\reset απο XDA

Δημοσ.

Αν είναι έτσι τα πράγματα (να χρειάζεσαι να ξαναστήνεις εξ αρχής το τηλέφωνο) γεννιέται εύλογα το ερώτημα...

Αξίζει η μετάβαση από 2.2.2 σε σε 2.3

Δημοσ.

υποκειμενικο το ερωτημα,που δυστυχως εσυ θα το απαντησεις αφου πρωτα πρεπει να δοκιμασεις.

δεν μπορει να γινει διαφορετικα

για μενα ναι κατα 100%.

παιρνεις backup τις εφαρμογες σου και τις επανεφερεις απο εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...