Προς το περιεχόμενο

Carrefour tablet CT1002 και CT704

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους!

Μάλλον θα'χει πρόβλημα το καλωδιάκι μου γιατί σύνδεση μέσω της USB με το PC γίνεται...

Βλέπω να παραγγέλνω άλλο...

Δημοσ.

Πως τα παει η μπαταρια του ct1002 στους αλλους κατοχους;εμενα κραταει γυρω στις 4 και κατι ωρες με σερφαρισμα ανεξαρτητα απο τη ρυθμιση της φωτεινοτητας απ οτι καταλαβα.στο κουτι λεει 7 ωρες σερφαρισμα.εχει κανεις απο σας τετοια αυτονομια;

android.png

Δημοσ.

μπαααα, άλλα μπορεί να έχει να κάνει και με το πόσο κοντά βρίσκεται το ρούτερ σου.

φαντάζομαι ότι όσο λιγότερο σήμα πιάνεις, τόσο πιο πολύ ζορίζεται και τρώει μπαταρία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους!

Μάλλον θα'χει πρόβλημα το καλωδιάκι μου γιατί σύνδεση μέσω της USB με το PC γίνεται...

Βλέπω να παραγγέλνω άλλο...

τελικά και σε μένα δεν έπαιξε ακόμη,και δεν καταλαβαίνω τι φταίει.

Μοιάζει ολόιδιο με αυτό στο site των Γάλλων.Έχω ακόμη την v.1,αν μπορεί να φταίει αυτό...

Πως τα παει η μπαταρια του ct1002 στους αλλους κατοχους;εμενα κραταει γυρω στις 4 και κατι ωρες με σερφαρισμα ανεξαρτητα απο τη ρυθμιση της φωτεινοτητας απ οτι καταλαβα.στο κουτι λεει 7 ωρες σερφαρισμα.εχει κανεις απο σας τετοια αυτονομια;

android.png

μέχρι και 7 ώρες μου πήγε 2-3 φορές, με την φωτεινότητα 60-70%,και συνεχές σερφάρισμα με wifi.

συνήθως 5-6 ώρες σίγουρα.[φωτεινότητα πάντα 60-70%]

Δημοσ.

ξερει κανεις αν ειναι διαθεσιμο ακομα το 10" στα carrefour?

Στήν Θεσσαλονίκη και στα 3 carrefour, υπάρχει. Παίζει να το βγάλουν αυτές τις μέρες πάλι σε προσφορά στα 179€ οπότε έχε το νού σου στο site του carrefour!

Δημοσ.

Στήν Θεσσαλονίκη και στα 3 carrefour, υπάρχει. Παίζει να το βγάλουν αυτές τις μέρες πάλι σε προσφορά στα 179€ οπότε έχε το νού σου στο site του carrefour!

πηγα σημερα στην Αλιμου και δεν το ειχε,Παρακαλω αν καποιος το πετυχει καπου στην Αθηνα πειτε εδω η ενα π.μ,ευχαριστω.

Δημοσ.

πηγα σημερα στην Αλιμου και δεν το ειχε,Παρακαλω αν καποιος το πετυχει καπου στην Αθηνα πειτε εδω η ενα π.μ,ευχαριστω.

Φιλαράκο Εγώ Που Ρώτησα Πριν 2-3 Ημέρες (Αν Θυμάμαι Καλά Γιατί Είμαι & Κάποιας Ηλικίας :rolleyes: ) Στο Κατάστημα Των Αμπελοκήπων Για Το 10' Αν Υπάρχει Διαθέσιμο Στο Κατάστημα Μου Απάντησαν Πως Υπάρχει Επιτόπου ! Η Τιμή Όμως Ήταν 199 Εβραίοι ! Δεν Θέλω Να Σε Πάρω Στο Λαιμό Μου Γι'Αυτό Κάνε Ένα Τηλεφωνάκι Πρώτα !!!

Αυταααα...Ελπίζω Να Βοήθησα !!! :rolleyes:

Δημοσ.

καλημερα, εγω πηρα το 7" το ct704 , πολυ καλο , περασα και το μαρκετ μαζι με τα γοογγλε απς , αλλα παρατηρησα το εξης.... οταν το αφηνεις να μπει σε αδρανεια κ αναβει ελαχιστα η οθονη τρεμοπαιζει ο φωτισμος....νομιζα πως ηταν απο το φορτιστη του... το βγαλα , τα ιδια, λεωσ θα ναι απο το automatic brightness , το εβγαλα παλι τα ιδια...η αληθεια ειναι πως δεν παρατηρειται ευκολα παρα μονο αν σταθεις καθετα απο πανω του και το κοιταξεις.... Να το παω πισω? τι λετε? η θα κανουν πως δε το βλεπουν?

Δημοσ.

Φιλαράκο Εγώ Που Ρώτησα Πριν 2-3 Ημέρες (Αν Θυμάμαι Καλά Γιατί Είμαι & Κάποιας Ηλικίας :rolleyes: ) Στο Κατάστημα Των Αμπελοκήπων Για Το 10' Αν Υπάρχει Διαθέσιμο Στο Κατάστημα Μου Απάντησαν Πως Υπάρχει Επιτόπου ! Η Τιμή Όμως Ήταν 199 Εβραίοι ! Δεν Θέλω Να Σε Πάρω Στο Λαιμό Μου Γι'Αυτό Κάνε Ένα Τηλεφωνάκι Πρώτα !!!

Αυταααα...Ελπίζω Να Βοήθησα !!! :rolleyes:

πηρα παλικαρι μου αλλα δεν το εχουν,εχουν μονο το 7",σε ευχαριστω παντος.

Δημοσ.

τελικά και σε μένα δεν έπαιξε ακόμη,και δεν καταλαβαίνω τι φταίει.

Μοιάζει ολόιδιο με αυτό στο site των Γάλλων.Έχω ακόμη την v.1,αν μπορεί να φταίει αυτό...

Εχω ανοιξει αλληλογραφία με τον Κινέζο για το καλώδιο...

Ο τύπος τα είχε προμηθευτεί από κάποιον και τα έβγαλε στο ebay. Μόλις είδε ότι πούλησε πολλά τα έδωσε παραγγελία σε εργοστάσιο. Αυτή η δεύτερη παρτίδα μάλλον έχει πρόβλημα.

Του ανέφερα ότι δούλεψε σε τρεις από το φόρουμ στη συγκεκριμένη ταμπλέτα. Το ψάχνει και αυτός το θέμα. Πάντως μου προσέφερε τα λεφτά πίσω μέσω paypal.

Δημοσ.

σκεφτομαι να παρω αυτη τη θηκη http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220892040173&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_3001wt_902

στην πρωτη εικονα δειχνει αλλη σε σχεση με τις 6 εικονες στη περιγραφη αντικειμενου,οπου οι 6 εικονες δειχνουν ιδια θηκη με αυτες που εχει το etablet.τι λετε;να κανω την αποπειρα να την αγορασω;καμια αλλη προταση για θηκη υπαρχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...