hexdec Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 να κάνω μια ερώτηση, τα προβλήματα της έκδοσης 4 που έχουν αναφέρει χρηστες έχουν λυθεί με καινούρια ρομ;
gregdel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ας μας πει αν μπορεί κάποιος για οικονομική και συμβατή θήκη... εγώ έχω το 10" Κάτι σε στυλ: http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220892040173&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_3001wt_902 ... η οποία όμως δεν το χωράει όπως είπε ο kkkppp2 Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2012 από gregdel
Stergioszx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 http://ct704ct1002.forumgratuit.fr/f12-les-updates root και market Σε ευχαριστώ φίλε μου. Τα αρχεία όμως απο που τα κατεβάζουμε???? Δε βρήκα το λινκ. ακυρο! το βρήκα! Αλλά δε μου παίρνει το μαρκετ ρε γμτ...
imute Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Τα αρχεία όμως απο που τα κατεβάζουμε???? Δε βρήκα το λινκ. ακυρο! το βρήκα! Αλλά δε μου παίρνει το μαρκετ ρε γμτ... Εγώ προσωπικά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα για όσο καιρό το είχα(γύρισα στο 2.3.4). Αν δεν σου είναι κόπος ξαναπέρασε το λογισμικό.
papazaf Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 εγω που δοκιμασα το ics ,ειναι ετυπωσιακο αλλα θελει δουλεια, κολαει, δεν δουλευει το μαρκετ σωστα, καθωσ και το root του. αλλα οι γαλλοι φαινεται δουλεουν πανω σ αυτο.
Stergioszx Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 τα κατάφερα χθες. ICS 4.0.3 με market. To ταμπλετάκι πετάει! Περίπου 2 ώρες που το παίδεψα δεν κόλησε πουθενά. Μεγάλη διαφορά στο rendering του Dolphin HD!
mikepl1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Κάποιος που δουλεύει την 2.3.4(gingerbread) στο CT 704, να μας πει μερικά σχόλια σε σχέση με την Froyo 2.2.1; Αξίζει τον κόπο το update;
imute Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Κάποιος που δουλεύει την 2.3.4(gingerbread) στο CT 704, να μας πει μερικά σχόλια σε σχέση με την Froyo 2.2.1; Αξίζει τον κόπο το update; Αν κρίνω από το 10άρι δεν υπάρχει περίπτωση να μην αξίζει. Ο επεξεργαστής του θα ανέβει σίγουρα στο 1Ghz. Αν είναι κάνεις την αναβάθμιση να μην βάλεις την Rom για το wayteQ γιατί θα χείς πρόβλημα. Να βάλεις rom αποκλειστικά και μόνο για το CT702. Η εμπειρία μου απο το ICS είναι πως πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη αναβάθμιση που θέλει δουλειά. Δεν είναι για μόνιμη χρήση. Αν κάποιος θέλει από περιέργεια να την δοκιμάσει αξίζει τον κόπο αλλίως καλό θα ήταν να περιμένει για μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση.
kalampakas. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Παιδια βρηκε κανενας θηκη που να ταιριαζει; βλεπω στο ebay αυτες που ειναι για Ipad 2 και συμφωνα με τους γαλλους πρεπει να ταιριαζουν ορισμενες απο αυτες καθως οι διαστασεις ειναι παραπλησιες...ψαχνω θηκη σε στυλ βιβλιου..αν εχει καποιος τη δυνατοτητα να δοκιμασει καμια θηκη για Ipad2 απο κανα φιλο η γνωστο σε καταστημα θα βοηθουσε αρκετους απο μας...ευχαριστω
nikolis2000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 βρηκε κανεις και εβαλε για το ct704 2.3.4 rom? αν ναι ενα λινκ?κατι ? pppppllllzzzzzz!!!!
papazaf Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 εχει δοκιμαζει κανεισ να συνδεσει usb gps, παιζουν?θελουν drivers?
gregdel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Παιδια βρηκε κανενας θηκη που να ταιριαζει; βλεπω στο ebay αυτες που ειναι για Ipad 2 και συμφωνα με τους γαλλους πρεπει να ταιριαζουν ορισμενες απο αυτες καθως οι διαστασεις ειναι παραπλησιες...ψαχνω θηκη σε στυλ βιβλιου..αν εχει καποιος τη δυνατοτητα να δοκιμασει καμια θηκη για Ipad2 απο κανα φιλο η γνωστο σε καταστημα θα βοηθουσε αρκετους απο μας...ευχαριστω κανείς????
gregdel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Με το ics 4.0.3 δεν μου δουλεύουν τα κατω κουμπια... αυτα που βρισκονται στο πλαισιο του ταμπλετ! Το εχει παθει κανεις αυτο?
hexdec Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δεν υποστηρίζει τοICS hardware keys, γενικά είσαι ευχαριστημενος απο την αναβαθμιση απο ταχύτητα και αυτονομια πως είναι;
kalampakas. Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δεν υποστηρίζει τοICS hardware keys, γενικά είσαι ευχαριστημενος απο την αναβαθμιση απο ταχύτητα και αυτονομια πως είναι; ετσι ειναι τα Hardware keys δεν υποστηριζονται στο ics αφου υπαρχουν τα soft buttons στην οθονη.εγω ειχα μια εκδοση απο του ισπανους,την πρωτη που ειχαν βγαλει, τωρα εβαλα μια του murigny τη v3,εχω καποια προβληματακια με 1-2 εφαρμογες,που δεν ειχα με την εκδοση των ισπανων.τωρα περιμενω να βγει η τελικη που διορθωνει ολα τα Bugs.γενικα απο ταχυτητα και αυτονομια υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα