kosnas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα κυριοι,ειμαι νεος στο φορουμ,και παιρνω το θαρρος να ζητησω βοηθεια για ενα προβλημα .Εχω το ct1002 kaiπριν απο 1 μηνα εγκατεστησα την gingerbread και ολα καλα.Μετα ξεθαρεψα και ειπα να βαλω την ice cream sandwich by boffy.Απο την τριτη που την εβαλα,ολα πηγαιναν καλα,οσπου σημερα δευτερα το μεσημερι που το εβαλα να φορτιζει δεν ξανανοιξε.στην πρωτη προσπαθεια να το ανοιξω με το power εδειχνε μονο το πρασινο ανθρωπακι μονιμως.Στο ρεσετ που εκανα,εφτασε στο μυνημα personal android tablet,και εμεινε εκει.Αφου το ξανακανα ρεσετ πατησα volumeup και power για να ξανακανω εγκατασταση.Ξεκινησε την εγκατασταση για περιπου 3 δευτερα,καιτελος!εσβησε η οθονη και απο τοτε τ ι π ο τ α Ουτε οθονη αναβει ουτε κιχ!υπαρχει γιατρεια? ευχαριστω
thundercat Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα, Φλασαρα το tablet στην τελευταια ICS. Ολα καλα οσπου ηρθε η ωρα να κανω ενα restart. Εκει κολλησε και δεν αναβε, εδειχνε για λιγο το λογκο και μετα τιποτα. Ειπα ας δοκιμασω να το ξαναφλασαρω. Εκει η διαδικασια κολλησε στη μεση. Τωρα οταν το ανοιγω γραφει Upgrade step 1! Do not power off! και μετα μαυρη οθονη. Ξερει κανεις καμια λυση για να το επαναφερω? Δοκιμασα να κανω αυτο http://ct704ct1002.forumgratuit.org/t729-solution-de-debrickage-ct704-ct1002-st1001-dernier-recours αλλα δεν εχω καταλαβει τι κουμπια πρεπει να πατησω , με ποια σειρα και για ποσα δευτερολεπτα Οτι και αν εχω δοκιμασει παντα γραφει για λιγο το μηνυμα Upgrade step 1! Do not power off! και μετα μαυρη οθονη και μετα hard reset Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη
kosnas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 ...τελικα βρηκα μια ευκολη λυση !το πηγα πισω στο καρφουρ και μου δωσαν αλλο!περασα το gingerbread γιατι to ics δεν τολμω να το περασω,και ολα πανε περιφημα!
kalampakas. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ξερει καποιος αν στο καρφουρ εχουν φερει το ct1002plus που ειναι 9.7' και ips οθονη με περασμενο το ics εξαρχης;
leonikos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας. Είδα στο foro.tabletscarrefoure.com πως υπάρχει αναβάθμιση σε ICS 4.0 για CT704. Προσπάθησα με το Google translate να καταλάβω τις οδηγίες για την εγκατάσταση αλλά ...τζίφος. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Παρακαλώ....
nation22 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, βρηκα απο WaytecQ την αναβαθμιση σε Ice Cream 4.0 στα μαγιάρικα, περασα την Rom στο CT-704 και εγκατασταθηκε χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Τα μοναδικα προβληματα που εντοπισα ειναι : 1) Μεχρι να αλλαξω την γλωσσα , παιδευτικα λιγο με τα ουγγρικα αλλα με αντιστοιχια απο τις προηγουμενες εκδοσεις εγινε η αλλαγη και λειτουργει καλα. 2) Το tablet λειτουργει μονο σε landscape οταν βρισκεται σε λειτουργια και δεν αλλαζει προσανατολισμο, σε καμμια κινηση . 3) Δεν παιζει ηχος καθολου σε κανενα βιντεο με τον ενσωματομενο player. Κατα τα αλλα δειχνει καλα κι εχει σχετικα καλη αποκριση. Βιβα Ice cream sandwich!!! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2012 από nation22
nation22 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα, βρηκα απο WaytecQ την αναβαθμιση σε Ice Cream 4.0 στα μαγιάρικα, περασα την Rom στο CT-704 και εγκατασταθηκε χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Τα μοναδικα προβληματα που εντοπισα ειναι : 1) Μεχρι να αλλαξω την γλωσσα , παιδευτικα λιγο με τα ουγγρικα αλλα με αντιστοιχια απο τις προηγουμενες εκδοσεις εγινε η αλλαγη και λειτουργει καλα. 2) Το tablet λειτουργει μονο σε landscape οταν βρισκεται σε λειτουργια και δεν αλλαζει προσανατολισμο, σε καμμια κινηση . 3) Δεν παιζει ηχος καθολου σε κανενα βιντεο με τον ενσωματομενο player.4) Το κυριοτερο, κολλαει μετα απο την προσωρινη απενεργοποιηση (sleep mode) και δεν ξεκιναει παρα μονο με hard reset! Κατα τα αλλα δειχνει καλα κι εχει σχετικα καλη αποκριση. Βιβα Ice cream sandwich!!!
nation22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα, εχουν δικιο οι προλαλησαντες. Το tablet κολλησε μετα απο λιγο. Μακρια απο Roms της WaytecQ !! Τωρα δεν ξεκιναει με τιποτα και ψαχνω τροπους να το "συνεφερω". Θα επανελθω με εξελιξεις. Παντως συμπερασματικα οι Roms αυτες δεν κανουν για το ct-704
xnikos13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 μετά από αρκετό καιρό με την SF-0.6.4(ΙCS),μπορώ να πω οτι όλα δουλεύουν άψογα και πραγματικά δεν βρίσκω κάτι αρνητικό να πώ. με την 8c,είχα κάποια κολλήματα και από ταχύτητα καμία σχέση. έχει βγεί και η SF-0.7.0.
samniotis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Φίλε μου εσύ δηλαδή προτείνεις την 0-7-0 απο την 8c? είμαι σε δίλλημα ποιά να βάλω... Η διαδικασία ίδια να φανταστώ με την 2,3? βάζουμε τα 4 αρχεία μέσα στην sd και με power + volume up μπαίνουμε στο 3κάτι recovery και απο εκεί όλα τα clear και μετά update?
kalampakas. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 τι λετε για τις θηκες του idx10 του οποιου η ρομ χρησιμοποιειται στην sf version; εχει ιδιες διαστασεις με το ct1002 αν το googlαρετε http://www.aliexpress.com/item/Black-pink-blue-brown-Magic-PU-Leather-Case-Stylus-10-4-9-7-Digma-iDx10-iDx10/661692884.html http://www.dhgate.com/10-4-quot-9-7-digma-idx10-idx10-3g-tablet/p-ff80808138a2df050138bcae9d283ccc.html
kalampakas. Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 σημερα παρελαβα τη θηκη απο dhgate.την ειχε και προσφορα οταν την παρηγγειλα μου βγηκε 9 ευρα. ταιρειαζει γαντι αν και δεν το περιμενα στην αρχη.πολυ βολικη ) 1
gregdel Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αυτήν που έγραψες παραπάνω εννοείς ε? http://www.dhgate.co...ae9d283ccc.html Ταιριάζει απόλυτα????? ποιο χρώμα πήρες? Γιατί δεν θέλω τη ροζ!!!! (εκτός αν φάω παντόφλα από τις κόρες μου!!!)
kalampakas. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Αυτήν που έγραψες παραπάνω εννοείς ε? http://www.dhgate.co...ae9d283ccc.html Ταιριάζει απόλυτα????? ποιο χρώμα πήρες? Γιατί δεν θέλω τη ροζ!!!! (εκτός αν φάω παντόφλα από τις κόρες μου!!!) ναι αυτην εννοω,σε μαυρο την πηρα.αν δεις εχω γραψει και review 2 σειρες στο dhgate.στην αρχη πηγα να τη βαλω και νομιζα οτι δεν χωραει αλλα εχει το ενα κλιπ στη φωτογραφια που ειναι μονο του τραβιεται και προσαρμοζει το ταμπλετ(σαν γαντζος δηλαδη) και ναι οι διαστασεις ταιριαζουν απολυτα.θα ανεβασω και καμια φωτο να δειτε.αλλο ταμπλετ εγινε... 1
xnikos13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 εγώ κατέληξα στην SF-0.7.0(ΙCS),η οποία είναι σίγουρα πιο γρήγορη απ'την 0.6.4.,και απροβλημάτιστη. με την SF-0.7.2(ΙCS),είχα κάποια κολλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα