akalos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) http://www.wind.com....e/?deviceid=286 http://www.skroutz.g...-U8800-Pro.html o νεος αρχηγος δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο πολυ ακριβοτερα μοντελα Huawei IDEOS X5 - U8800 pro ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ Χ5. Θα προσθέτω και όσες εντοπίζουν άλλα μέλη. 1. Στην επάνω μπάρα φαίνεται μόνιμα το όνομα του δικτύου μας. 2. Δίπλα από την ένδειξη σήματος, εκεί που εμφανίζεται το G, E, ή H, υπάρχει ένδειξη για το αν είναι ενεργοποιημένη η κίνηση δεδομένων ή όχι. 3. Υπάρχει ενσωματωμένος launcher πέραν του στόκ Android. 4. To μενού του Android είναι λευκό αντί για μαύρο. 5. Η μνήμη ROM για την εγκατάσταση εφαρμογών είναι πλέον σχεδόν 900 ΜΒ. 6. Η χωρητικότητα της ενσωματωμένης κάρτας μνήμης έχει μειωθει στα 1.6 GB. 7. Ο επεξεργαστής απλά ΠΕΤΑΕΙ! Οπως προαναφέρθηκε, χτυπάει out-of-the-box 2100+ στο Quadrant! 8. Το σήμα του δικτύου κινητής είναι αισθητά βελτιωμένο και είναι πλέον σε πολύ καλό επίπεδο. 9. Το σήμα του wi-fi τώρα είναι απίστευτο! 10. Υπάρχει το αναλογικό ραδιόφωνο FM. 11. Υπάρχουν σίγουρα διαφορές στις ενσωματωμένες εφαρμογές αλλά δε θυμάμαι ποιές είχε το απλό Χ5. 12. Με τη λίγη χρήση διαπιστώνω μιά σαφή βελτίωση στη διάρκεια της μπαταρίας. Λόγω του νέου επεξεργαστή η συσκευή δε ζεσταίνεται ποτέ και μπαίνει σε deep sleep συχνά, άρα δεν μένει τίποτε να "τρέχει" και να τρώει μπαταρία. 13. Το ακουστικό τώρα είναι πιό δυνατό και καθαρό. 14. Το μεγάφωνο είναι επίσης δυνατό αλλά και του παλιού ήταν εντάξει. 15. Υπάρχει κανούργιο υπομενού για αναβαθμίσεις απο την κάρτα μνήμης χωρίς πολύπλοκους συνδυασμούς πλήκτρων για τον πολύ κόσμο. 16. Η ποιότητα συναρμολόγησης είναι πλέον κορυφαία. Το πίσω καπάκι εφαρμόζει τέλεια και έχεται εντελώς πρόσωπο με τη συσκευή. 17. Εχω κομμένο σε "βαρύ" mp4 το Avatar, για τεστάρισμα, στα 480Χ800, 24fps, 4000kbps. To απλό χρειαζόταν τον Mobo player για να το παίζει. Αυτό το παίζει ανετότατα με τον ενσωματωμένο. 18. Το wi-fi hotspot γίνεται πλέον και ασύρματα και όχι μόνο μέσω USB. (Λειτουργεί σαν ασύρματο ρούτερ). 19. Στον launcher της Huawei (aHome) μπορείτε να βάλετε δικό σας όνομα και εικονίδιο σε κάθε εφαρμογή πατώντας επι 2 δευτ. 20. Ο φακός της κάμερας προεξέχει λιγότερο από το σώμα και το τζαμάκι είναι λίγο πιο βαθειά χωμένο. Δε λέω τίποτε άλλο...το κινητό πλέον έιναι η απόλυτη αγορά! Αν δεν έχετε πολύ "άπλα", μη σκεφτείτε να αγοράσετε κανένα άλλο Android! ευχαριστουμε τον haki απο myphone. υ.γ το κινητο εχει ραδιο και φοραει 2.2 Old product U8800 U8800 + Andrews has been in beta, version 2.3, and tonight I ask the brothers to develop the latest UI version HAP5.1 while Huawei provided to customers, in order to improve old products can also enjoy the ease of UI operations system brings the convenience! Huawei's new UI using fresh style, more elegant atmosphere, greatly improving the ease of use experience, hoping to bring everyone a surprise! ! συντομα με επισημη 2.3,λενε τουλαχιστον http://weibo.com/1100856704 Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2011 από akalos
arxaggelos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Πολύ ευχάριστες οι αλλαγές και οι προσθήκες, ήταν ήδη best seller (και οχι χωρίς λόγο) και τώρα έδινα πολύ καλύτερο στα ίδια λ7 Απλά, και να με συμπαθάτε, καμιά από τις αλλαγές δεν υποδηλώνει κάτι «pro». Ίσα ίσα που κάποιες ήταν και βασικές παραλείψεις. Το marketing στα μεγαλεία του.
akalos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ξερουμε το sar; Το όριο SAR που υιοθετεί η Ευρώπη είναι 2,0 W/kg (μέσος όρος ανά 10 γραμμάρια ιστού). Η υψηλότερη τιμή SAR για αυτόν τον τύπο συσκευής για χρήση στο αυτί είναι 0,472 W/kg και όταν φοριέται κανονικά στο σώμα είναι 0,975 W/kg.
Aplostra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια πως ρουταρεται το ορά9 από Γουιντ; δε μπορώ με τπτ
akalos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια πως ρουταρεται το ορά9 από Γουιντ; δε μπορώ με τπτ ορά9???????
Aplostra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ορά9??????? μλκιες του swype... το ιδεοσ προ,γιατι δε ρουταρεται με το Ζ4;
akalos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 SuperOneClickv2.1.1 και εισαι κυριος http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=674200&d=1312258565
c0prse_grinder Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 τα αποτελεσματα των benchmarks ειναι με την stock rom χωρις κανενα "πειραγμα"? (αν αναφερεται κατι μεσα στο κειμενακι περι αυτου που ρωταω..."too long, didnt read" )
c0prse_grinder Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ναι! ss απο 2.3.5 ηταν που ηταν ο ανταγωνισμος του στα 200Ε ανυπαρκτος..εγινε και τουρμπατο..παει!!
sheik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Moλις εγινα κι εγω κατοχος του κινητου! Παιδια σορρυ για το πρηξιμο αλλα θα εκτιμουσα πολυ αν καποιος ειχε την διαθεση και την ορεξη(και την γνωση βεβαιως) να μου απαντησει στα παρακατω, διοτι ειμαι ολιγον τι ασχετος στο android: 1)Στο MemoryBooster γιατι μου βγαζει οτι η RAM του κινητου ειναι 360MB περιπου? 512 δεν υποτιθεται οτι ειναι? 2)By default δε γινεται η εγκατασταση να γινεται στην extra sd που εχω βαλει στο κινητο? Αναγκαστικα πρεπει να κανω μετακινηση χειροκινητα? Γιατι μετα τη μετακινηση μιας εφαρμογης απο το τηλ. στην sd μειωνεται τοσο πολυ ο χωρος που πιανει? 3)Στη Διαχειριση αρχειων αλλα και στον ASTRO file manager, γιατι δε βρισκω πουθενα την εξωτερικη sd που εχω εισαγει ωστε να κανω browse στα περιεχομενα? 4)Παρομοιο με το πανω, οταν παω στην κατασταση μνημης, μου γραφει οτι υπαρχει επιπλεον μια εσωτερικη sd καθως και "εσωτερικος χωρος αποθηκευσης". Τι παιζει με το καθενα? Θελω να πω, γιατι δεν υπαρχει μια ενιαια εσωτερικη μνημη και τι αποθηκευεται στη καθεμια συνηθως? 5)Επισης τα μαμισια notifications του κινητου οπως και τα ringtones, δε τα βρισκω ΠΟΥΘΕΝΑ μεσα στους φακελους(ειτε με τη Διαχειριση Αρχειων ειτε με τον ASTRO). 6)Το κινητο το πηρα "απο χερι". Σαν πληκτρολογιο, υπαρχει το default android καθως και ενα TouchPal, αυτο το υπηρχε μεσα εργοστασιακα η εγκαταστηθηκε απο τον προηγουμενο? Επισης στο default του android, δε βρισκω πουθενα διαφορετικους τυπους(swype,qwerty, 3x4 κλπ) ενω ακομη δε μπορω να γυρισω σε Ελληνικα καθως μονο Αγγλικα ειναι διαθεσιμα. Αντιθετα στο TouchPal υπαρχει ελληνικη γλωσσα. Γενικως, υπαρχει καποιο must have πληκτρολογιο που τα εχει ολα στο market? 7)Πολυ σημαντικο. Στις επαφες γιατι δεν υπαρχουν ελληνικα γραμματα στα πλαγια? Π.χ για να παω σε μια επαφη, πρεπει να παω κατευθειαν στο Ζ και ΜΕΤΑ αρχιζουν οι επαφες που ξεκινουν με ελληνικο γραμμα. 8)Σε μια πιθανη αναβαθμιση(οτνα με το καλο βγει επισημη) τι ακριβως πρεπει να κανεις backup? Εννοω, τι χανεται και τι οχι μετα την αναβαθμιση αναλογα με το που βρισκεται αποθηκευμενο(επαφες,εφαρμογες, σε τηλεφωνο, sd κλπ) Αυτα για αρχη, ζητω ξανα συγγνωμη για τις πολλες αποριες, δεν απαιτω κατι, οποιος εχει την διαθεση να με διαφωτισει λιγο θα του αναψω λαμπαδα
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα, το εκανα κρατηση το κινητο σε καταστημα της wind για μια φιλη μου. θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια διαφορα στο κουτι/συσκευασια που μας δειχνει το γεγονος πως προκειται για την PRO εκδοση του κινητου επισης ερχεται κατ'ευθειαν με gingerbread η χρειαζεται να κανει αναβαθμιση οταν το ανοιξεις για 1η φορα?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα, το εκανα κρατηση το κινητο σε καταστημα της wind για μια φιλη μου. θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια διαφορα στο κουτι/συσκευασια που μας δειχνει το γεγονος πως προκειται για την PRO εκδοση του κινητου επισης ερχεται κατ'ευθειαν με gingerbread η χρειαζεται να κανει αναβαθμιση οταν το ανοιξεις για 1η φορα? Καλησπέρα, Το αγόρασα χτές το συγκεκριμένο κινητό. Θα ελέγα ότι έχει ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό στις προσδοκίες μου! Το κουτί έχει ετικέτα από έξω όπου το όνομα της συσκευής γράφει (και) "Pro". Έρχεται με Android 2.2.2.
sheik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Κατεβασα το quadrant standard edition και στο system information ρε παιδια μου λεει οτι Current freq(CPU) ειναι στα 768Mhz με max τα 1024. Τι παιζει? Δεν υποτιθεται οτι στο pro μοντελο ειναι ηδη χρονισμενος στο 1Ghz... Παρομοια για την μνημη, αντι για 512 μου λεει συνολικη μνημη 354680....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα