Προς το περιεχόμενο

Carrefour tablet CT1002 και CT704

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι που μπορει να θεωρηθει βλακεια αλλα πιστεψτε με δεν το προσεξα!

Οταν το tablet ειναι κλειστο και φορτιζει δεν υπαρχει καποιο φωτακι εξωτερικα που να σου δειχνει οτι φορτιζει?

Εγω για να δω οτι φορτιζει ενω ειναι κλειστο παταω στιγμιαια το power on και μου ανοιγει για λιγο στην οθονη το εικονιδιο της

μπαταριας και βλεπω σε πρασινο να ανεβοκατεβαινει η σταθμη της μπαταριας.Αλλα και ουτε αν φορτισει σου δειχνει καποιο φωτακι

εξωτερικα οτι ειναι ετοιμο παρα μονο με τον ιδιο τροπο(power on στιγμιαια)το βλεπεις.Ετσι ειναι?Διορθωστε με.

Ευχαριστω

Καλημέρα Φίλε Μου...

Κάθε Ερώτηση Σε Αυτό To Forum Μπορεί Να Θεωρηθεί Βλακεία Διότι Οι Περισσότεροι Εδώ (Συμπεριλαμβανομένου & Eμού Του Ιδίου :devil: ) Είμαστε Αρχάριοι Στο Adroid ! Ευτυχώς Όχι Όλοι !

Στην Ερώτηση Σου Τώρα Η Απάντηση Είναι Ακριβώς Αυτή Που Παρατήρησες... Δηλαδή Ελαφρό Πάτημα Του Power Button & Σου Δείχνει Την Ένδειξη Της Μπαταρίας !

Με Γειές Το Tabletaki !!! :-D

Για Ότι Άλλο Εδώ Είμαστε...

Δημοσ.

καλησπέρα

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια....

προσπαθώ να κάνω την εγκατάσταση αλλα κατά την διαδικασία τοu update εμφανίζεται το εξής:

installing upadate.....

assert failed:!less_than_int(1311445634). get pro(''ro.build.date.utc''))

E:Error in /tmp/sideload/package.zip

(Status7)

Installation aborted

Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει?

ευχαριστώ εκ των προτέρων :rolleyes:

Δημοσ.

καλησπέρα και σ ευχαριστώ.

πρώτον παρερμήνευσα τα λόγια κάποιου παραπάνω που έδινε το link και νόμιζα ότι ήταν γι αυτό.Δεν θα έπαιρνα το ρίσκο να χάσω έτσι 150 ευρώ

Ολα τα links είναι απο το megaupload που δίνουν και δυστυχώς δεν δουλεύουν.....Έχει κανείς την rom αλλά σε άλλο site.αν μπορείτε να βοηθήσετε ευχαριστώ

Εδώ και καμιά-δυο μέρες έχουν πρόβλημα οι servers της Megaupload - πιθανώς είναι σε κάποια διαδικασία συντήρησης-αναβάθμισης. Ούτε καν στη κεντρική σελίδα τους δεν μπορείς να μπεις.

Δημοσ.

Καλημέρα Φίλε Μου...

Κάθε Ερώτηση Σε Αυτό To Forum Μπορεί Να Θεωρηθεί Βλακεία Διότι Οι Περισσότεροι Εδώ (Συμπεριλαμβανομένου & Eμού Του Ιδίου :devil: ) Είμαστε Αρχάριοι Στο Adroid ! Ευτυχώς Όχι Όλοι !

Στην Ερώτηση Σου Τώρα Η Απάντηση Είναι Ακριβώς Αυτή Που Παρατήρησες... Δηλαδή Ελαφρό Πάτημα Του Power Button & Σου Δείχνει Την Ένδειξη Της Μπαταρίας !

Με Γειές Το Tabletaki !!! :-D

Για Ότι Άλλο Εδώ Είμαστε...

Ευχαριστω πολυ,νασαι καλα.

Δημοσ.

εχει τυχει σε κανενα να μη φορτιζει η μπαταρια?

Με το καλωδιο δουλευει αλλα δε φορτιζει και ειΝαι στο μηδεν. Αν βγαλω το φορτιστη σε 1δλ σβυνε

ξαφνικα το εκανε σημερα

Edit: μολις ποσταρα αρχισε να φορτιζει! Μετα απο αρκετη ωρα....

android.png

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Πρωτον θελω να ευχΑριστγσω τα παδια που με βοηθησαν

Δευτερον να σας πω πως απλα το site και η βοήθεια των Γάλλων δεν υπάρχει πουθενά

Και τέλος αν οι αναβαθμίσεις δεν σας περνάνε δοκιμάστε με μια επώνυμη κάρτα sd.,.

Επιτέλους το tablette μου είναι καλά

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Πρωτον θελω να ευχΑριστγσω τα παδια που με βοηθησαν

Δευτερον να σας πω πως απλα το site και η βοήθεια των Γάλλων δεν υπάρχει πουθενά

Και τέλος αν οι αναβαθμίσεις δεν σας περνάνε δοκιμάστε με μια επώνυμη κάρτα sd.,.

Επιτέλους το tablette μου είναι καλά

Τελικά φίλε μου τι έγινε με το tablet σου? Έβαλες την 2.3.4 η την παλιότερη? Το CT704 δεν έχεις?

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Να ρωτησω κατι?Σημερα πηρα ενα καλωδιο HDMI Mini σε HDMI και συνδεσα τη ταμπλετα(CT 1002) με την TV.

Μου εβγαλε στην οθονη του tablet να επιλεξω αναλυση δηλ.HDMI-Panel...HDMI-480..HDMI-720 και HDMI-1080.Εκτος απο το πρωτο οτι αλλο και να επιλεξω

κλεινει η οθονη στη ταμπλετα και προτου γινει οτιδηποτε με ρωταει στην οθονη της TV να κανω αποδοχη(ενας κερσορας που μετακινειται με το δαχτυλο απο την επιφανεια της ταμπλετας)

Μολις κανω αποδοχη τοτε ανοιγει η οθονη της TV και αναπαραγει το αρχειο που εχω επιλεξει στην ταμπλετα.Η Οθονη ομως της ταμπλετας ειναι κλειστη!Ετσι πρεπει να ειναι?

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Να ρωτησω κατι?Σημερα πηρα ενα καλωδιο HDMI Mini σε HDMI και συνδεσα τη ταμπλετα(CT 1002) με την TV.

Μου εβγαλε στην οθονη του tablet να επιλεξω αναλυση δηλ.HDMI-Panel...HDMI-480..HDMI-720 και HDMI-1080.Εκτος απο το πρωτο οτι αλλο και να επιλεξω

κλεινει η οθονη στη ταμπλετα και προτου γινει οτιδηποτε με ρωταει στην οθονη της TV να κανω αποδοχη(ενας κερσορας που μετακινειται με το δαχτυλο απο την επιφανεια της ταμπλετας)

Μολις κανω αποδοχη τοτε ανοιγει η οθονη της TV και αναπαραγει το αρχειο που εχω επιλεξει στην ταμπλετα.Η Οθονη ομως της ταμπλετας ειναι κλειστη!Ετσι πρεπει να ειναι?

Ναι, έτσι είναι

Δημοσ.

παιδια καλημέρα

μέχρι στιγμής δεν καταφέρνω να περάσω την 2.3.4

αφού αρχικά μαύρισε και κόλλησε

κατάφερα να το συνεφέρω με reset.

Μετά όμως όταν ξαναξεκινάω τη διαδικασία μου ζητησε το αρχειο factory update param.aml

επειδή είχα αφήσει στην sd μόνο τα καινούργια αρχεία, το επανέφερα και αυτό.

Μετα είπε ότι του έλειπε λέει ότι δεν βρίσκει το volume E:

και συγκεκριμένα το αρχείο Ε:update.zip

ενώ υπάρχει κανονικά μέσα....

Δημοσ.
αμέσως μετα εμφανίζεται το παρακάτω μενού:

Android system recovery <3e>

Android system recovery utility

-reboot system now <------ 5.

-apply update from sdcard <------ 4.

-wipe data/factory reset <------ 3.

-wipe cache partition <------ 2.

-wipe media partition <------ 1.

επίσης σε μένα μετά τα παραπάνω λέει:

set efuse item

set bq27x00 dfi

και μετά

finding upgrade package...

E: unknown volume for path [sdcar:update.zip\

E:can't mount sdcard:update.zip

installation aborted.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...