DrLo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 φίλε lefterman όπως λες κ εσύ... Today i feel hatred too, θα καταλάβεις όταν το φτιάξω σε τί εξυπηρετεί να κινείται, υπομονή Τώρα μου μπήκε και μένα η περιέργια. Θέλουμε φωτο
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Έτοιμο παίδες!!! και η απάντηση στο ¨αίνιγμα¨: ο λόγος που το ήθελα κινητό ήταν επειδή έχω πολύ περιορισμένο χώρο και στο συγκεκριμένο σημείο κάτω από το γραφείο μου υπήρχε χώρος ανεκμετάλευτος, συνεπώς γιατί να τον έχω κενό σκέφτηκα; αυτός ο χώρος θα ήταν το κατάλληλο σημείο για το πλυντήριο πιάτων μου. Το έβαλα κ σε ροδάκια λοιπόν ώστε να χωνεύεται εκεί πιό εύκολα και όλα καλά. Όταν θα πλένει θα μπαίνει εκεί κ θα σύρεται έξω όταν θα τελειώνει το πλύσιμο για να το αδιάζω/γεμίζω με τα άπλυτα πιάτα μου Η μεγάλη πρόκληση τώρα βέβαια είναι να δουλέψει γιατί έχω να το λειτουργήσω εδώ και 3 χρόνια, ο Θεός βοηθός λοιπόν Πώς σας φαίνεται by the way?
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 παίρνω κάμψεις. AT EASE PRIVATE!!! (μου την είπες λίγο άγρια βέβαια αλλά με μένα που έχετε μπλέξει το καταλαβαίνω χαχ)
leftermann Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 όχι ρε, γιατί σου την είπα; Απλά δεν μπορούσα να φανταστώ κανέναν λόγο να μετακινείς ένα πλυντήριο πιάτων. Είμαι οπαδός, έχεις ανεβάσει το DIY σε άλλο επίπεδο.
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 όχι ρε, γιατί σου την είπα; Απλά δεν μπορούσα να φανταστώ κανέναν λόγο να μετακινείς ένα πλυντήριο πιάτων. Είμαι οπαδός, έχεις ανεβάσει το DIY σε άλλο επίπεδο. its cool man, είναι δύσκολοι καιροί και το DIY είναι ότι πρέπει, περισσότερο βέβαια το γουστάρω γιατί κάνω το χόμπι μου και ξεφεύγω από τη ρουτίνα αλλά γλιτώνεις και χρήμα, το θέμα είναι να έχεις όρεξη τόσο για το φτιάξιμο όσο και για το ψάξιμο των υλικών κλπ.
DrLo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 1. Έχεις το γραφείο σου στη κουζίνα ή παροχή νερού στο δωμάτιό σου ? 2. Τί διάσταση είναι τα πλακάκια?
insomniaK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ρε ζοραν, η εσοχή στον πάγκο της κουζίνας δεν είναι για τον πύργο του υπολογιστή!
μαφαλντα Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Πωω η" εκμετάλλευση χώρου "σε όλο της το μεγαλείο.
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 1. Έχεις το γραφείο σου στη κουζίνα ή παροχή νερού στο δωμάτιό σου ? 2. Τί διάσταση είναι τα πλακάκια? 1. ναι γραφείο και κουζίνα είναι μαζί 2. 60cm Ρε ζοραν, η εσοχή στον πάγκο της κουζίνας δεν είναι για τον πύργο του υπολογιστή! εμ... όχι
YiN Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εγώ περιμένω να ανοίξει το θρεντ "DIY τροχήλατη στέγη - για να γίνεται το σπίτι βεράντα".
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εγώ περιμένω να ανοίξει το θρεντ "DIY τροχήλατη στέγη - για να γίνεται το σπίτι βεράντα". κοντά έπεσες πάντως... http://www.insomnia.gr/topic/413009-πέργκολα-φτιάχτο-μόνος-σου/page__pid__4143082__st__20#entry4143082
leftermann Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 πω πω, και έχουν περάσει και 4 μήνες και δεν του έχω απαντήσει του ανθρώπου. Σόρρυ Ζόραν, δεν το είχα δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα