jmallen3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 λοιπον παιδια θελω την βοηθεια σας. εχω hol στο σπιτι και εχω προγραμμα για 24αρι ιντερνετ και τηλεφωνα πληρωνω με το λεπτο,χωρις καποιο προπληρωμενο προγραμμα δηλαδη. εχω μια ερωτηση, ενα παρω αυτο το τηλεφωνο http://shop.skype.com/intl/en-gr/phones/cordless-router/rtx-dualphone-3088/,θα μπορω να το εχω και βαζοντας προγραμμα στο skype που με 5€ εχει απεριοριστα σταθερα στην ελλαδα? και θα μπορω να χρησιμοποιω και να με παιρνουν κανονικα στο σταθερο μου που εχω απο τη hol αλλα θα μπορω να κανω και κλησεις απο αυτο το τηλεφωνο του skype με το προγραμμα που θα εχω βαλει? γινεται κατι τετοιο? πρεπει κατι να προσεξω πριν προβω στην αγορα του η μου διαφευγει κατι?
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Σαν συσκευή φαίνεται OK παίρνει τηλ από απλή pstn γραμμή και σκύρε pc/phone μέσο internet Eγώ για την ίδια δουλειά έχω ένα siemens C450IP sip phone με το lowratevoip
jmallen3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Σαν συσκευή φαίνεται OK παίρνει τηλ από απλή pstn γραμμή και σκύρε pc/phone μέσο internet Eγώ για την ίδια δουλειά έχω ένα siemens C450IP sip phone με το lowratevoip μονο με το ρουτερ δεν συνδεεται το τηλεφωνο που δειχνω απο το skype? θα μπορω ταυτοχρονα να χρησιμοποιω το σταθερο απο τη hol που εχω για να με καλουν και αυτο για να παιρνω τηλεφωνο?
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Στις οδηγίες λέει πως θέλει DSL και Landline άρα συνδέεται με ethernet και pstn Αυτό είναι και απλό τηλέφωνο και Skype τουλάχιστον έτσι λέει
jmallen3 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 sorry για τις πολλες ερωτησεις φιλε αλλα προσπαθω να καταλαβω. δηλαδη οταν θα με καλουν στο σταθερο της hol θα χτυπαει και αυτο? και οταν θα θελω να καλεσω εγω απο αυτο θα παιρνει μεσω του skype η θα μπορω και μεσω της hol απο αυτο?? τα υπολοιπα τηλεφωνα του σπιτιου θα λειτουργουν κανονικα ετσι?
biomecanoid Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Mπορεί να πάρει τηλ και σαν σταθερό τηλ άμα μπει σε pstn γραμμή και μέσο internet/skype άμα το σύνδεσης με ethernet
jmallen3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 οποτε να προχωρησω αφοβα στην αγορα του? απο ποιοτητα στα τηλεφωνα θα ειναι οκ η θα εχει παρασυτα?
hercoulis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 οποτε να προχωρησω αφοβα στην αγορα του? απο ποιοτητα στα τηλεφωνα θα ειναι οκ η θα εχει παρασυτα? Για παράσιτα δε νομιζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, αυτό που δεν έχω καταλάβει απο αυτό που διάβασα ,διορθώστε με αν έχω λάθος, είναι πως έχει διαφορές συσκευή με συσκευή? Αυτές που έχω βρεί είναι μέσω usb θύρας http://www.skroutz.gr/c/707/thlefwna-voip.html?keyphrase=Skype+Phone Εσείς λέτε να συνδεθεί μέσω ethernet σε router η access point?
jmallen3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ναι φιλε.εγω τελικα αγορασα αυτο που δειχνω στο link στο πρωτο μου μηνυνμα που ανοιξα το θεμα και περιμενω να μου ερθει αυριο μεθαυριο και να σας πω εντυπωσεις.συνδεεται με ethernet στο router απο οτι εχω καταλαβει και εγω και δεν χρειαζεται ανοιχτο υπολογιστη.
torq Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ε άμα συνδέεται σε ethernet δε θα χρειάζεται ανοιχτό pc. σημαντικό αυτό. περιμένουμε πάντως εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις. είχα σκεφτει κι εγώ μια τέτοια αγορά. χρησιμοποιείς το ρουτερ που δίνει η hol; γιατί έχω ακούσει διάφορα γι αυτό. ότι δηλαδή δε μπορεις να συνδέσεις κάτι άλλο πέρα από Hol
jmallen3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ναι hol εχω για λιγο ακομα μεχρι να ενεργοποιηθει η wind και θα το δοκιμασω και στα 2 router, αλλα δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο μιας και το μονο που κανει το τηλεφωνο απο οτι εχω καταλαβει ειναι να θελει Internet.εχω παρει 2 συσκευες τετοιες (μια για μενα και αλλη μια για ενα φιλο) και περιμενω να ερθουν απο μερα σε μερα να σας πω εντυπωσεις.
abc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ναι hol εχω για λιγο ακομα μεχρι να ενεργοποιηθει η wind και θα το δοκιμασω και στα 2 router, αλλα δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο μιας και το μονο που κανει το τηλεφωνο απο οτι εχω καταλαβει ειναι να θελει Internet.εχω παρει 2 συσκευες τετοιες (μια για μενα και αλλη μια για ενα φιλο) και περιμενω να ερθουν απο μερα σε μερα να σας πω εντυπωσεις. Μιας που πήρες 2 συσκευές, δεν μας λες πώς θα συνδεόταν μία 2η συσκευή στο ΙΔΙΟ σπίτι; Πχ σε άλλο δωμάτιο; Χρειάζεται και η 2η να συνδεθεί πάνω στο ρούτερ, άρα ιστορίες με τεράστια καλώδια; Τι παιζει σε αυτή την περίπτωση;
jmallen3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μιας που πήρες 2 συσκευές, δεν μας λες πώς θα συνδεόταν μία 2η συσκευή στο ΙΔΙΟ σπίτι; Πχ σε άλλο δωμάτιο; Χρειάζεται και η 2η να συνδεθεί πάνω στο ρούτερ, άρα ιστορίες με τεράστια καλώδια; Τι παιζει σε αυτή την περίπτωση; οχι φιλε δεν θελει ουτε καλωδια ουτε τιποτα,απλα συνδεις την συσκευη που πηρα εγω και ειναι στο πρωτο link στο router και αν θες και αλλες συσκευες ασυρματες παιρνεις απλα ενα δευτερο ακουστικο που επικοινωνεί με την βαση που ειναι συνδεδεμενη στο router ασυρματα
torq Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο. απ ότι κατάλαβα έχεις το πακέτο adsl internet 24Mbps με 20,1€/μήνα. σωστά; με αυτό το πακέτο έχεις και νούμερο τηλεφώνου και πληρώνεις ομιλία από το πρώτο δευτερόλεπτο;
jmallen3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 εχω το hol double play lite με 6mbps internet και καποια λεπτα για τηλεφωνα αλλα συντομα οπως ειπα θα παω σε 24αρι internet μονο απο την wind με 15€ και αλλα 5€ συνδρομη το μηνα που θα δινω στο skype(απεριοριστα προς σταθερα ελλαδος) θα εχω 24αρι ιντερνετ και απεριοριστα αστικα-υπαραστικα με 20€ το μηνα.καλο δεν ακουγεται??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα