Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτισω ποιες γλωσες προγραμματισμου χρειαζονται για να στηθει ενα site opou mesa tha exei videakia,chat me camera και αλλα τετοια...εχω πολλη ωρεξη για να μαθω και να ασχοληθω με αυτο....πητε μου ακριβως τι πρεπει να ξερω και που θα τα βρω μεσα στο internet!

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω τιποτα απο προγραμματισμο και θελω να αρχισω να μαθενω δεν θελω πανω πανω πραγματα απο ποια να αρχισω?

Δημοσ.

Τί εννοείς "πάνω πάνω πράγματα"; Πρώτα πρέπει να σκεφτείς τί ακριβώς θέλεις να κάνεις. Ένα site με πολυμεσικό περιεχόμενο μπορεί να δημιουργηθεί με πολλούς τρόπους. Αν είναι περισσότερο εγκυκλοπεδικό το ενδιαφέρον, γνώμη μου είναι να στραφείς προς την Python. Αν θέλεις να έχεις καλή υποστήριξη (καθαρά από μέγεθος community) νομίζω πως η php είναι η πιο κατάλληλη. Αν βασικό σου μέλημα είναι η ταχύτητα (βέβαια, σχετικό είναι και αυτό), κοίτα την asp.net. Όμως, καλό θα είναι πριν ξεκινήσεις να μαθαίνεις μια γλώσσα, να σκεφτείς τί θέλεις να κάνεις και ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύναμα στοιχεία κάθε γλώσσας.

ΥΓ> Αυτά ως προς την server side γλώσσα. Πρώτα πρώτα, όμως, πρέπει να παίζεις την html και την css στα δάχτυλα, ενώ απαραίτητο για ένα υποτυπώδες site είναι να έχει και javascript, ενώ και κάποια sql γλώσσα είναι λίγο-πολύ απαραίτητη. Γι αυτό πρώτα πρέπει να έχεις ξεκάθαρο στο μυαλό σου τί ακριβώς θέλεις να κάνεις και πώς θα το πετύχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...