hercoulis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 RTX Dualphone 3088, υστερεί σε κάτι από το άλλο Dualphone 3088 που έχει 139 Ευρώ?, γιατί δε βλέπω κάτι. Ο Promotion Code μειώνει την τιμή? Να μας πεις τις εντυπώσεις jmallen3, και αν είναι απλό/εύκολο στη χρήση. Καλά ακούγοντε όλα, μένει μόνο να τα δούμε και στην πράξη
abc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 εχω το hol double play lite με 6mbps internet και καποια λεπτα για τηλεφωνα αλλα συντομα οπως ειπα θα παω σε 24αρι internet μονο απο την wind με 15€ και αλλα 5€ συνδρομη το μηνα που θα δινω στο skype(απεριοριστα προς σταθερα ελλαδος) θα εχω 24αρι ιντερνετ και απεριοριστα αστικα-υπαραστικα με 20€ το μηνα.καλο δεν ακουγεται?? Και άμα κανείς αντί για τις ασύρματες συσκευές έπαιρνε τις ενσύρματες, αυτές επικοινωνούν μεταξύ τους;
jmallen3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 παιδες παρελαβα το τηλεφωνο απο χθες και μπορω να σας πω πως εχω μεινει κατευχαριστημενος με την αγορα μου! ποιοτητα κλησης αψογη χωρις ουτε μια παρεμβολη η καθυστερηση στον ηχο,η συσκευη στιβαρη και αρκετα καλη φενεται.τεσταρα το τηλεφωνο μιλωντας 3-4 ωρες απο χθες με διαφορετικα ατομα και δεν ειχα κανενα προβλημα!οι αλλοι με ακουν πεντακαθαρα επισης!
hercoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μπραβο jmallen3 δώστου να καταλάβει αφού είναι και αρκετά χαμηλή η τιμή στις κλήσεις. Τη συσκευή τη σύνδεσες στο ρουτερ κατευθείαν, πως το είδες ειναι ευκολο στη χρήση για έναν μεγάλο ανθρωπο? Στην εικόνα βλέπω πως έχει επαφές μόνο απο το skype στην οθόνη του
greekparot Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 παιδες παρελαβα το τηλεφωνο απο χθες και μπορω να σας πω πως εχω μεινει κατευχαριστημενος με την αγορα μου! ποιοτητα κλησης αψογη χωρις ουτε μια παρεμβολη η καθυστερηση στον ηχο,η συσκευη στιβαρη και αρκετα καλη φενεται.τεσταρα το τηλεφωνο μιλωντας 3-4 ωρες απο χθες με διαφορετικα ατομα και δεν ειχα κανενα προβλημα!οι αλλοι με ακουν πεντακαθαρα επισης! Αν σε πάρει κάποιος απο ΟΤΕ τηλέφωνο εμφανίζει τον αριθμό /αναγνώριση κλήσεων;
jmallen3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το εμφανιζει κανονικά το νούμερο ναι! και είναι πολύ εύκολο στη χρήση του
abc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Για μεγαλύτερους ανθρώπους είναι εύκολο; Το μενού των λογαριασμών skype ξεπετάγεται συνέχεια ή μπορεί κάποιος να το ρυθμίσει ώστε να μην πετάγεται και να μην τους μπερδεύει;
Giorgos09 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αν κανεις upload και download στο φουλ δε κολλαει?
jmallen3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Για μεγαλύτερους ανθρώπους είναι εύκολο; Το μενού των λογαριασμών skype ξεπετάγεται συνέχεια ή μπορεί κάποιος να το ρυθμίσει ώστε να μην πετάγεται και να μην τους μπερδεύει; Oπως ειπα και πριν ειναι πολυ ευκολο στη χρηση του και δεν ξεπεταγεται κανενα ασκοπο η ενοχλητικο μενου. απο την κατασταση αναμονης που ειναι γραφεις το τηλεφωνο που θελεις να καλεσεις και πατας το πρασινο κουμπι της κλησης και μετα αλλη μια φορα το πρασινο αν θελεις να καλεσεις μεσω του skype η αλλιως πατας το "κατω" και το πρασινο παλι αν θες να καλεσεις μεσω του κανονικου σου σταθερου τηλεφωνου.την επιλογη αυτη οποιος θελει μπορει να την βγαλει και να μην υπαρχει,επομενω οταν θα πατας μια φορα το πρασινο να καλει κατευθειαν μεσω skype. Αν κανεις upload και download στο φουλ δε κολλαει? το δοκιμασα και σε τετοια κατασταση και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα στην κληση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα