Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά και χαρά, πάλι εγώ με τις κατασκευές μου. Αυτή τη φορά, θέλω να βιδώσω ρόδες σε 16άρα πάχους μελαμίνη ώστε να φτιάξω ένα υποτυπώδες τροχήλατο έπιπλο για το πλυντήριο πιάτων μου. Έχω τις ρόδες και τη μελαμίνη, αλλά δεν ξέρω πως θα τις βιδώσω χωρίς να φαίνονται οι βίδες από την πάνω μεριά. Να το είδος της ρόδας για να καταλάβετε καλύτερα τί εννοώ.

post-74587-0-98286100-1319493702_thumb.jpg

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν το πλυντήριο πατάει μερίπου εκεί που είναι και οι ρόδες (δεν περισεύρει μελαμίνη γύρω γύρω) δε χρειάζεσαι ιδιαίτερα μεγάλες βίδες. 1 cm ίσως είναι αρκετό.

Αλλιώς θα μπορούσες ίσως να βάλεις/κολλήσεις μικρά εμφανίσημα κομμάτια μελαμίνης πάνω από τις ρόδες για να αυξησεις τοπικά το πάχος.

Το πλυντήριο έιναι βαρύ ?

Αντέχει η μελαμίνη ?

Δημοσ.

η απλά βρίσκεις μικρές βίδες με παξιμαδάκια, ανοίγεις με ένα τρυπάνι την μελαμίνη να περνούν και βιδώνεις προς τα κάτω τις βίδες περνάς από κάτω τα μαξιμάδια και πάνω φαίνεται μόνο το κεφάλι. Βίδες και παξιμάδια μπορείς να βρεις σε όλα τα μεγέθη.

Απλά όπως είπε και ο προλαλήσας κοίτα να αντέχει το βάρος του πλυντηρίου η μελαμίνη αλλά ΚΑΙ τα ροδάκια

Δημοσ.

Απλά όπως είπε και ο προλαλήσας κοίτα να αντέχει το βάρος του πλυντηρίου η μελαμίνη αλλά ΚΑΙ τα ροδάκια

+1

να έχουν και καλό στοπ τα ροδάκια γιατί το πλυντήριο θα κόβει βόλτες στο στράγγισμα.

Δημοσ.

πλυντηριο πιατων ειπε :P :P (εκτος κ αν αυτα εχουν δυναμη στο στραγγισμα δεν ξερω)

αλλα +2 στα ροδακια εχω δει πλυντηριο ρουχων πηγαινει στράτα στρατούλα και ρυθμισμενο στις 700 στροφες ,που να ταν στις 1,000 !!!

Δημοσ.

πλυντηριο πιατων ειπε :P :P (εκτος κ αν αυτα εχουν δυναμη στο στραγγισμα δεν ξερω)

αλλα +2 στα ροδακια εχω δει πλυντηριο ρουχων πηγαινει στράτα στρατούλα και ρυθμισμενο στις 700 στροφες ,που να ταν στις 1,000 !!!

Στοκιά. Δεν είδα ότι είναι πιάτων

Δημοσ.

σόρρυ κιόλας ρε συ φίλε Ζόραν. Αλλά, γιατί στο διάλο θες να μετακινείς το πλυντήριο πιάτων σου;;;

φίλε lefterman όπως λες κ εσύ... Today i feel hatred too, θα καταλάβεις όταν το φτιάξω σε τί εξυπηρετεί να κινείται, υπομονή

Δημοσ.

σόρρυ κιόλας ρε συ φίλε Ζόραν. Αλλά, γιατί στο διάλο θες να μετακινείς το πλυντήριο πιάτων σου;;;

φίλε lefterman όπως λες κ εσύ... Today i feel hatred too, θα καταλάβεις όταν το φτιάξω σε τί εξυπηρετεί να κινείται, υπομονή

Είναι πολύ βαθύ το αίνιγμα γαμώ το μπελά μου.

Δημοσ.

Έκανες το παλιό πλυντήριο παπουτσοθήκη ή κάτι τέτοιο μαστροzoranb?

Δημοσ.

Μην μπλέξεις με περαστές βίδες τρύπες και τέτοια.

4 μικρές ξυλόβιδες για κάθε ροδάκι θε βάλεις και τελείωσες. Το ξύλο τι πάχος έχει; Περίπου τόσο μήκος θα πάρεις και τις βίδες. -τώρα είδα ότι είναι 16 το πάχος, θα πάρεις λόγο πιο κοντές-

Βαθμός δυσκολίας: 0,01

Είναι κάτι λιγότερο από 10 λεπτά δουλειά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...