Antonis3d Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά έχω την κάρτα που αναφέρω στον τίτλο και θα ήθελα να της κάνω λίγο overclock. Δοκίμασα με το AMD Overdrive αλλά όταν ανεβάζω έστω και λίγο το core clock όταν κάνω διάφορες ενέργειες όπως όταν ανοίγω ένα video στο youtube κάνει ένα πράγμα σαν να κάνει refresh όλη η οθόνη. Είναι πολύ ενοχλητικό και το κάνει σε ότι κι αν κάνω σχεδόν. Άμα ανεβάσω το μεμορυ μόνο δεν το κάνει αλλά δεν αυξάνονται και πολύ οι επιδόσεις έτσι. Οι θερμοκρασίες idle είναι 42C και μετά από 10 λεπτά furmark 62C max. Τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 flicker λέγετε αυτό - και κάτι δεν πάει καλά... Είσαι σίγουρος ότι "περνάνε" τα clocks? Δοκίμασε με το latest Afterburner και βλέπε με το gpuz. Επίσης, τελευταίους catalyst Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 flicker λέγετε αυτό - και κάτι δεν πάει καλά... Είσαι σίγουρος ότι "περνάνε" τα clocks? Δοκίμασε με το latest Afterburner και βλέπε με το gpuz. Επίσης, τελευταίους catalyst Έχω τους τελευταίους catalyst και τα clocks περνάνε κανονικά τα βλέπω στο gpuz. Τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ίσως να μην ψήνεται καθόλου η κάρτα για "παιχνίδια" - ίσως να έχει κανένα κλειδωμένο bios ή απλά κάτι δεν πάει καλά με τους drivers. Αν είσαι σίγουρος ότι οι drivers @ stock δουλεύουν υποδειγματικά, άρχισε ψαξίματα για bios. Είχα 4770 και clockαρε σαν διάολος... δεν μπορεί να έχεις πέσει σε τόσο χάλια κάρτα. Ποια είναι ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Ειναι η υλοποιηση της sapphire. οι ντραιβερς δουλευουν τελεια σε στοκ και δεν εχω κανενα προβλημα με τα παιχνιδια, ουτε οταν κανω οβερκλοκ εχω στα παιχνιδια αλλα μονο στα windows γενικα εχω φλικερ. λες να του ριξω κανα asus top bios που κανουν πολλοι για να ανεβασουν βολτ; εχεις κανενα λινκ γιατι δν εχω ιδεα απο bios καρτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι αυτή είναι συμπαθέστατη υλοποίηση και ψάξου για σωστό bios, γιατί έχει headroom για o/c. Επίσης τα flickers συχνά είναι θέμα μνημών, δοκίμασε ένα μικρό underclock στις μνήμες μπας και παίζει εκεί κάτι στραβό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι αυτή είναι συμπαθέστατη υλοποίηση και ψάξου για σωστό bios, γιατί έχει headroom για o/c. Επίσης τα flickers συχνά είναι θέμα μνημών, δοκίμασε ένα μικρό underclock στις μνήμες μπας και παίζει εκεί κάτι στραβό... Δοκίμασα με asus top bios αλλά όταν προσπαθώ να το κάνω από windows μου βγάζει ενα error το ίδιο και οταν προσπαθώ από bootable usb, γενικά βρήκα μόνο κάτι αρχαίους οδηγούς, παίζει κανα καλό tutorial γιατί δεν έχω ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 http://www.techpowerup.com/downloads/2040/ATIFlash_3.89.html http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=57750 Απλά βεβαιώσου ότι το bios είναι κατάλληλο πρώτα - γιατί θα την brickάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 http://www.techpowerup.com/downloads/2040/ATIFlash_3.89.html http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=57750 Απλά βεβαιώσου ότι το bios είναι κατάλληλο πρώτα - γιατί θα την brickάρεις Και πως βεβαιώνομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Συγκρίσεις των καρτών ή κάποιος να το έχει δοκιμάσει πετυχημένα. Πάντως και να brickάρεις αν έχεις δεύτερη pci και vga σώζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis3d Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ΟΚ φλάσαρα με asus top bios και έκανα ο/c 850/950 και είναι stable χωρίς flickers κτλ. Παραπάνω κάνει κάτι φλικ και μέσα στα παιχνίδια. Μένω στο παραπάνω λοιπόν και είμαι ευχαριστημένος. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2011 από Antonis3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Super - άρα κλειδωμένο bios ήταν το θέμα Happy gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα