ask Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 θελω να σκαναρω ενα σχεδιαγραμμα που να μπορω να το επεξεργαστω σαν word γτ εχει και κειμενο.και με ζωγραφικη δεν λεει γτ ειναι πολλες σελιδες.. εχω το abby find reader αλλα τις εικονες τις μετατρεπει σε "αλλαμπουρνεζικα" στο word.ειναι εφικτο αυτο που ρωταω?
accipio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Οι εικόνες θα μεταφερθούν ως εικόνες και το κείμενο ως κείμενο· αυτό δεν θες, δηλ. να επεξεργαστείς το κείμενο; Αν ναι, το Finereader είναι ό,τι χρειάζεσαι. Αλλά αν θες να επεξεργαστείς τις εικόνες, δεν σου κάνει το Finereader· θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, όπως π.χ. το Photoshop.
ask Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 σκεψου οτι εχω ενα δενδροειδες διαγραμμα με λεζαντες σε καθε κομβο οπου σε καθε κομβο υπαρχει ενα τριγωνακι...θελω να τα σκαναρω τετοια σχεδιαγραμματα και να διορθωνω τις λεζαντες.απλα τα τριγωνακια ειναι χρωματιστα κ μ τα εμφανιζει οτι ναναι. γενικα ολο το εγγραφο μ ειναι χαλια στη μετατροπη..
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Σκανάρησε σε υψηλή ανάλυση, φόρτωσε την εικόνα στο photoshop (ή στο δωρεάν gimp) και σβήσε τις λεζάντες με το εργαλείο erase. Μετά, πάλι στο ίδιο πρόγραμμα βάλε καινούργιο κείμενο με το εργαλείο text.
ask Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 κτ τετοιο σκεφτειτε.. @micos000 ειναι παρα πολλεσ σελιδεσ ρε φιλε για να κανω αυτο που λες.. το θεμα ειναι να τις σκαναρω να τ μετατρεπω σε word και απο κει να σβηνω..
micos000 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 @micos000 ειναι παρα πολλεσ σελιδεσ ρε φιλε για να κανω αυτο που λες.. το θεμα ειναι να τις σκαναρω να τ μετατρεπω σε word και απο κει να σβηνω.. Κοίτα, έχεις ήδη δύο μέρες που άνοιξες το θέμα και δεν ξέρω πόσες ψάχνεσαι μόνος σου. Άσε που δεν νομίζω να τα καταφέρεις με τα ocr προγράμματα να περάσεις και τα σχήματα και το κείμενο σωστά. Εξ άλλου, όπως είπες κι εσύ θα πρέπει να διορθώσεις τις λεζάντες, ούτως ή άλλως. Σκέψου το, είναι νομίζω η καλύτερη λύση.
ask Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα, έχεις ήδη δύο μέρες που άνοιξες το θέμα και δεν ξέρω πόσες ψάχνεσαι μόνος σου. Άσε που δεν νομίζω να τα καταφέρεις με τα ocr προγράμματα να περάσεις και τα σχήματα και το κείμενο σωστά. Εξ άλλου, όπως είπες κι εσύ θα πρέπει να διορθώσεις τις λεζάντες, ούτως ή άλλως. Σκέψου το, είναι νομίζω η καλύτερη λύση. Ok,thnx για το χρονο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα