Προς το περιεχόμενο

Carrefour tablet CT1002 και CT704

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μια ερώτηση,

εκτός από το market που λείπει,οι άλλες βασικές εφαρμογές της google(gmail,χάρτες,ημερολόγιο,επαφές)υπάρχουν?

κάπου διάβασα οτι έχει πυξίδα,το δοκίμασε κανείς?

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα Συμφορουμίτες...

Αν Μπορεί Να Μου Απαντήσει Κάποιος (Θα Του Είμαι Υπόχρεος) Στην <<Χαζή>> Ερώτηση...

Πως Μπορώ (Αν Μπορώ) Να Μετονομάσω Ένα Folder Που Δημιουργώ Στο Desktop Του Tablet ???

(Άτιμο Android... Τώρα Στα Γεράματα Μάθε Γέρο Γράμματα !!!) :lol:

Δημοσ.

Καλησπέρα Συμφορουμίτες...

Αν Μπορεί Να Μου Απαντήσει Κάποιος (Θα Του Είμαι Υπόχρεος) Στην <<Χαζή>> Ερώτηση...

Πως Μπορώ (Αν Μπορώ) Να Μετονομάσω Ένα Folder Που Δημιουργώ Στο Desktop Του Tablet ???

(Άτιμο Android... Τώρα Στα Γεράματα Μάθε Γέρο Γράμματα !!!) :lol:

Κανε κλικ στο εικονίδιο του folder για να ανοίξει και κατόπιν παρατεταμένο κλικ στο όνομα "φάκελος" στην επάνω δεξιά

γωνία , οπότε μπορείς να του αλλάξεις όνομα . Για καλύτερα αποτελέσματα βάλε το Go launcher EX από το Market.

Δημοσ.

Κανε κλικ στο εικονίδιο του folder για να ανοίξει και κατόπιν παρατεταμένο κλικ στο όνομα "φάκελος" στην επάνω δεξιά

γωνία , οπότε μπορείς να του αλλάξεις όνομα . Για καλύτερα αποτελέσματα βάλε το Go launcher EX από το Market.

φιλε μου εχω δοκιμασει τον go launcher ex και σερνεται στο tablet,ασε που στα εικονιδια ειναι πιο μεγαλα γραμματα κ δεν φενονται καλα,μισα τα δειχνει.επισης στο συρταρι εφαρμογων παλι μεγαλα φενονται τα θεματακ γενικα οχι οπως στον adw launcher η στον launcher pro.αυτοι οι 2 πετανε.καμια σχεση.

Δημοσ.

φιλε μου εχω δοκιμασει τον go launcher ex και σερνεται στο tablet,ασε που στα εικονιδια ειναι πιο μεγαλα γραμματα κ δεν φενονται καλα,μισα τα δειχνει.επισης στο συρταρι εφαρμογων παλι μεγαλα φενονται τα θεματακ γενικα οχι οπως στον adw launcher η στον launcher pro.αυτοι οι 2 πετανε.καμια σχεση.

Launcher Pro με χίλια! Μακράν ο καλύτερος!

παιδες υπαρχει ακομα καπου? πηγα αλιμου και ειχε τελειωσει. αραγε θα ξαναφερουν?

Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου αλλό πριν λίγες μέρες στο Carrefour Αμπελοκήπων υπήρχαν το CT702, CT704 και το CT1002 τουλάχιστον ώς δείγματα.

Αν υπάρχουν ακόμα δεν γνωρίζω.

Ερώτηση:

Το χει rootάρει κανείς;

Εγώ το χα rootάρει με έχοντας την 0.38 του David31 με το z4root.

Βάζοντας την official 0.42 δεν μπορώ να το κάνω root ούτε με το superoneclick ούτε με το z4root.

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Το χει rootάρει κανείς;

Εγώ το χα rootάρει με έχοντας την 0.38 του David31 με το z4root.

Βάζοντας την official 0.42 δεν μπορώ να το κάνω root ούτε με το superoneclick ούτε με το z4root.

Καμία ιδέα;

εγώ έβαλα την 0.42 του David31,και μετά rootαρα κανoνικά με το z4root.

Δημοσ.

εγώ έβαλα την 0.42 του David31,και μετά rootαρα κανoνικά με το z4root.

δεν μπορώ να την κάνω download. μόλις ολοκληρώνεται μου βγάζει σφάλμα. Πριν κάτι μέρες που την είχα κατεβάσει δεν μπορούσα να την κάνω unzip. Δεν ξέρω τι παίζει. Έχεις κάποια λύση;

Κανένας σύντομος οδηγός για τους αρχάριους?

Τί είναι rooting κλπ...

Αν πατήσεις την λέξη root στην Αναζήτηση θα βρείς ολοκληρωμένο topic για το root. Σαν αρχάριος δεν θα σου χρειαστεί σε κάτι.

Δημοσ.

@imute

Το προβλημα είναι το antivirus!...

Μάλλον (ελπίζω) "χτυπάει" στο τελείωμα του κατεβάσματος όταν και ελέγχει το αρχείο για malware... το z4roοt το καταλαβαίνει για ιό...

Ελπίζω οι Γάλλοι να μη μας φορτώνουν με τπτ πραγματάκια το ταμπλετ!

Δημοσ.

Θα ήθελα να μάθω εάν το rooting που αναφέρει ο kalampakas ταιριάζει και στο 7΄΄. Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν θα πρέπι να βάλω το android market v2.3.6 ή το v3.2;

Δημοσ.

Θα ήθελα να μάθω εάν το rooting που αναφέρει ο kalampakas ταιριάζει και στο 7΄΄. Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν θα πρέπι να βάλω το android market v2.3.6 ή το v3.2;

ναι με το z4root,

στο market,οι νεότερες εκδόσεις έχουν κάποια θέματα σε πολλές συσκευές.Καλύτερα v2.3.6

δεν μπορώ να την κάνω download. μόλις ολοκληρώνεται μου βγάζει σφάλμα. Πριν κάτι μέρες που την είχα κατεβάσει δεν μπορούσα να την κάνω unzip. Δεν ξέρω τι παίζει. Έχεις κάποια λύση;

δοκίμασε από εδώ:

http://www.4shared.com/file/P7Lg-bOr/CT1002_R042-A221-M21.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...