Προς το περιεχόμενο

scan to word

ask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να σκαναρω ενα σχεδιαγραμμα που να μπορω να το επεξεργαστω σαν word γτ εχει και κειμενο.και με ζωγραφικη δεν λεει γτ ειναι πολλες σελιδες.. εχω το abby find reader αλλα τις εικονες τις μετατρεπει σε "αλλαμπουρνεζικα" στο word.ειναι εφικτο αυτο που ρωταω?

Δημοσ.

Οι εικόνες θα μεταφερθούν ως εικόνες και το κείμενο ως κείμενο· αυτό δεν θες, δηλ. να επεξεργαστείς το κείμενο; Αν ναι, το Finereader είναι ό,τι χρειάζεσαι. Αλλά αν θες να επεξεργαστείς τις εικόνες, δεν σου κάνει το Finereader· θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων, όπως π.χ. το Photoshop.

Δημοσ.

σκεψου οτι εχω ενα δενδροειδες διαγραμμα με λεζαντες σε καθε κομβο οπου σε καθε κομβο υπαρχει ενα τριγωνακι...θελω να τα σκαναρω τετοια σχεδιαγραμματα και να διορθωνω τις λεζαντες.απλα τα τριγωνακια ειναι χρωματιστα κ μ τα εμφανιζει οτι ναναι. γενικα ολο το εγγραφο μ ειναι χαλια στη μετατροπη..

Δημοσ.

Σκανάρησε σε υψηλή ανάλυση, φόρτωσε την εικόνα στο photoshop (ή στο δωρεάν gimp) και σβήσε τις λεζάντες με το εργαλείο erase.

Μετά, πάλι στο ίδιο πρόγραμμα βάλε καινούργιο κείμενο με το εργαλείο text.

Δημοσ.

Binary_Chart_new.gif

κτ τετοιο σκεφτειτε..

@micos000 ειναι παρα πολλεσ σελιδεσ ρε φιλε για να κανω αυτο που λες.. το θεμα ειναι να τις σκαναρω να τ μετατρεπω σε word και απο κει να σβηνω..

Δημοσ.

@micos000 ειναι παρα πολλεσ σελιδεσ ρε φιλε για να κανω αυτο που λες.. το θεμα ειναι να τις σκαναρω να τ μετατρεπω σε word και απο κει να σβηνω..

Κοίτα, έχεις ήδη δύο μέρες που άνοιξες το θέμα και δεν ξέρω πόσες ψάχνεσαι μόνος σου.

Άσε που δεν νομίζω να τα καταφέρεις με τα ocr προγράμματα να περάσεις και τα σχήματα και το κείμενο σωστά.

Εξ άλλου, όπως είπες κι εσύ θα πρέπει να διορθώσεις τις λεζάντες, ούτως ή άλλως. Σκέψου το, είναι νομίζω η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Κοίτα, έχεις ήδη δύο μέρες που άνοιξες το θέμα και δεν ξέρω πόσες ψάχνεσαι μόνος σου.

Άσε που δεν νομίζω να τα καταφέρεις με τα ocr προγράμματα να περάσεις και τα σχήματα και το κείμενο σωστά.

Εξ άλλου, όπως είπες κι εσύ θα πρέπει να διορθώσεις τις λεζάντες, ούτως ή άλλως. Σκέψου το, είναι νομίζω η καλύτερη λύση.

Ok,thnx για το χρονο σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...